URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Satisfacció pel canvi de batle

Alternativa | 12 Juny, 2015 10:13 | facebook.com twitter.com

A la fi és clar qui serà proclamat batle demà a les 12:00 a la sessió d'investidura. Ahir Unió Mollera Pollencina va anunciar   a les xarxes socials que donarà suport a Miquel Àngel March, el candidat de de Junts Avançam. El vot del regidor d'UMP sumat als sis regidors de Junts i a als nostres dos regidors, sumen els nou vots que necessitava Miquel Àngel March per ser batle.

Tot i encara no conèixer les condicions exactes de l'acord de govern entre UMP i Junts Avançam que signaran i  anunciaran avui, volem mostrar la nostra satisfacció pel canvi de batlia. És clar que vist el resultat de les eleccions el batle havia de ser en Tomeu Cifre de Tots per Pollença o en Miquel Àngel March de Junts Avançam. A Alternativa hem considerat que era imprescindible canviar les formes autoritàries  d'en Tomeu Cifre
 
A partir d'aquí volem recordar que el nostre suport a la investidura de Miquel Àngel March ve acompanyat del compromís firmat per part de Junts Avançam de complir una sèrie de condicions relatives a la transparència i participació ciutadana (acord d'investidura) . A partir de dilluns començarem a fer feina per executar aquests acord i que el canvi no sigui un simple canvi de cares, necessitam una nova forma de fer política. Cal canviar les formes autoritàries per formes més democràtiques i participatives, cal abandonar l'opacitat i optar per formes més transparents, i cal que la preferència dels polítics sigui servir als ciutadans i no els seus interessos particulars. Aquest son els objectius d'Alternativa i per això lluitarem.
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb