URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Segueixen els contractes irregulars

Alternativa | 12 Octubre, 2016 20:28 | facebook.com twitter.com

A Alternativa per Pollença denunciam l'incompliment per part de l'equip de Govern del seu compromís de regularitzar la situació contractual en la que es troben diferents serveis que presta l’Ajuntament i especialment dels del serveis educatius que s'hauria d'haver fet abans de començar el nou curs. 

Ja fa molt temps que venim exigint a cada Ple a l’equip de govern que cal regularitzar la situació contractual de diferents serveis, i en aquest sentit es va fer una Junta de Portaveus al mes de maig on es va establir un calendari de regularització que l’equip de govern es va comprometre a dur a terme.

Dins aquest calendari vàrem demanar que fossin prioritaris els contractes dels serveis educatius que havien de regularitzar-se lògicament aquest estiu abans de començar el curs escolar: els contractes de l'escoleta de la Gola, Escola d'adults, SMOE (Servei Municipal d'Orientació Educativa), Escola Viva i Centres Oberts.

Des de maig fins ara l´únic contracte dels compromesos que s'ha licitat ha estat el de l'Escoleta de la Gola que a la darrera Junta de Govern hem declarat desert i que s'haurà de tornar a treure a concurs.

Pel que fa a la resta de compromisos, i vist com funcionen les coses, no podem ser optimistes, tot i això, des d’aquí, una vegada més, demanam a l’equip de govern que compleixi els seus compromisos, que es posi les piles i que s’esforci per regularitzar la situació de tots aquests serveis.

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb