URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Exigim que la documentació municipal es guardi en un lloc adequat.

Alternativa | 08 Juny, 2017 09:01 | facebook.com twitter.com

Exigim a l'equip de govern que cerqui un lloc adequat per guardar la documentació de l'arxiu municipal que en aquest moment es troba abandonada a la sagristia de l'Església de la Mare de Déu del Roser.

 

Amb motiu de les obres de reforma de l'edifici principal de l'Ajuntament de Pollença a la legislatura 2007-2011 es traslladaren part dels documents de l'arxiu municipal a la sagristia de l'Església de la Mare de Déu del Roser, i quan s'acabà l'obra molts d'aquests documents no es retornaren al seu lloc, quedant acumulats dins capses a dita sagristia; algunes d'elles fins i tot obertes (fotografies adjuntes). En aquest moment dita documentació, es troba a l'abast del personal no funcionari, i en ocasions fins i tot, a l'abast de persones alienes a l'Ajuntament, i que es puguin trobar allà muntant fires, festivals o altres esdeveniments, amb l'evident risc de pèrdua o deteriorament dels documents.

Per evitar que aquests documents es facin malbé o es perdin, al darrer ple vam demanar a l'equip de govern que cerqués un lloc més adequat on guardar la documentació. No vam obtenir cap resposta.

Recordam a l'equip de govern que tota la documentació produïda per les administracions locals té categoria de patrimoni documental, i que l'Ajuntament té l'obligació de conservar degudament ordenats els documents dels arxius públics.

 

 
 
 

  
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb