URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fa falta alguna cosa més que la dimissió

Alternativa | 26 Juliol, 2017 15:05 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa compartim la petició de dimissió cap a la regidora Francisca Cerdà de Junts Avançam, però a la vegada reiteram la necessitat de delegar les competències de disciplina urbanística a l'ADT.

Gairebé una setmana després de sortir en premsa les acusacions de la regidora Francisca Cerdà contra el regidor d'Urbanisme, Junts Avançam demana ara la dimissió de la regidora de Tots per Pollença.

Per part nostra, consideram també que una representant del Consistori que en coacciona (inútilment, ja que l'ADT funciona de manera transparent i imparcial) a un altre perquè no se li apliqui la llei, no només hauria de dimitir, sinó que s'hauria de veure si no està incorrent en responsabilitats penals. Amb l'agreujant que les coaccions consisteixen en denunciar familiars del regidor. A Alternativa consideram que cada persona ha de respondre de les seves actuacions i no de les dels seus familiars, ja que sinó estarem retrocedint uns quants segles, i en lloc de en política estarem dins el fang.

Per impedir precisament que la disciplina urbanística sigui una eina de greuges comparatius, de clientelisme, d'amenaces i de pressió interessades, vàrem proposar al ple fa pocs mesos (i ja ho havíem fet el 2009) que es delegassin les competències en disciplina urbanística al Consell. Evidentment, això no eliminaria la possibilitat que hi hagués casos com aquests, referents als expedients del passat; però com a mínim faria que, a partir d'ara, ningú dubtaria de les conseqüències si s'incompleix la llei, ni hi hauria lloc per coaccions o ni esperances d'esquivar la llei. No vàrem comprendre les reticències de Junts Avançam per delegar les competències.

Després d'aquest episodi, instam a l'equip de govern que es repensi la seva negativa d'adherir-se a l'Agència de Defensa del Territori i que l'aprovem al Ple properament.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb