URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sessió extraordinària del Consell Rector de l’Institut Municipal de la Radio de Pollença

Alternativa | 17 Agost, 2015 07:00 | facebook.com twitter.com

El passat 11 d’agost es varen celebrar una sessió extraordinària del Consell Rector de l’Institut Municipal de Radio de Pollença, i una sessió ordinària del Consell Rector del Patronat Municipal de la Residència Social de Pollença. A la primera va assistir el nostre regidor Pere Josep Coll, com a suplent de Pepe Garcia i a la segona Joan Ramon Bosch Sangróniz, el nostre representant a aquest òrgan. A continuació, aquests dos dies, vos explicam com varen anar.

Sessió extraordinària del Consell Rector de l’Institut Municipal de la Radio de Pollença

Va ser una sessió purament organitzativa, amb un ordre del dia que només constava dels dos punts següents:

           1r. Constitució del Consell Rector de l’Institut Municipal Ràdio Pollença

           2n.- Aprovació, si procedeix, de la proposta a l’Ajuntament Ple de modificació de la plantilla de personal (Director/a Ràdio Pollença)”    

Evidentment en primer punt s’ha aprovat, i com ja hem dit, el nostre representant a aquest òrgan serà en Pepe Garcia, i Pere Josep Coll en serà el seu suplent.

Però l’important era el segon punt, ja que com molts sabeu la radio actualment no té director, i comença a ser urgent. Actualment la llei només permet tenir dos càrrecs eventuals (de confiança) i el que es pretén és que la plaça de direcció de la ràdio que tenia aquestes característiques es converteixi en una plaça d'alta direcció. Per aquest motiu s’ha fet aquesta proposta de modificació de plantilla que ha estat aprovada, i que ara ha de dur-se a Ple.

El batle ha explicat que la seva idea és fer un procés selectiu, tot i que legalment és un càrrec d’alta direcció i no seria necessari. Els candidats hauran de complir uns requisits sobre titulació, experiència i coneixements de català, però també es pretén que presentin un projecte del que volen que sigui la radio municipal. Les bases d’aquest procés encara estan pendents de redacció. Esperem que el tema es desenvolupi el més ràpid possible per poder tenir direcció de la radio ben aviat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb