URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Exigim el retorn de mòbils i tablets de l'anterior equip de govern

Alternativa | 07 Novembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa exigim que els regidors de TOTS, PI, i PP que no ho han fet, retornin els dispositius electrònics (iphone, ipad) que reberen per part de l’Ajuntament quan estaven governant, i exigim també a l'equip de govern actual que els facin tornar.


Fa setmanes, davant els rumors que ens havien arribat sobre que alguns regidors de l’antic equip de govern s’havien quedat els smartphones o tablets que varen rebre de part del Consistori, vàrem decidir anar a l'Ajuntament a demanar informació sobre el tema. Allà poguérem esbrinar que a l'anterior legislatura se'ls havia deixat als regidors dispositius electrònics, a alguns dos mesos abans de les eleccions, però que amb la seva sortida del govern aquests aparells no havien estat retornats (excepte en els casos de dos dels regidors del PI, en Joan Ramon Mateu i na Teresa Ferré). Estam parlant de dispositius d'alta gamma, tal com Iphone o Ipad.

Decidírem donar un marge de temps prudencial, però ja acabat el mes d'octubre pensam que hi ha hagut temps més que suficient per haver-ho tornat. Fa uns dies tornàrem a demanar si hi havia hagut canvis, i la cosa segueix igual, amb la diferència que pel que sembla se'ls ha demanat explícitament per escrit el seu retorn; petició que ha estat ignorada.

Des d’Alternativa estam cansats de denunciar pràctiques abusives que no fan més que reforçar la idea de que la «classe política» s'aprofita de la gent normal i s'otorga uns privilegis que no li corresponen. Per això, volem exigir als regidors de TOTS, PI, i PP que no ho han fet, que retornin els dispositius electrònics que reberen per part de l’Ajuntament quan estaven governant, i exigim també a l'equip de govern actual que els facin tornar. Estam convençuts que es podrien substituir els mòbils de feina vells que tenen molts treballadors municipals.

 

 Avui prenguem consciència que el masclisme mata i fa impossible una bona convivència.

 

ENS VOLEM VIVES! JA N’HI HA PROU!

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb