URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concentració de rebuig contra l'assassinat masclista

Alternativa | 29 Maig, 2016 19:11 | facebook.com twitter.com

Avui un home ha matat a ganivetades la seva dona al Port de Pollença. És la tercera dona morta per violència masclista enguany a Balears, després de Lisa J., britànica de 49 anys, a la Costa de la Calma el passat 23 de gener, i Victoria S., de 19 anys, l'11 de març a Son Servera.

Des d'Alternativa donam el condol a la família i amistats de la víctima i condemnam aquest assassinat, recordant la necessitat d’acabar d’una vegada per totes amb el patriarcat com a única solució per posar fi a la violència de gènere.

El Col•lectiu Feminista l'Aurora convoca per demà dilluns 30 de maig a les 20h a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença una concentració de rebuig contra l'assassinat masclista que hi ha hagut al municipi i contra el patriarcat. No hi podeu faltar!

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb