URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La llista de la vergonya

Alternativa | 04 Desembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

 Al darre ple vam demanar pels dispositius electrònics de l'équip de govern passat i actual. A més a més a l'aprovació de la devolució de la paga extraordinària als regidors vam demanar que no es torni la paga als regidors que no han retornat els dispositius electrònic.

 – Ens poden informar si els regidors de TOTS, PI, i PP que no ho van fer pensen tornar els dispositius electrònics (iphone, ipad) que van rebre per part de l’Ajuntament quan formaven part de l’equip de govern? Quins són exactament aquests dispositius i quin és el seu cost? L'equip de govern pensa fer alguna cosa per aconseguir que els tornin?

No poden contestar si fan contes tornar-los perquè depèn de l’antic equip de govern, i per les intervencions d’aquest va quedar clar que no els pensen tornar. El regidor de noves tecnologies ha demanat dues vegades que els retornin, i considera que poca cosa més pot fer.

Els dispositius són 10 telèfons i una tableta marca Apple, i el cost és el del contracte de telefonia, no és pot desglossar ja que l’Ajuntament té un contracte amb una companyia i rep aquests terminals per tenir formalitzat aquest contracte.

Haurem de pensar alguna manera per forçar als regidors de l’anterior equip de govern, ja que queda clar que per la seva pròpia voluntat no serà així

 A continuació teniu la llista de la vergonya de membres de l'équip de govern passat que no han tornat els seus dispositius, només Teresa Ferré (PI) i Joan Ramón Mateu (PI) els han tornat. Com podeu veure alguns es van facilitar a alguns regidors dos mesos abans de les eleccions:

Martí Roca (PI):  Un iphone 5s 32GB, Un iphone 6 64GB (30 de març 2015) i un ipad 32 GB.

Tomeu Cifre (TOTS): Un iphone 5s 32GB, Un iphone 6 64GB.

Francisca Cerdà (TOTS):  Un iphone 6 64GB (26 de març 2015).

Miquel Llobeta (TOTS): Un iphone 6 64GB (25 de març 2015).

María Buades (TOTS): Un iphone 6 16GB.

David Alonso (PP): Un iphone 6 64GB.

Marilen Capllonch (PI): Un iphone 4S

Marga Capllonch (PI): Un iphone 4S

 - Quins dispositius electrònics tenen els membres de l'equip de govern actual i quin és el seu cost?

Amb el tema del cost, el mateix que a la pregunta anterior. Pel que als dispositius que tenen: Magdalena Segui té un iphone i un ipad, Tomeu Cifre un Samsungi un ipad, Iliana Capllonch un telèfon i una tablet Samsung, el Batle, Toni Cànaves, Miquel ‘Angel Sureda i Andres Nevado un iphone cada un. Esperem que d’aquí quatre anys aquests terminals no suposin la polèmica que han suposat els altres.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb