URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aportacions al Consell de la Residència

Alternativa | 20 Maig, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

Dia 12 d'aquest mes maig es celebrà Reunió del Consell Rector de la Residència de St. Domingo a la que va acudir el nostre representant, en Joan Ramon aquest és un resum de la reunió que no trobareu a la pàgina de l'Ajuntament.

Varen excusar la seva presència Iliana Capllonch i el seu suplent, no va venir Tomeu Cifre de Més. Hi assistí la directora de la residència, Silvia E.Sànchez.

L'ordre del dia:

1 - Aprovació de les actes de les sessions anteriors (10 i 17 de Febrer)

S'aprovà sense entrebancs.

2 - Aprovació, si escau, de les Bases Específiques per crear una Borsa d'ajudant de cuina, personal laboral interí

El nostre representat va suggerir incloure a les bases, per millor informació dels aspirants, que puguin saber per quin ordenament es regirà el contracte que es formalitzi, que s'acceptà que fos òbviament per l'Estatut dels Treballadors i per l'acord Residència-treballadores de l'any 2006. Igualment acceptaren la nostra proposta de rectificar la representació al tribunal, dels representants dels treballadors, que no ha de ser de l'Ajuntament, i sí de la residència; la seva delegada de personal.

El desgavell verbal es produí a l'intent de debatre ordenadament que és modifiques la puntuació per valoració de l'experiència, que entenem que no es valora prou bé. La rutina d'anys porta a valorar cada any d'experiència o fracció superior a 6 mesos a l'administració pública,amb 0,25 punts, i amb 0,15 punts provinent d'empreses privades. Volíem debatre que s'entén per administració pública, atès que per exemple el personal que fa feina a "Novaedat", que és una entitat  que treballa sota la supervisió dels organismes de sanitat i serveis socials, tal volta haurien de tenir la mateixa puntuació, i en tot cas una puntuació més elevada a l'assignada a aquestes bases, i altres matisacions. No hi va haver manera, malgrat que la Tècnica va dir que això era possible.

3 - Nomenament representants del Consell rector de la Mesa de Negociació del Conveni Col-lectiu de la Residència


El nostre representant va advertir que no hi formaria part per quan possiblement formaria part del que es diu part social, és a dir, treballadores que negociaran. Va senyalar així mateix, que convenia que la regidora delegada a la Residència hi formés part, igualment que la directora de la residència, i fou acceptat.

4 - Informació de la direcció

Aportà la directora l'acta d'una reunió que dia 6 de Maig celebrà amb els usuaris de la part dels apartaments, en relació a la climatització, ventiladors, una iniciativa molt lloable per donar la paraula i escoltar i tenir en compte els usuaris afectats.

5- Varis


No s'utilitza, malgrat després, tot es va comentar, quan hagués pogut figurar a l'acta.

Durà la reunió uns 45 'dels que se n'empraren un poc més de la meitat en tractar les qüestions de l'ordre del dia. Com a curiositat, es va recriminar les intervencions del nostre representant que ha mirat els minuts que han durat les reunions del Consell Rector, enguany:
Reunió de dia 17/2/16, 55 minuts. Reunió de dia 17/2/16, 10 minuts. Reunió de dia 12, uns 40-45 minuts. Total en 5 mesos, 105 minuts, molts d'ells malbaratats amb temes que no tenen res a veure amb la residència, quan no interrupcions recriminant el que no s'ha escoltat...

Andrés Faro

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb