URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs del ple de gener

Alternativa | 05 Febrer, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

A continuació teniu els precs i preguntes que varem formular al darrer ple de gener, amb les corresponents respostes de l’equip de govern


PRECS:


- Demanam que a la darrera fase de les obres de Gommar, aquestes és realitzin correctament i no suposin la creació de noves barreres arquitectòniques, sinó tot el contrari.

L’equip de govern ha dit que aquesta és una de les directrius per a aquesta tercera fase, i que fins i tot n’eliminaran. A veure si això és cert ja que a les anterior fases això no ha estat així.

 

- Demanam impedir el ús dels aparells d'exercici del parc de Bóquer fins comprovar la seva seguretat i que es demani a l'empresa responsable de la seva instal·lació les corresponents responsabilitats. No hi ha la fixació necessària pels aparells  per realitzar exercicis. Aquests aparells no tenen base de formigó suficient ni ancoratges de vara dins la massa de formigó. Demanam la revisió de tot el parc per part dels tècnics municipals i que sigui posat en condicions per l'empresa responsable. El trespol de la zona de jocs infantil de terres, un punt que incompleix la normativa europea sobre el tema  (UNE-EN 1176 i 1177), que tot i que no sigui d'obligat compliment, sí que estableix una llarga sèrie d'exigències en matèria de seguretat per evitar accidents als parcs de joc infantil. Entre d’altres incorpora com un element més de seguretat, els materials i revestiments de superfície, capaços d'esmorteir l'impacte d'una caiguda, i estableix que a sota dels equips de joc amb una alçada de caiguda lliure superior a 60 cm. s'ha d'utilitzar un revestiment superficial amortidor d'impactes (sorra, escorça, cautxú) que cobreixi la totalitat de la zona d'impacte.

 

A aquest prec no han donat resposta, tans sols l’han llegit. No exigirem una resposta al prec al plenari ja que aquesta no és obligada, però si que exigim les millores al parc i vetllarem per a que així sigui.

- Els recordam que passen els mesos i els demanam que prenguin una decisió sobre la municipalització de l'empresa de neteja viària, que hauria de ser prioritària donat el cost del servei i la seva situació irregular a l'actualitat.

A aquest prec no li han donat resposta. A l’igual que amb el tema anterior, sembla que si és una tema que molesta no contesten. Per nosaltres la municipalització és clau i lluitarem per aconseguir-la. Esterem que un govern que es fa dir d’esquerres també faci tot el possible.

- Demanam la publicació a la pàgina web municipal de les sentències a les que es trobi implicat l'Ajuntament com la darrera del Vilà o la que va donar la raó a la denúncia que va presentar un opositor inclòs en el borsí de l'empresa municipal per haver-se incomplert l'ordre de contractació establert a dit borsí.

Aquest prec tampoc l’han contestat. En teoria amb el canvi de govern l’ajuntament havia de ser de vidre, però les coses segueixen igual, i la transparència ha passat a ser un tema totalment secundari.

 

      Albercocs i cireres

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb