URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Demanam explicaciona públiques sobre el parc Bocchoris

Alternativa | 17 Desembre, 2015 08:00 | facebook.com twitter.com

 Demanam  a l'equip de govern  explicacions públiques sobre la sorprenentment ràpida i inesperada construcció d'un parc a l'avinguda de Bóquer.


Fa uns dies vàrem veure a la premsa, i sense haver rebut cap tipus d'explicació o informació prèvia, que l’Ajuntament estava acabant d'instal·lar el parc Bocchoris. Un parc situat a la zona de Bóquer al Port de Pollença, i que comptarà amb un espai per a la diversió dels infants, una zona pels més majors amb diversos aparells per a la pràctica de l’exercici físic, així com també amb un espai per cans, delimitat per barreres, amb diversos elements per a que els animals puguin jugar i córrer al seu gust.


Des d'Alternativa no posam en qüestió la idea en si, però sí el com s'ha fet. Que el procés hagi estat tan sorprenentment ràpid, ens fa pensar que hi ha indicis que el procediment seguit no ha estat regular i atès, a més, que fins a finals de gener no podrem plantejar preguntes al ple, exigim que l'equip de govern, o el regidor responsable, a banda de fer-se fotos i penjar-se medalles, donin explicacions públiques i tota la informació pertinent referida a la construcció del parc: quin ha estat el cost, quina l'empresa encarregada i el procediment pel qual se l'ha seleccionada.

 Cal afegir a més a més que hem detectat tota una sèrie de deficiències al parc:

- No hi ha cap separació entre la zona del parc infantil i el carrer asfaltat on hi ha transit de vehicles com seria preceptiu per evitar el risc d'atropellament dels infants.

- El trespol de la zona de jocs és terra. Quan prou fa impracticable la zona de jocs pel fang. Fa falta trespol amortidor de caigudes.

- La zona de jocs dels animals poden fugir per davall la barrera.

- Els aparells per exercici físic que s'hi han posat al camí vell dificulten el pas dels vehicles que hagin de buidar les papereres.

- I finalment no hi ha il·luminació, amb l'afegit que la majoria de les fanals de la zona fa anys que es troben destrossades.

El parc a les 17.30

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb