URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vine i participa aquest dissabte de la modificació del reglament de participació ciutadana

Alternativa | 13 Novembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

 Un dels punts de l'acord d'investidura amb Junts Avançam va ser l'elaboració d'un nou reglament de participació ciutadana ambiciós i partint de la feina feta durant la legislatura anterior, delegant la seva realització en els regidors d'Alternativa. 

Ens agradaria que aquesta legislatura fos la de l'inici del canvi a la participació ciutadana.  Volem  fer veure a la gent que organitzada pot aconseguir coses. Si estau d'acord amb que cal un canvi de model a Pollença, vos necessitam. El canvi passa per la participació activa de la ciutadania en les decisions polítiques que ens afecten a tots, i en no delegar-ho tot en els polítics professionals. I una eina per fer aquest canvi és el Reglament de Participació Ciutadana, un reglament que a Alternativa ens hem plantejat millorar i actualitzar.

El Reglament de Participació Ciutadana és del 2001 i ja ha quedat obsolet en alguns aspectes: canvis legislatius que no es recullen, poques facilitats per a la intervenció del ciutadà davant el Ple, poca reglamentació de transparència per part de l'Ajuntament... Per això, i amb la convicció que la democràcia, per ser-ho, ha de ser el màxim de participativa possible, en la moció es proposava fer un nou reglament de participació ciutadana, amb el màxim consens i participació possible per part d'entitats i ciutadania. 

Aquests mesos els nostres regidors s'han reunit amb associacions i la resta de partits polítics, ara arriba el moment per a que els ciutadans, a títol individual, també puguin presentar les seves idees.

- Com creus que es pot millorar la comunicació i la transmissió d’informació entre la ciutadania i l’Ajuntament?

- Com creus que és pot millorar la participació de la ciutadania en la presa de decisions polítiques?


Si tens una resposta a aquestes preguntes o vols que es tenguin en compte les teves opinions respecte al què s'hauria de canviar del Reglament de Participació actual DISSABTE A LES 18'00 A CAN LLOBERA pots dir la teva.
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb