URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els comptes clars. Informe econòmic 2015

Alternativa | 03 Juny, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

Alternativa per Pollença (A) ens prenenm seriosament la transparència i feim públic, com cada any, l'estat de comptes de la candidatura.

________________________________________________

Quan arriben aquestes dates, i coincidint amb la campanya de la renda, editam i publicam un fulletó amb l'estat de comptes de l'exercici anterior del nostre partit, amb la principal informació econòmica, els ingressos i les despeses. A la plana web del partit es poden consultar les dels anys anteriors.

Així, ara feim públic el document «Els comptes clars. Informe econòmic 2015» en què es fa un repàs dels recursos materials, humans i econòmics del partit, que inclou un balanç i un desglossament dels ingressos i les despeses. Dins les despeses del 2015, s'hi inclou la campanya electoral, el pressupost i despesa definitiva de la qual ja va ser publicada després de les eleccions al nostre bloc (http://alternativa.balearweb.net/post/123297)

A Alternativa per Pollença ens prenem molt seriosament la transparència i pensam que és quelcom que es demostra amb fets, i no amb paraules quan arriben les eleccions. Si no s'acompanya de fets, és un concepte buit i pura demagògia. Sense anar més lluny, encara esperam que els altres partits municipals, i especialment aquells que ho varen prometre quan volien aconseguir vots, publiquin les despeses de campanya...

A l'enllaç podeu consultar l'informe

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb