URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ordre del dia del ple ordinari d'octubre

Alternativa | 26 Octubre, 2016 00:20 | facebook.com twitter.com

Demà dijous 28 d’octubre hi ha Sessió Ordinària de l’Ajuntament en Ple. Serà a la Sala Consistorial a les 20h.Podeu assistir, ho podeu escoltar per Ràdio Pollença, al 107.9FM o a www.radiopollença.net i al nostre prefil us informarem en directe de la votació dels punts del ple.

ORDRE DEL DIA

I. PART

1.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 5/2016.

És el mateix que no es va aprovar el Ple anterior. 

2.- Aprovació, si procedeix, de l’Expedient de Modificació de crèdits núm. 21/2016, sota la modalitat de crèdit extraordinari finançat amb baixes per anul.lacions.

 Es tracta d'un conveni amb Colonya que cedirà a l'Ajuntament el local de Cecili Metel per a unificar en un sol lloc els serveis complementaris o externs o d'entitats amb qui hi ha signats convenis de col·laboració els Serveis Socials (Servei d'orientació laboral de la Fundació Deixalles, Coordinadora de la federació Balear de persones amb discapacitat, Fundació Es Garrover, ASPAS, atenció de la treballadora social de la DG de Dependència, projecte de suport escolar, taller de memòria, psicològa de suport dels Serveis Socials i treballadora social de reforç, Onit).

El local s'ha d'adequar i per això es duu a Ple la modificació de crèdit: passar 15.000€ de la partida "Contracte projecte inserció comunitària" (que és una partida de 40.000€ i que pel que es veu no podran gastar tota) a crear una partida "Adequació local serveis socials". 

3.- Informació sobre l’execució pressupostària de l’Ajuntament i organismes Autònoms de conformitat amb la BASE 36ª d’Execució del Pressupost de l’exercici 2016.

No es vota. 

4.- Aprovació, si procedeix, de l’adhesió de l’Ajuntament de Pollença al conveni per a la gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE) signat entre el Consell de Mallorca i ECOLEC.

5.- Proposta sobre la manifestació contrària a la conversió de la Badia de Pollença en pista per a hidroavions i la necessitat de preservar-la de projectes i activitats impactants.

6.- Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores de subvencions per a beques per a transport escolar per a alumnes de batxillerat i formació professional (Curs 2016-2017).

Vam fer una esmena ja que pensam que  el criteri de renda era massa restrictiu (per exemple, una familia de dos pares i dos fills havia de tenir màxim uns ingressos de 24.000€ anual per demanar-la, o una familia monoparental amb un fill uns ingressos màxims de 12.000€ anuals...) i se va acceptar.. 5.000 euros de dotació

 

7.- Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores de subvencions relatives a activitats educatives ( Escola matinera – Curs 2016-2017).

 4.000 euros de dotació 

8.- Aprovació, si procedeix, de la creació d’una Comissió Artístiva del Festival de Música de Pollença.

La Comissió  durà la direcció del festival de forma col·legiada i plural (substitueix el director artístic), i estarà formada per Toni Aragón, Carles Ponsetí, Noemí Dalmau i Marta Bauzà. No cobrarien, només dietes o desplaçaments. A més, després hi hauria un grup de suport d'àmbit local, format per gent de Pollença que té interès en la música clàssica.

9.- Proposta/Mocions d’Urgència.

 

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia.

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

Han de contestar als precs i preguntes de l'anterior ple 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb