URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Manco misses i més formació!

Alternativa | 06 Juny, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

A pesar que el portaveu de Tots per Pollença repeteix com un mantra que l'equip de govern respon a les nostres preguntes de forma més completa que a les seves, això no és cert com pot constatar qualsevol persona que escolti els plens. Demanam a l’equip de govern que tingui més respecte cap a l’oposició, i que respongui les preguntes de forma completa, que per alguna cosa aquestes s’han registrat prèviament.

A continuació teniu algunes de les respostes que va donar el regidor Nevado d'UMP al darrer ple en algunes coses fent bromes amb alguna de les nostres preguntes.

- El regidor Nevado va dir al passat Ple que no tenia cap problema en publicar la seva agenda al Facebook de l'Ajuntament però de moment no ho fa. Per què?

El regidor Nevado va tornar a dir que no tenia problema en publicar la seva agenda, però que no ho pensava fer cada setmana, i en to gracioset (que gràcia en fa ben poca) va dir que ell ho faria cada mes i que encara li quedaven uns quants dies per fer-ho.

Cal recordar que la pregunta la vam fer al ple d'abril que ja fa molt de temps que va finalitzar i que  el dia d’avui ja s’han acabat els dies que disposava del mes de maig, i  el regidor Nevado encara no ha publicat la seva agenda, demostrant que UMP i el seu regidor es prenen la transparència com un acudit. El senyor Nevado el que ha de fer és respectar a l’oposició i prendre´s seriosament les seves preguntes, i quan dóna una resposta, complir-la, cosa que en aquest cas no ha fet.

- Hi haurà representació institucional als actes religiosos futurs?

El regidor Sureda va dir que la presència a actes religiosos és a títol individual, ja que així ho són les invitacions, o com a representants dels diferents grups municipals, i que cada un d’ells té llibertat per fer-ho. El regidor Nevado va dir que ell seguirà anant als actes religiosos, que així ho havia decidit també amb el seu partit, i que en aquests representarà a l’Ajuntament amb molt orgull.

Una mostra més de la falta de coherència ideològica d’aquest pacte, que porta a situacions un poc estranyes, ja que tenim un batle que parla de separació d'institucions i actes religiosos, i el regidor de UMP que diu que representarà amb orgull l’Ajuntament a actes religiosos.

També ens agradaria que el regidor d'UMP canalitzés el seu orgull i les seves ganes de representació cap als cursos de formació per a nou regidors que organitza la FELIB, i on no l'hem vist ni a ell ni a cap dels regidors novells de l'equip de govern. I és evident la necessitat de formació al cas del senyor Nevado que ja ha incomplit dues vegades greument la llei de contractació pública aquesta legislatura ( parc de Bòquer i reforma del saló parroquial)

- Fa uns dies l'Ajuntament informava el seu perfil de Facebook de la compra per part d'EMSER d'una mini retroexcavadora per tal de fer més eficients les tasques d'instal•lació i manteniment de la xarxa d'aigua. Quin va ser el preu de la màquina? Quines persones van anar a comprar la màquina i en funció de què? És cert que la retro no serveix pels carrers més estrets de Pollença que el treballador que l'ha manejada no ha rebut cap tipus de formació sobre el seu funcionament?

Una nova resposta per guardar del regidor Nevado. Primer va començar dient que contrastéssim les nostres informacions ja que hem comès un cúmul d’errors i que les nostres informacions no quadren amb la realitat.

El preu de la màquina amb tots els seus accessoris va ser de 17.000 euros. A comprar-la varen anar-hi: el gerent, segons Nevado, perquè ha d’anar-hi ell, i els encarregats d’Emser i de l’àrea de serveis, perquè són persones preparades per saber si la màquina té deficiències o no. Doncs resulta que un cop aquí, realitzant la seva posada a punt, un mecànic i un oficial feren les comprovacions necessàries i trobaren una fissura, i es va procedir a fer-li unes soldadures. Segons ell el cost ha estat de zero euros i dues hores del mecànic.

La feina dels treballadors és un cost, ja que estan deixant de fer feines que podrien fer, ara bé el gran cost va ser el viatge de les tres persones que segons ell estaven preparades per saber si estava en condicions, ja que per el vist no estaven tan preparades, o no feren bé la seva feina. No hauria estat millor enviar al mecànic i l’oficial que detectaren la fissura? Tot sembla indicar que si.

Finalment va dir que la màquina pot treballar per tots els carrers, i que un dels treballadors té l’acreditació per utilitzar-la.

Des d’aquí demanam al regidor Nevado que intenti fer la seva feina ben feta, com per exemple fer tot el possible perquè Emser compri la maquinària en bon estat, i deixi d’atacar a l’oposició pel simple fet de denunciar els errors que es cometen.  

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb