URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa per Pollença proposarà que les dones puguin optar al càrrec de Joan Mas al simulacre de Moros i Cristians

Alternativa | 28 Desembre, 2015 00:05 | facebook.com twitter.com

Marina Llobera actual portaveu del Grup Municipal d’Alternativa per Pollença va proposar a la darrera Assemblea del nostre Partit la possibilitat de que les dones es poguessin presentar per optar al càrrec de Joan Mas a les eleccions que es celebren uns 15 dies abans del dia de la Patrona, desprès d’un intens debat la proposta va sortir endavant no sense alguna crítica constructiva, com la dona guanyadora de les eleccions hauria d’anar amb vestit d’home o de dona, Marina va comentar que això és un tema menor i que ja ho decidiria la dona que hauria de representar el paper.

La proposta anirà a la propera sessió plenària de gener o febrer i de sortit endavant l’Ajuntament de Pollença donaria un pas cap a la igualtat com ha fet l’Ajuntament de Madrid incorporant “Regnes Magues” a la colcada del proper 5 de gener.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb