URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els comptes clars. Informe econòmic 2016

Alternativa | 01 Juny, 2017 20:12 | facebook.com twitter.com

Alternativa per Pollença (A) ens prenen seriosament la transparència i feim públic, com cada any, l'estat de comptes de la nostra candidatura.


 Quan arriben aquestes dates, i coincidint amb la campanya de la renda, editam i publicam un fulletó amb l'estat de comptes de l'exercici anterior del nostre partit, amb la principal informació econòmica, els ingressos i les despeses. A la plana web del partit es poden consultar les dels anys anteriors.

Així, ara feim públic el document «Els comptes clars. Informe econòmic 2016» en què es fa un repàs dels recursos materials, humans i econòmics del partit, que inclou un balanç i un desglossament dels ingressos i les despeses.

A Alternativa per Pollença ens prenem molt seriosament la transparència i pensam que és quelcom que es demostra amb fets, i no amb paraules quan arriben les eleccions. Si no s'acompanya de fets, és un concepte buit i pura demagògia.

A Pollença, sense anar més enfora, tenim l'exemple d'aquells partits que, durant la campanya electoral s'omplien la boca de transparència i  varen prometre, publicar les despeses de campanya i dos anys després encara no l’han fet. L’equip de govern encara no ha complit tot el referent a transparència que vam acordar fa dos anys i els partits de dretes que havent governat de forma opaca i personalista, ara que són a l'oposició reclamen la transparència que no devien trobar important quan governaven. En comú, els uns i els altres: paraules i paraules, però no fets.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb