URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Kiadallomeu

Alternativa | 28 Juny, 2015 12:00 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

Què és vera que a l'ex-Horrorable li donaran una cadira al Senat? O és que no ho he entès bé i volien dir que l'enviaran a sanar porcs als Cairats? Tanmateix si la proposició bona és la primera, aquests de la caverna se'n van del boll; donar una feina de responsibilitat a un que no sap on té la mà dreta és un desbarat dels grossos. Ja serà vera que això de tenir un càrrec és una droga ben dura. I ben mirat ell ja en té una de feina, no seria millor que fessin sanador a un dels que n'han romàs sense?

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb