URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Intrigues, moció de censura i hipocresia

Alternativa | 28 Juny, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com


Hem sabut que recentment hi ha hagut una trobada entre el portaveu de Tots per Pollença, en Tomeu C. Ochogavía i els regidors del PI, del PP i d'UMP a més d'alguns particulars, per tractar una possible moció de censura a l'actual batle. Certament, aquesta és una possibilitat democràtica però ens agradaria saber què fa el regidor de l'equip de govern, Andrés Nevado a una reunió com aquesta.

Per altra banda, trobam lamentable i hipòcrita que Tots per Pollença, després del desgavell de les obres i el retard de les platges, estigui ara forçant la imatge que el Port de Pollença és un caos, clarament per facilitar el clima propici per presentar una moció de censura per a la que necessita el suport d'Unió Mollera Pollencina. Moltes de les seves crítiques centrades al Port de Pollença són totalment incoherents amb la que va ser la seva acció de govern a la passada legislatura com a Partit Popular.

Exemples de la hipocresia de Tots per Pollença són algunes de les al·legacions contra la licitació de les platges: com al·legar contra el redactor del plec de condicions per no ser personal funcionari, quan era la mateixa persona que va redactar els plecs quan ells governaven. Un altre exemple, seria la seva crítica a l'abandonament del Bar Katy i la petició d'un procés de participació! Hem de recordar que Tots per Pollença no hi va fer res des de febrer de 2014 fins maig del 2015 quan van deixar el govern (més temps del que ha tingut l'actual equip de govern), ni tan sols van ordenar i fer net l'espai. Per altra part el súmmumm de la hipocresia de Tots és demanar ara un procés de participació ciutadana mentre que quan es feien dir Partit Popular varen ser l'únic partit que no va votar a favor de la nostra moció per fer precisament un procés participació ciutadana al Bar Katy! Cal dir que la moció es va aprovar el 2008 i encara esperam! 

El darrer exemple és la petició per part de Tots per Pollença de l'aplicació del Pla de Mobilitat a la primera línia del Port de Pollença, que ells mateixos el van descartar la passada legislatura a petició d'Unió Mollera Pollencina.

 

                            El regidor d'UMP hauria d'explicar que fa a reunions on es parla de fer mocions de censura.

 

 

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb