URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

«Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres Illes. Estiu 2015»

Alternativa | 21 Juny, 2015 00:01 | facebook.com twitter.com

L’any passat vam presentar a Pollença la publicació "TOT INCLÒS. Danys i conseqüències del turisme a les nostres Illes" dels companys de la Coordinadora Llibertària de Mallorca, enguany, amb la suma del Front Comú en Defensa del Territori, s’ha decidit continuar amb aquest diari monogràfic.

A la publicació podreu trobar tot un seguit d’articles que desvelen la part més fosca de l’economia turística que patim a les Illes. Qüestions relacionades amb les condicions laborals al sector, els impactes més invisibles de l’activitat turística, la mercantilització dels espais naturals, la corrupció que s’amaga darrera les grans inversions i desenvolupaments turístics, les resistències que es generen a la societat i finalment, unes reflexions sobre la situació actual i les alternatives.

A més, aquest any la publicació inclou un dossier específic que relata les principals agressions territorials actuals derivades de l’expansió turística.

Tot Inclòs, una publicació d’investigació i pensament crític que pretén dur aquestes qüestions al debat social per a capgirar la realitat que les amaga.

La primera presentació tendrà lloc el pròxim dijous 25 de juny a les 19:30h al local del GOB (C/ Manel Sanchis Guarner, 10, baixos) a Ciutat.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb