URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Despesa electoral

Alternativa | 10 Juny, 2019 10:24 | facebook.com twitter.com

 Publicam la nostra despesa final de campanya. Esperam que la resta de partits facin el mateix i que no prometan fer a l'Ajuntament el que no són capaços de fer com partits
La font d'aquests euros són les quotes dels afiliats, els doblers que tenim per la nostra representació a l'Ajuntament i els doblers aportats pels nostres regidors (que donen al partit la major part del seu sou).
 

Ple extraordinari juny - Junta EMSER

Alternativa | 10 Juny, 2019 10:18 | facebook.com twitter.com

 Resum la sessió extraordinària urgent de Junta General d’EMSER, que serà seguida per una sessió extraordinària urgent del Ple de l’Ajuntament. Podeu seguir les votacions per aquest perfil. Els ordres del dia són els següents:

JUNTA GENERAL D’EMSER

1.- Ratificació de la urgència de la sessió. A aquesta sessió falta la nostra portaveu per motius laborals, el Regidor no adscrit, el del PP i Mateu Soler de Tots. 

 

2.- Examen i aprovació, si procedeix, del Balanç, Memòria, Compta de Pèrdues i Guanys, proposta sobre el destí dels resultats socials i gestió de l'òrgan d'Administració corresponents a l'anterior exercici social tancat el dia 31 de desembre de 2018. Aprovat per 12 vots a favor (Junts, Tots i UMP) i 1 en contra (Alternativa).

Ja fa dos anys que votam en contra, i hem mantingut el votcom a crítica a com s’ha gestionat durant tota la legislatura l’empresa municipal. Tot i que aquesta vegada si que estan modificats els estatuts per incloure els treballadors, no hi ha hagut una direcció política en cap moment i la gerència ha fet el que ha volgut de principi a fi; s'han comès diverses irregularitat tant a nivell de contractació com a nivell de personal, i per colmo el pla de residus no s'aplica, per tant creim que no fa falta canviar el vot.

 

3.- Lectura i aprovació de l'acta de la Junta, si procedeix, o nomenament d'interventors per a la seva posterior aprovació. Aprovat per unanimitat, en aquest cas queda aprovada l'acta.

 

PLE EXTRAORDINARI 

1.- Ratificació de la urgència. En aquest punt s'ha incorporat el regidor de Tots Mateu Soler.

 

2.- Aprovació, si procedeix, de les actes de les sessions anteriors. Aprovat per unanimitat, en aquest cas s'han aprovat 4 actes. 

 

3.- Aprovació, si procedeix, de nomenament de representant municipal a l'Assemblea General de Colonya Caixa Pollença. Aprovat per 13 vots a favor (Junts, UMP i Tots) i 1 abstenció (Alternativa).

L'Ajuntament té a un membre a l'Assemblea General, i en aquest cas s'anomena a Pere Antoni Nadal Cànaves.

 

4. Aprovació, si procedeix, de l'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits núm. 4-2019 (Núm. Expedient Electrònic ABS 2019/1810). Aprovat per 7 vots a favor (Junts, UMP) i 7 abstencions (Alternativa i Tots) 
La majoria són factures d'EMSER que factura a l'Ajuntament, i unes quantes més, 23 concretament de l'SGAE i un parell més.

Com sempre hem optat per una abstenció ja que aquestes factures han de pagar-se ja que corresponen a tasques realitzades. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb