URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Segueix faltant transparència i sobra continuïsme (Ple de juny)

Alternativa | 29 Juny, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous, a les 20h, hi ha Ple ordinari, podeu assistir a la sal de plens. També ho podeu seguir en directe a Ràdio Pollença al 107.9FM o a radiopollença.net. Al nostre perfil de facebook anirem publicant el resultat de les votacions.

Un any després l'equip de govern segueix suspenen en transparència i no compleix l'acord d'investidura que va signar amb nosaltres i no publica la documentació del ple. Su

 

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

I. PART RESOLUTIVA

 

1.- Resolució al.legacions, i en conseqüència, aprovació definitiva del Pla de Residus del municipi de Pollença 2016-2020 (Exp. núm. 6092/Medi Ambient)

El Pla es va aprovar inicialment per unanimitat el ple de març, va estar 30 dies a exposició públic. L'Associació de Restauradors ha presentat 7 al·legacions i s'han estimat 5. 

 

2.- Elecció càrrec Jutge/a de Pau substitut/a 2016-2020 (Exp. núm. 6004)

S'ha complert el termini del jutge de pau substitut i no es podia fer juntament amb el titular, que el vàrem designar no fa gaire. Només s'han presentat dues persones.

 

3-. Ratificació de la Resolució de Batlia núm. 484 de 2 de juny de 2016.

Aquesta Resolució, que el Ple ha de ratificar, és perquè l'Ajuntament se persona i nomena advocat. És una peça separada del Cas Ibatur, en què s'acusa a Miguel Ramo , en aquel moment regidor d'UM d'estafa i falsedat documental (i es considera l'Ajuntament responsable civil subsidiari). Es tracta d'unes factures abonades a l'empresari que va organitzar un esdeveniment de promoció d'habitatges de vacances celebrat al novembre de 2007. Ibatur va pagar 18.000 euros a través de dos rebuts, però l'empresari que va cobrar aquests diners va admetre mesos enrere davant el jutge que ell no va muntar la carpa ni va organitzar l'esdeveniment. És a dir, va cobrar els 18.000 euros, però no pels conceptes recollits en les factures. Va explicar que l'Ajuntament de Pollença li devia diners i que li van dir que si volia cobrar emetés les dues factures a càrrec del Ibatur. Els dos rebuts van ser expedits des del Ajuntament.

Volem recordar que aquest era el panorama quan Alternativa vam entrar a l'Ajuntament i UM-UNPI governava amb PSOE i PSM i nosaltres eram uns radicals i uns antisistema per denunciar el funcionament de l'Ajuntament ple d'il·legalitats i irregularitats.

4.-Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Pollença en execució de la Sentència 00188/2016 de dia 26 d’abril dictada pel Jutjat de lo Social núm. 1

La informadora juvenil passa a ser laboral indefinida i s'ha de modificar la plantilla orgànica i econòmica.

 

5.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament de Pollença per integració agent de Policia Local en el grup C-1.

Tots els policies estan al grup C1, manco aquest, i té els requisits complits per pujar de categoria.

 

6.- Dació de compte de Resolucions de Batlia contràries a les objeccions formulades per part d’Intervenció/Secretaria.

Aquest punt no es vota. No només es mantenen les irregularitats amb informes contraris de Secretaria i Intervenció sinó que augmenten. Fa setmanes ja vam publicar un article sobre els nombrosos contractes irregulars de l'Ajuntament . Junts Avançam  i UMP  es van comprometre a una Junta de Portaveus  a anar regularitzant contractes però de moment no hem vist una millora en aquest tema sinó tot el contrari.

 

7.- Proposta d’acord de suport a la candidatura internacional de la tècnica constructiva tradicional de la pedra en sec com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Ens sembla molt bé donar suport a aquesta candidatura però a més de declaracions i propostes cal fer alguna cosa més pel patrimoni i no deixar que hi hagi BICs tancats o un Bé catalogat com la fàbrica que cau amb la passivitat de les institucions.

 

8.- Propostes / Mocions d’urgència

II. PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Hem registrat un prec i 36 preguntes.

 

El roto

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb