URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple extraordinari agost

Alternativa | 24 Agost, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

Demà dimarts 25 sessió extraordinària de l’AJUNTAMENT PLE, a les 12,30 hores a la Casa Consistorial. Podeu assistir, escoltar-ho per  Ràdio Pollença   o seguir els acords al nostre perfil de facebook

ORDRE DEL DIA:

1r.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de la plantilla de personal - annex 4/plantilla de personal de l’organisme autònom Institut municipal Ràdio Pollença – per a la modificació del lloc de treball denominat Director/a de Ràdio Pollença de personal eventual a personal laboral, nivell 0 (caràcter especial d’alta direcció)

 L'anterior directora de la ràdio era un càrrec eventual, el que es coneix com càrrecs de confianç, i per tant va finalitzar la seva feina al final de la passada legislatura. En aquest moment la llei només permet tenir dos de confiança i  amb l'aprovació d'aquest punt la plaça de direcció de la ràdio  es converteixi en una plaça d'alta direcció,que a l'igual que els càrrecs de confiança es pot triar a dit, però la idea és fer un procés selectiu. Els candidats hauran de complir uns requisits sobre titulació, experiència i coneixements de català, i  també es pretén que presentin un projecte del que volen que sigui la radio municipal. Les bases d’aquest procés encara estan pendents de redacció.

La situació actual de la radio en referència al personal és prou precària; té una plantilla d'una persona a temps complet i una persona a mitja jornada. Per sort aquest estiu han pogut contar amb l'ajuda de dos becaris. Si no es disposa d'una altra persona  la ràdio hauria de tancar, ja que al mes de setembre una treballadora s'agafa les vacances. Amb la llei Montoro no es pot fer el que seria lògic i norma,l i defensam des d'Alternativa que és  ampliar la plantilla. Resulta vergonyós que amb l'atur que tenim es mantengui aquesta prohibició de contractar als ajuntaments, aquesta és la curiosa forma que té el PP de fomentar l'ocupació. L'única manera de disposar ara d'una persona més a la ràdio i poder fer la programació és mitjançant la fòrmula triada de un càrrec d'alta direcció. Hi ha el compromís d'ampliar plantilla quan s'elimine la llei Montoro.

2n.- Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a les associacions de caire social per a l’any 2015 i de la convocatòria pertinent “

Es tracta d’aprovar les bases reguladores per concedir subvencions a Entitats de caire social. A  Alternativa tornam a proposar el que ja vam fer l'any passat i és que associacions que no tenen la seu a Pollença però tenen com beneficiaris ciutadans de Pollença (sobretot a les escoles) tinguessin opció de rebre alguna subvenció.

Albercocs i cireres

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb