URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Comença la campanya!

Alternativa | 05 Maig, 2011 22:00 | facebook.com twitter.com

Avui comença la campanya electoral. Seran 15 dies d'intensa feina per a intentar demostrar la valua de cada partit. Per això tots els partits que es presenten a les eleccions faran una marató de sopars, presentacions, trobades, reunions... i fins i tot intentaran arrabassar algun vot fent els típics regals de campanya. 

Però nosaltres, des d'Alternativa per Pollença, creiem que la millor campanya és la feina feta durant aquests quatre anys. I pensam que els vots no s'han de comprar, sinó que s'ha de demostrar, amb la feina continuada, amb un gran equip de gent i amb un extens programa fet de forma participativa, que votar Alternativa per Pollença és la millor opció.

Per tot això, i pels temps que corren de crisis global, hem decidit no fer ni sopars ni cap tipus de regal o obsequi de campanya. Mentres uns regalaran bolígrafs, els altres flors i els altres cossiols, nosaltres únicament oferirem informació en forma d'un tríptic i d'una Urxella en paper que resumeix els punts bàsics del nostre programa electoral.

Així com també seguirem informant i fent tota la campanya que poguem per Internet, sortint al carrer, fent debats i fent varis actes públics per a que tothom que vulgui informar-se de què som i què volem. I en aquesta tasca us demanam ajuda. Tots podem fer campanya per Alternativa per Pollença: el boca a boca i el demostrar que es pot confiar amb nosaltres és una eïna imprescindible en aquests dies d'abrumadora propaganda. Aquests dies, tots hem de ser Alternativa. Cadascú al seu redol pot fer molt per aquest projecte.

Confiam que dia 22 la gent sabrà valorar la feina feta i treurem els millors resultats possibles.

 

Escolta la falca de la Ràdio

ACTES DE CAMPANYA

Avui, dia 6, podeu veure el debat electoral de Pollença a les 18h per TV Mallorca i a les 22h. es podrà sentir per Ona Mallorca.

Diumenge 8 i 15 serem al mercat de Pollença a partir de les 10h.

Dimecres 11 i 18 serem al mercat del Port de Pollença a partir de les 10h.

Dijous dia 12 a les 17h. entrevista als nostres candidats a Ràdio Pollença.

Dijous dia 12 a les 20h. debat a l'Associació de Veïns del Port de Pollença.

Divendres dia 13 presentació d'Alternativa i del programa a les 20h. a l'edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Dijous dia 19 presentació d'Alternativa i del programa a les 20h. al Claustre de Sant Domingo (Convent), a Pollença.

Divendres dia 20, debat a la Ràdio Municipal a les 20h.

Diumenge 22, els apoderats i amics d'Alternativa anirem a dinar tots junts i a la nit ho celebrarem a can Manolo.

Avui estrenam la web d'Alternativa per Pollença!
En aquests moments la web té un format provisional destinat a oferir tota la informacions de cara a les eleccions de dia 22 de maig, però en un futur continuarà activa oferint tot tipus d'informació, notícies, imatges, documents, etc.
Els 20 d'Alternativa per Pollença.
Son tots els que hi ha, però no hi ha tots els que som! 
1-Pepe Garcia, 2- Miquel Sánchez. 3- Tonina Amer. 4- Ramon Cerdà. 5-Cristina Espi. 6- Joan Cifre. 7- Toñi Valdivielso. 8- Pere J. Garcia (Garci). 9- Antònia Cerdà. 10- Juan Antonio Zamorano. 11- Tòfol Plomer. 12- Mari Carmen Álvarez. 13- Tana Villar. 14- Josep Pujol. 15- Joan Llompart (Corralet). 16- Mari Carmen Palma. 17- Enrique Galindo. 18- Joan Ramon Bosch (JRV). 19- Biel Perelló.* 20- Annika Reuter. *=independent.

Comentaris

Piazo programa

Re: Comença la campanya!

Piazo programa | 07/05/2011, 23:55

10 de marzo en la pàgina de UMP: Como anticipo del programa definitivo os adjuntamos el discurso de presentación de Nadal Moragues el pasado jueves día 24 de Marzo.

Próximamente subiremos a la web el programa completo. Ahí esta el discurso :

8 de mayo:
UMP: Como anticipo del programa definitivo os adjuntamos el discurso de presentación de Nadal Moragues el pasado jueves día 24 de Marzo.

Próximamente subiremos a la web el programa completo. Ahí esta el discurso :

Garganta profunda

Pepera infractora

Garganta profunda | 07/05/2011, 15:54

La 2a, del PP té una infracció urbanística com un piano en tràmit al Consell de Mallorca. El tracte es clar: si vens a la llista quan na Salom governi el Consell t'aturarem l'expedient d'infracció. Així no haura d'esbucar que es com acaben els expedients del Consell.

jrv

Candidats/es postissos

jrv | 07/05/2011, 11:03

Benvolguts lectors i lectores d'aquest Blog: tal volta us demaneu, en primer lloc, que hi fan moltes persones de les que ni tan sols sospitaveu ideologia de cap casta, a una llista electoral. Hi ha de tot, des de l'ingenuitat, passant per la vanitat, la crença sincera, la confiança en els liders, la rutina, fugir de la rutina, fins i tot l'altruisme i en soc tetimoni a Alternativa. I també l'egoisme mes absolut. Cemençem prest, diria qualcú. Doncs si. Per exemple, la segona de la llista del PP: Podria ser que tingués una infracció urbanistica pel Port de Pollença, que tal volta vulgui camuflar , si surt elegida, que hi sortirà?
Jo crec que si. A mes, raforçada amb una també possible dedicació exclussiva. Això és el que hi ha, i no és l'únic cas.

jrv

Debat

jrv | 07/05/2011, 09:05

M'agradat el que manifesta "Joana Soriano", tal volta hi afegiria que això és el que dona en general la societat actual, com a representants col·lectius, societat de nous rics, o pretesos rics. Però cal contradir als embullosos que ens volen enganyar, per molt ingenus que pareixin, com és el cas de J. Juan o M. del Mar.
Per altra part, i fent referència a un altra comentari, a Pere Muñoz el varen fotrer fora del PSM, no va marxar. També, per enbullós. Tan de bò, tots els partits fessin el mateix.

uffffffffff

Corruppció

uffffffffff | 06/05/2011, 23:00

El PP que hoy presume de escrupuloso coloca en la lista al accionista de una sociedad con un expediente urbanístico en el ayuntamiento en cuestión, extraña forma de cribado. Siempre se puede alegar que el candidato domina el funcionamiento de Cort antes de tomar posesión. No nos detendremos en los roces de Gabriel y Florin S.L. con la Seguridad Social y Hacienda, porque Gabriel Vallejo no aspira al Congreso. Ya empezamos, y todavía no hemos empezado.

uffffffffff

Corruppció

uffffffffff | 06/05/2011, 23:00

El PP que hoy presume de escrupuloso coloca en la lista al accionista de una sociedad con un expediente urbanístico en el ayuntamiento en cuestión, extraña forma de cribado. Siempre se puede alegar que el candidato domina el funcionamiento de Cort antes de tomar posesión. No nos detendremos en los roces de Gabriel y Florin S.L. con la Seguridad Social y Hacienda, porque Gabriel Vallejo no aspira al Congreso. Ya empezamos, y todavía no hemos empezado.

Alternativa per Pollença

Pere Muñoz, el político que se acercó a UM tras dejar el PSM

Alternativa per Pollença | 06/05/2011, 22:08

Segon el DdM.
La Policía está investigando ahora todos los contratos que la empresa de Pere Muñoz, el exportavoz municipal del PSM en Palma, contrató con el Ayuntamiento. Parece ser, según han señalado fuentes próximas a la investigación, que el exportavoz nacionalista, que abandonó su partido por su discrepancia con la mayoría de sus excompañeros, estaba recibiendo un trato de favor en las áreas municipales que gestionaba UM durante la actual legislatura.

Adivinau quina empresa va fer el pla d'usos i gestió de l'auditori.
www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/05/06/pere-munoz-politico-acerco-um-psm/667248.html

Joan C

Re: Comença la campanya!

Joan C | 06/05/2011, 16:59

És clar que aquets debats poc poden aportar. Tots els candidats coincideixen amb la majoria de les coses. Votar a més a més d'un dret és un deure que exigeix responsabilitat a l'hora de estodiar tant les propostes dels partits com de la coherència d'aquestes amb el que s'ha fet realment abans. Sempre he sentit dir que als pobles es vota més a les persones que a les sigles i aquí estic tranquil perqué alternativa presenta al candidat que ha fet més feina hi el que ha demostrat més valentia i honestetat i que a més està acompanyat d'un grup de gent que durant quatre anys s'ha reunit cada mes hi ha treballat per millorar Pollença

Garci

Re: Comença la campanya!

Garci | 06/05/2011, 12:38

En la meva opinió el debat no va existir. Básicament hi va haver exposicions breus a temes molt amples com per a que ningú es banyi en res. Com va dir en Pepe, tots feien votera. Per altre banda, vaig trobar molt fluixa la intervenció de molts dels candidats, que pareix que han oblidats d'on venen o a qui representen. Semblava que no sabien on es ficaven.

Joana Soriano

EX-UMES I ALTRES HERBES DEL DEBAT D'AHIR

Joana Soriano | 06/05/2011, 10:58

El paper que va fer aquest al·lot de UM-ASI o com es digui ara aquest partit va ésser penós. Realment aquest jove no sap on s'ha ficat, no té ni la més absoluta idea del que han fet els seus companys i no entenc que s'hagi prestat a n'aquest joc d'ésser la titella d'alguns que han duit a n'aquest poble a la ruina. Aquest al·lot no acabarà la legislatura, quan sen doni conta de la vertadera herència dels seus companys, agafara tapins i sen tornarà a casa.
La Malena pereixia la Princesa caiguda del cel, no té memòria del partit on ha militat sempre i no vol tenir res a veure amb ells. Si fa dos dies que ha fuit de UM, dic jo que alguna responsabilitat tendrà, no? Ni tan sols va poder justificar alguna acció promoguda per ella a Pollença, simplament per tot el temps que ha estat a UM no ha fet res per Pollença. I ara ve a donar lliçons i a criticar com està el poble? Ha tengut quatre anys per fer-ho, i res de res.
Na Maria del Mar Sastre no en té ni idea de política. De fet confon ésser polític amb ésser funcionari. Quan des de el públic li van demanar que cobrava i quin era el seu horari, varem poder veure a la vertadera Maria del Mar Satre. Una al·lota molt nerviosa, inconscient, que està en política per un sou i mentidera. Mentidera perque no és cert que cobra 1.900€ mensuals, en cobra molt més. Inconscient perqué un polític no és un funcionari que ha de fer 8 hores i fixar. Nerviosa perque va voler justificar que de vegades feia 4 hores el matí i 4 a la tarde i que el cap de setmana també anaba a actes. Respostes que denoten que no sap molt bé que és això d'estar en política i ser politic.
Després d'haver vist lo vist s'enten perfectament que molta de gent hagi fuit del PSOE i que alguns hagin moltat un altre partit. De fet, la llista del SOE estè fecha amb gent que ni li va ni li ve això del socialisme. Els hi auguro molts més episodis de lios intens, temps al temps...
En Jaume Joan, va tenir dues cares al dabat d'ahir. He de reconeixer a durant la primera hora del debat me varen agradar les seves intervencions. Va anar al debat preparat i pereixia coherent, fins que a la segona hora del debat va sortir amb escena el Jaume Joan que tots coneixem i ni me va agradar ni el vaig trobar socialista ni molt manco independent de Pollença. Crec que aquest invent no l'han madurat lo suficient i no deixa d'ésser un invent.
En Miquel Angel Sureda només li faltava dur la bandera de Catalunya. Ja sabem que passetja els fills amb cotxet per la plaça de Ca les Munnares i que la seva dona sap que està moltes hores a fora de casa (paraules seves) Apart d'això poca cosa més...

CONTINUARÀ

Alternativa per Pollença

Re: Comença la campanya!

Alternativa per Pollença | 06/05/2011, 09:59

Avui al BOIB

Num. 9499
Als efectes del que disposa l’article 212 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març,
que aprova el Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals, es posa en
coneixement general que la Comissió Especial de Comptes en sessió de 15 d’abril
de 2011 ha informat el Compte General de l’Entitat corresponent a l’exercici
2009.
Aquest Compte, amb els seus justificants, es troba exposat al públic a l’oficina
d’Intervenció d’aquest Ajuntament. Des del dia següent de la seva publicació
en el BOIB, durant quinze dies i vuit més, els interessats podran presentar
reclamacions o observacions.
Pollença, 18 d’abril de 2011.

El Batle, Joan Cerdà Rull

Ichigo

Re: Comença la campanya!

Ichigo | 06/05/2011, 08:01

Esper que guanyeu. Si no fós perquè estigui empadronat fora de Pollença, vos votaria. Emperò com no hi ha cap partit similar al vostre en Palma, hauré de votar a Ciutadans en Blanc. Però per favor, guanyeu, que vos mereixeu.

Pepe

Re: Comença la campanya!

Pepe | 06/05/2011, 07:29

Gràcies a tots, el debat amb nou candidats era impossible, va ser una taula rodona amb un format molt complicat... Però com diu Joan quan és parla des de la coherència i amb la tranquilitat de la feina feta és més dificil equivocar-se.

Entrau a la pàgina web mereix la pena i aquests dies s'anirà completant. Continuam apostant per internet; transparència i informació. Una eina que cal modernitzar a l'Ajuntament.

Alternativa per Pollença

Re: Comença la campanya!

Alternativa per Pollença | 06/05/2011, 07:13

Una gran notícia per tots els demòcrates:

El Constitucional deja a Bildu estar en las elecciones
Los argumentos del fallo del TC ... En su voto, esos seis jueces entendieron que el pacto soberanista que culminó en Bildu surgió de la propia Eusko Alkartasuna ya en 2003 y sólo se consumó porque la izquierda abertzale, tras un debate de cinco meses, rechazó la violencia terrorista.

www.publico.es/espana/374594/el-constitucional-deja-a-bildu-estar-en-las-elecciones

Joan M.

Web !!!

Joan M. | 05/05/2011, 22:47

Per cert, sembla que teniu un bon pressupost (broma !!): un partit local amb una web electoral propia, quin luxe !!. Crec que només en té el PSOE. Vosaltres ompliu sempre tot Internet d'informació, està molt be apostar per les noves tecnologies. Això de la web ho trob molt encertat,enhorabona un altre cop i molta sort !

Joan M.

Enhorabona !!

Joan M. | 05/05/2011, 22:40

He sentit el debat per la radio, en Pepe ha passat el rodillo, l'ha seguit en Tomeu del PSM i el d'Esquerra... de la resta no faig comentaris... però en Nadal de Circ !!. Es veu que molts han deixat senallades de neurones a casa, no s'enrecorden de com s'ha gestionat l'ajuntament aquests anys. De pena a pesar de la bona fe d'una part de la gent nova. Teniu el meu vot i el dels meus !!

Santiago

MI VOTO SERA PARA ALTERNATIVA

Santiago | 05/05/2011, 22:14

Claridad de ideas, transparencia, trabajo, mucho trabajo y bien hecho, comunicación, constancia... y un largo etc, solo lo ofrece un partido y este es Alternativa per Pollença.
Amigos, buena campaña, mucho trabajo (un poquito más, queda un esprint final) y mucha suerte, la mejor de las suertes!
Un fuerte abrazo Pepe!
Ánimos amigos!
Salud!

Tolo

Sus

Tolo | 05/05/2011, 22:10

Us mereixeu un bons resultats, ànims!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb