URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Parlem de mobilitat

Alternativa | 24 Juny, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

Alternativa per Pollença demana seny a Junts, UMP i Tots i que s’apliqui el pla de mobilitat que es va realitzar per a la primera línia sense adaptacions parcials més fonamentades en interessos particulars que en criteris tècnics.

_____________________________________________________________________

En referència a la darrera polèmica entre l’equip de govern i Tots per Pollença en torn al tall que s’ha fet d’un sentit d’una part de la primera línia, començam a estar farts de la improvisació dels primers i de la hipocresia dels segons.

El 12 de juny del 2013 se'ns va presentar l’estudi de mobilitat per a la semipeatonalització del front marítim del Port de Pollença realitzat per l’empresa Cinesi. Unió Mollera Pollencina va qüestionar aquest estudi i el que era el batle del PP i ara portaveu de Tots per Pollença, en Tomeu CifreOchogavía va defensar que no passava res si es feien les obres i després ja es decidia la mobilitat de la zona. En aquell moment, la prioritat de Tomeu Cifre era clarament poder iniciar les obres abans de les eleccions; per això resulta inaudit i hipòcrita que Tots per Pollença es queixi arad’improvisació i experiments, quan van ser els primers en vetar l’estudi de mobilitat fet. Ara que el seu interès és donar la imatge que l’actual equip de govern gestiona de forma caòtica el Port de Pollença, defensen el que al seu moment no volien; el mateix es pot dir del tema del bar Katy, quedefensen ara la participació ciutadana quan al seu moment van ser l’únic grup que va votar en contra de la mateixa. Cal dir, però, que Tots per Pollença només demana l’aplicació d’una part del pla de mobilitat (cosa que no té cap lògica) ja que no volen saber res de la principal proposta del pla de mobilitat que era la ruptura en els sentits de circulació per afavorir la reducció del nombre de vehicles circulant en primera línia, a més de reduir la velocitat mitjana.

Per altra part, l’actual equip de govern de Junts Avançam amb Unió Mollera Pollencina tampoc ha aplicat el pla de mobilitat que es va fer ja que, com hem dit, des d’un principi Unió Mollera Pollencina es va mostrar contrària al pla redactat per Cinesi. El que ha anat fent l’equip de govern actual són adaptacions del pla de mobilitat a partir d’informes de la policia local que no tenen la consistència ni els fonaments tècnics del pla de mobilitat inicial.

Alternativa per Pollença demanam a uns i a altres una mica de seny i que, si es va encomanar un pla de mobilitat (pagat amb doblers públics) a una empresa especialitzada, aleshores que s’apliqui sense tenir en compte els interessos partidistes d’uns i d’altres. És més, ens agradaria que es fes un pla de mobilitat global del municipi, realitzat amb criteris tècnics i amb la clara finalitat de millorar la mobilitat actual, que està excessivament enfocada al transport en cotxes particulars.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb