URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La carta d'UMP al batle: maniobra final per a la moció de censura.

Alternativa | 22 Octubre, 2016 19:12 | facebook.com twitter.com

Es fa pública la culminació d'un procés de negociació d'una moció de censura que va començar fa mesos i en la que el «bloc de dretes» s'ha posat al servei de l'oligarquia de  Pollença.

La carta d'UMP al batle, des del moment que l'han feta pública, queda clar que és una maniobra més per la que sembla imminent moció de censura, que preparen de fa temps i que nosaltres ja vàrem anunciar fa uns mesos.

La carta amb l'últimàtum que ha fet UMP no se sosté de cap de les maneres i queda ben clar simplement és l'excusa per realitzar la moció de censura.

Amb el contingut de la carta intenten amagar la incompetència demostrada del seu regidor i que no han pogut aguantar les contradiccions que els hi suposava pactar amb una esquerra més que moderada, sent ells un partit tan de dretes i al servei d'hotelers i grans empresaris. L'accelerador, encara que no ho diuen, està clar que era la pujada de l'IBI a hotels i grans superficies.

Analitzant amb més detall la carta...

Igual que en altres ocasions en un principi parlen de l'actual equip de govern com si ells no en formassin part, dient que es va formar gràcies al seus suport, com si ho haguessin fet des de fora.

UMP carrega sobre nosaltres la responsabilitat de no haver aprovat la modificació de crèdit de la segona fase, quan va ser el PP el que va canviar el sentit del vot durant el ple. Diuen que nosaltres exigíem una peatonització radical, quan vàrem estar parlant de la possibilitat de consensuar un pla per fer-ho de manera progressiva... És significatiu com el llenguatge que utilitzen és com el de Tots: les nostres peticions en paraules seves es converteixen en exigències, però no diuen res dels altres tres partits que també es van oposar en dos plens seguits, perquè és més que evident que ja tenen pactada la moció de censura.

Allò surrealista és que diuen que és a partir d'aquest tema que descobreixen que estan en minoria!!! El que no diuen és que aquest tema ja s'ha aprovat, i que el problema per tant no és estar en minoria sinó la seva incapacitat de negociació, la seva major comoditat governant amb el bloc de dretes i, sobre tot, que qui els dóna les ordres (l'oligarquia pollencina) ha decidit que el seu representant, en Totmeu Cifre Ochogavía, ha de tornar a governar.

El comunicat prediu que no podran governar per concesions i mesures de caràcter radical que nosaltres exigirem a canvi del nostre suport! D'on treuen aquesta afirmació? Quina por tenen si, sense el seu suport, aquestes mesures mai sortirien? Si és així, perquè no cerquen suports a la resta de grups? Per què carreguen només en Junts la responsabilitat de cercar suports? La resposta és clara: perquè ja tenen pactada la moció de censura.

Cal remarcar que quan vàrem proposar les reformes de l'IBI (suposam que a això es refereixen amb mesures radicals) tota la resta de grups varen votar en contra fa un any i que, ara, qui havia proposat aquestes reformes eren Junts i UMP que varen convocar el ple extraordinari i urgent; cosa que va ser un error del seu regidor, com va reconèixer ell mateix a la premsa, al no consensuar el tema amb els que realment comanden al seu partit, l'oligarquia pollencina.

Finalment ve l'ultimàtum: i ni tan sols posen com excusa cap incompliment de l'acord de govern, sinó que la causa de l'últimatum és una suposada inestabilitat que ells mateixos han provocat, deixant tota la responsabilitat de cercar l'estabilitat en Junts, a la vegada que ja anuncien que faran una moció de censura, encara que sigui amb bones paraules. La pregunta a fer és: com és possible que sent a l'equip de govern, amb un acord que en cap moment diuen que s'hagi incomplit, i anant aprovant tot el que volien fins el moment, ara fan un últimatum i es desmarquen... La resposta és fàcil, la moció de censura, que ja està cuita.


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb