URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Venga l’ecotasa d’una vegada, fora manies

Alternativa | 29 Novembre, 2015 09:08 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Article del nostre company Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Acab d’arribar de fer una volta per Itàlia i a les tres ciutats on vaig  romandre vaig haver d’apoquinar fortí no et moguis l’impost turístic i ho vaig fer sense grinyolar.  Pareix mentida que a les Illes a hores d’ara encara s’hagi de reprémer per tirar endavant l’ecotaxa i que els hotelers posin traves quan s’han fet d’or amb el turisme i figuren entre les fortunes més grosses de Mallorca i d’Espanya, tiren terra dins s’escudella, sense tenir massa esment per cuidar allò que fa venir els turistes, que és bàsicament el patrimoni artístic, paisatgístic, platges i el sol...i tot això no és seu, és de tots! Mallorca pot dir, lo que menja el meu veí, poc profit me fa a mi.

Set dels grans hotelers balears estan entre els cent més rics d’Espanya, segons la revista Forbes. Ells són Fluxà, Escarrer, Barceló, Riu, J. J. Hidalgo i Matutes i controlen més de 500 hotels arreu del món. En segona línia en tenim tres més que també es mouen dins el món hoteler i turístic, com és ara Margalida Ramis, Joan Llull i Pablo Piñero, que tampoc  no van curts de pinyons. Ja me direu d’on han sortit aquestes meses i si han de ser esquiterells. Tots ells representats per Immaculada Benito, d’una pedra fan un claper i mouen pols i remolins sense importar-hi, amb la qüestió de l’ecotaxa, que a més a més voldrien que fos per enrodonir encara més el negoci directament, mentre de fet indirectament una ecotaxa aplicada a preservar l’entorn natural també els beneficia; volen que el gall i tot les pongui. Un bast a un ase, que dos fan fava. Fa sortir de botador, que no siguin capaços de veure que els doblers que fan amb els 13 milions de turistes que venen, embruten, consumeixen un aigüer, frueixen de bens de tots els illencs... I encara en fa més quan un sap lo malament que paguen el personal i les cambreres de pis.  

 De bon de veres no te aferratall argumentar que per pagar una ecotaxa de dos euros per dia vendrà manco gent, perquè això no ha passat enlloc i s’aplica a mig món;  que no venguin amb aquestes. 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb