URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa per Pollença: l’alternativa

Alternativa | 17 Maig, 2011 06:00

Ja han passat quatre anys des que, des d’aquestes mateixes pàgines, ens oferíem com a alternativa de govern per a l’Ajuntament de Pollença, prometíem honradesa i ens comprometíem a fer feina pel nostre municipi amb il·lusió. Avui, quan afrontam unes noves eleccions municipals, i quan moltes coses han canviat al nostre voltant, podem afirmar que hem complert els objectius a què ens vàrem comprometre.

 

A les eleccions del 2007 vàrem obtenir uns resultats que segurament varen sorprendre a més d’un i que, alhora, varen empipar un parell més. Els que ens coneixen sabien, no obstant això, que s’havia fet molta de feina, fins i tot abans de tenir representació a l’Ajuntament. El fet de tenir un regidor ha permès que la nostra veu s’escolti més vegades i millor, i això és importantíssim, perquè nosaltres xerram en nom de tots aquells que ens han votat i, fins i tot, moltes vegades per boca d’aquells que fa quatre anys no ho varen fer però durant aquest temps s’han anat sumant a la nostra forma de funcionament. Estam segurs, a més, que hem aconseguit que alguns pollencins hagin canviat el seu parer i que pensin que no tots els polítics són iguals i que no tots es mouen per uns interessos que moltes vegades no s’acaben d’entendre.

 

I és que un dels nostres principals actius són les persones que formen la nostra candidatura i també totes aquelles que són en segon pla i ens donen el seu suport. Cap d’aquestes persones són polítics professionals, i ningú d’Alternativa per Pollença pensa que la seva forma de guanyar-se la vida ha de ser la política. Aquí hi ha de tot, des de jubilats fins a mestresses de casa, passant per estudiants, professors, treballadors de l’hoteleria... I podem dir, amb el cap ben alt, que ningú té cap intenció de medrar i que absolutament ningú s’ha vist involucrat en cap mangarrufa d’aquestes que, darrerament i per desgràcia, són tan habituals a la nostra política. Ens sentim orgullosos de la nostra forma de funcionar, assembleària, transparent i oberta a tothom, que se sembla més a una celebració de la vertadera democràcia. I tot perquè creiem que la vertadera democràcia ha de ser participativa, transparent i que totes les persones i opinions son importants i han de comptar.

 

Dèiem al començament que moltes coses havien canviat en aquests darrers quatre anys, i el nostre partit n’és una: hem abandonat qualsevol vincle extra municipal per crear un partit nou, centrat únicament en Pollença. A Alternativa per Pollença pensam que el més important és el poble i que és on podem incidir veritablement. No hem de passar comptes amb ningú, amb tot el que implica. Som més independents que mai, i tenim les mans lliures (i netes), perquè les coses canviïn de veres en el nostre poble.

 

Hem fet moltíssima de feina, i ho hem fet amb il·lusió i valentia, fins i tot en moments difícils, en què es freqüent sentir que “tots els polítics són iguals” o que és inútil anar a votar, perquè les coses no canviaran surti qui surti elegit. Hem demostrat que som l’Alternativa, i ho seguirem demostrant quatre anys més, amb més força encara, perquè sabem que ens recolzarà el suport de molts de pollencins que han vist que, ara sí, Pollença es mereix un altre tipus de funcionament.

 

 

 

Aquest article ha sigut publicat a l'Urxella núm. 25.

Pancata de Pere Josep Coll. Algú la va rompre i fer malbé. Així son algunes actituds democràtiques


 

Ràdio Pollença ha posat en marxa una enquesta per valorar quin partit està fent més bona campanya. Si us ve de gust podeu veure els resultats i votar pitjant AQUÍ

Comentaris

Pepe

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Pepe | 19/05/2011, 14:27

De la querella no sabem res, ni si l'han posat ni els motius concrets. Per altra part els treballadors ja coneixen la nostra posició respecte a les platges. Demà teòricament la taula de contractació ha de decidir que passa enguany amb les platges.

jrv

querella

jrv | 19/05/2011, 10:37

Que tal la "querella" de la directiva de la AAVV del Port?
O ja s'han oblidat? O era simplement una manipulació electoralista? O no te CAP recolzament dels socis?
No sabem noticies.
Sobre tot els empleats de la AAVV hi estan interessats.
Ben segurs poden estar que si mes endevant depen de PEPE, tenen el lloc de feina garantitzat, simplement perque aplicant la legalitat, es a dir l'article 44 de l'Estatut dels Treballadors, una succesió a l'empresa implica respectar els contractes laborals.
I cal gent experimentada si l'Ajuntament assumeix les platges, talment passa a Alcudia o Calvia...

Ichigo

Fe d'errors

Ichigo | 19/05/2011, 07:47

L'hotel on estava Strauss-Kahn no era Hilton, era Sofitel de Manhattan. Deman disculpes.

Maki

Estrany

Maki | 18/05/2011, 18:39

Me sembla que si Malena Estrany cercava mes honestetat, triant anar amb Jaume Font ha anat de Guatemala a Guatepeor, amb Mr. 10%

Miquel Sánchez

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Miquel Sánchez | 18/05/2011, 17:27

Mar Blava és la versió pollencina d'un subproducte creat a molt de municipis de Mallorca amb la butxaca ampla que tenia en temps de bonança el Consell Insular. A molts de municipis de Mallorca perdre unes eleccions de la 3ª edat suposava una escissió amb subvención del CIM per tenir local propi i tot i així tenir contents el nostres padrins, ara que no hi ha un euro a les arques públiques ens trobem que molts d'aquests local no poden pagar el lloguer i es veuen obligats a sortir del mateixos i els seus associats donen la culpa al CIM, seria interessant saber quina quantitat ha destinat el CIM per pagar lloguers o parts dels mateixos a n'aquestes associacions.

Ichigo

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Ichigo | 18/05/2011, 16:03

Ja pots dir que sí, P.I.
I en quant a Mar Blava, bé, no serà un escàndol. Però podria ser-ho.

P.I.

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

P.I. | 18/05/2011, 15:41

Francisca es pensa que l'associació és seva igual que s'ha pensat que l'era l'Ajuntament i així ens ha anat.
La caiguda del PSOE aquestes eleccions serà històrica.

Garci

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Garci | 18/05/2011, 12:57

La veritat és que aquestes pràctiques caciquils son típiques de l'Espanya de la restauració. Intentar manipular a la gent per part dels partits polítics és una pràctica habitual, però no deixa de ser molt lleitja (per no dir una altre cosa) l'actuació del PSOE en aquest cas.

Joan Ramon

Mar Negre

Joan Ramon | 18/05/2011, 12:30

No o consider un escandol, simplement és una mostra més de com les coses poden anar degenerant i acabar predent la seva essència.
Me consta que hi ha alguns membres de la junta molt disgustats amb aquest fet.

Ichigo

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Ichigo | 18/05/2011, 08:31

Ja se sap JRV, que el tema de Mar Blava és un escàndol des de que Dominique Strauss-Kahn, actual director gerent de FMI, va violar sexualment a una cambrera d'un hotel (Hilton, crec), que així va passar a la ciutat de Nova York (EEUU); i després va ser ingressat al Correccional de Rikers Island, situat al barri de Queens, considerat com la pitjor càrcel de Nova York.

Joana Soriano

PSOE I PSIP

Joana Soriano | 18/05/2011, 08:13

Que ningú passi pena per aquest dos partits, estan completaments acabats. S'han "matat" entre ells i el poble n'ha estat testimoni. Amés fan les coses amb els peus i no amb el cap.
Primer fan fora la Francisca Ramon, després la tornen a presentar de número un, després la tornen a fer fora. La tornaran a cercar per a les properes eleccions?
A dintre, una olla de caragols. Un exemple la quantitat de secretaris que ha tingut aquest partit aquesta legislatura. Per cert, un d'ells que va dimitir de secretari i de regidor ara torna a les llistes. No s'enten.
Els altres, els partidaris de'n Xineta, que no poden veure, ni de llum na Francisca Ramon, monten un partit que no té ni peus ni cap, ni programa, ni ideals, ni valors ni molt manco un cap de llista preparat i coherent. Amb tot aquest brou, la gent triarà altres opcions antes de votar a n'aquestes dues "jaulas de grillos". No doneu importància al tema de Mar Blava, perque como es diu per aquí, qui totsol s'ho menja, totsol s'ofaga.

jrv

Mar...PSOE?

jrv | 18/05/2011, 07:28

Fa uns dies repartint la revista Urxella, vaig entrer dins el local de "Mar Blava", per deixar un exemplar. Tan sols hi havia una taula amb unes 6 persones, una d'elles Faca. Ramon, que abbans de poder saludar.la, me va dir que la junta(sic)havia decidit no deixar entrer propaganda electoral...però dues de les persones varen voler agafar un exemplar, i casi el hi va prendre de les mans. Això se diu censura efectiva!!

Miquel Sánchez

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Miquel Sánchez | 18/05/2011, 05:43

L'Associació Mar Blava sempre ha estat un apèndix del PSOE local, no és nou, això li ha donat llibertat per donar servei de bar fent competència deslleal a la resta de establiments que pagan com cal els seus impostos, taxes i preus públics.

Alternativa per Pollença

Alguna cosa es mou..

Alternativa per Pollença | 17/05/2011, 22:26

Segur que no té el mateix seguiment que les revoltes dels Nord d' Àfrica.

Milers de persones omplen la Puerta del Sol per demanar un canvi del sistema polític i econòmic

Desenes d'efectius policials han establert un cordó de seguretat davant la seu del govern regional madrileny. El trànsit ha quedat tallat als carrers pròxims a la Puerta del Sol per la quantitat de gent que s'hi ha aplegat. La protesta, però, s'ha desenvolupat sense incidents i els organitzadors l'han qualificada de "pacífica i honesta".

"Que no, que no ens representen", "ZP ens ha fallat i ens reprimeix" o "No hi ha prou pa per tant de xoriço" són alguns dels crits que s'han sentit a la popular plaça madrilenya. El crit unànime ha estat, però, "No ens n'anem".

Les protestes s'han repetit a diverses ciutats de l'Estat. Unes dues-centes persones s'han aplegat a la plaça de l'Ajuntament de València a la concentració convocada pel moviment Democràcia Real, Ja en senyal de suport als joves detinguts a l'acampada de Madrid. Les protestes s'han repetit a Santander, Valladolid, Granada, Màlaga, Sevilla, Bilbao o Barcelona, entre d'altres.
Nova concentració massiva a Madrid en contra de la gestió que està fent la classe política de la crisi econòmica. Milers de persones han tornat a ocupar la Puerta del Sol, després que dilluns un centenar joves que hi estaven acampats en van ser desallotjats. Aquesta nova protesta, amb el suport de la plataforma Democràcia Real, Ja i altres moviments ciutadans, s'ha organitzat a través de les xarxes socials. És el segon acte de protesta que fa la societat civil, després de les manifestacions que es van viure el cap de setmana a les principals ciutats de tot l'Estat. Els manifestants reclamen un canvi en el sistema polític i econòmic perquè consideren que l'actual model està obsolet.

Alternativa per Pollença

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Alternativa per Pollença | 17/05/2011, 22:11

Matar l'associacionisme independent és matar el poble.

El tema ja va restar clar fa dies:

"Psoe-Pollença Psib Pollença Companys i companyes dia 15 de Maig 13.30 hores gran arrosada davant el quarter de la guardia civil d'Eu Moll podeu pasar a recollir els tickets totalment gratuits al Celler Es Moli de Pollença, per la nostre seu o Eu Moll a la asociació Mar Blava. Se.."

Joan Ramon

Associacions

Joan Ramon | 17/05/2011, 22:02

La Associació Mar Blau del Port de Pollença sembla va decidir no donar entrada a cap partit polític aquestes eleccions, el fet seria totalment respectable, doncs tractaria a tots per igual, des d’una associació independent. Però pel que sembla avui allà s’han preparat entrepans per l’acte del PsoE al Port de Pollença, amb presència de la candidata d’aquest partit. A més, aquests dies allà s’han repartit paperetes d’aquest mateix partit, tot un exemple de com es pot manipular una associació. Sembla després de veuré com també actua el president de la AAVV, que alguns no entenen molt bé això de les associacions independents.

M. Rigo

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

M. Rigo | 17/05/2011, 21:42

Me ha llegado esta información:

La Asociación Mar Blava del Puerto, después de decidir no acoger ni hablar con ningún candidato, dentro de su local se está haciendo campaña por el PSOE. En primer lugar, su presidenta reparte sobres del PSOE en el local, y también me han dicho que los bocadillos del míting del PSOE se han hecho en el mismo local, siendo la candidata del PSOE una de las personas que estaban en el local justo antes del míting.

Alguien puede confirmar o desmentir esta información? Estaria muy feo aprovecharse de esta manera.

Idoi

curiositats

Idoi | 17/05/2011, 16:13

El dia que va sortir la notícia, sembla que es va veure al batle fent feina per l'ajuntament el capvespre.
Sorprenen tantes ganes de fer feina a final de legislatura...

Maria

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Maria | 17/05/2011, 15:55

Encara diran que el que diu d'en Joan Cerdà és una mesura electoralista que cerca fer mal, que és una campanya de desprestigi cap a ells, bla bla bla. Algu em pot dir on és la renovació a Convergència?

Pepe

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Pepe | 17/05/2011, 14:39

Gràcies Bel i Josep. Les sensacions són molt bones encara que estam amb els peus en terra. Ningú ens pot llevar el que hem fet, ara falta que els votants donin el seu suport a aquesta feina amb el seu vot.

Marti Cifre

EN RULL

Marti Cifre | 17/05/2011, 13:12

Quin trist acabar politic de'n Rull! A sortit per la porta del darrera deprisa i corriendo...
Encara l'agafara el bou? Si escoltam el que diuen els diaris d'ell escarrufa. I encara hi ha gent que li fa el paupa moixet.
En fi, el temps posa a cadescú al seu lloc

Garci

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Garci | 17/05/2011, 12:48

Gràcies a tots els que ens donau ànims i en els que confiau amb nosaltres. A tots vos demanam un petit esforç: feis boca a boca. La nostra campanya és molt modesta perquè pensam que entre tots, parlant amb amics i familiars, podem parlar de la feina feta i convèncer-los de que som una bona opció de vot.

Josep

suport

Josep | 17/05/2011, 12:33

Alguns li donaren suport, ara per ells el batle és un apastat, vosaltres heu sigut coerents i heu mantingut una linea.
Aquesta vegada la meva confiança es per vosaltres.
Sort

Bel Comes

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Bel Comes | 17/05/2011, 10:49

Ànims i moltíssima sort! Vos ho mereixeu!

Garci

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

Garci | 17/05/2011, 09:06

Que surti el nom del batlle en temes de pressumpta corrupció no fa cap bé al municipi. Però té una part positiva: suposadament prest un jutge decidirà si el que es diu d'ell és cert o no i prest se'n deixarà de xerrar. Però si tot això serveix per aclarir l'opaca situació dels manejos que portava entre mans, doncs benvinguda sigui la investigació. La falta de transparència porta a això.

M.M.

Re: Alternativa per Pollença: l’alternativa

M.M. | 17/05/2011, 08:12

No pot ser que cada dos per tres surti el nom del batle de Pollença implicat en temes com aquest, pel bé de tots el millor és que li facin declarar d'una vegada.
I com haveu demanau vosaltres fiscalia hauria de donar-se una volta per l'Ajuntament.

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 17/05/2011, 06:37

Mallorca Diario de Palma Part Forana Sucesos Nacional Internacional Economía Turismo Sociedad y Cultura Bolsa Tecnología Última
diariodemallorca.es » Mallorca
Noticia anterior Noticia siguiente
Implican a más cargos de UM en los contratos de agentes electorales.

La arrepentida Eugenia Cañelllas asegura que el alcalde de Pollença y el exconseller de Deportes también colocaron a dedo a militantes - Nadal y su secretaria personal habrían dirigido la trama.

...Eugenia Cañellas, ex secretaria general técnica de la conselleria de vicepresidencia del Consell de Mallorca en la legislatura anterior y una de las imputadas arrepentidas en el caso Voltor, implicó ayer ante la juez a más excargos de Unió Mallorquina (UM) en la presunta trama de contrataciones irregulares de personas afines a dicho partido en las instituciones o en empresas proveedoras de las mismas. Cañellas apuntó al actual alcalde de Pollença, Joan Cerdà, y al exconseller de Deportes, Mateo Cañellas, como dirigentes que habían contratado a dedo...

www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/05/17/implican-cargos-um-contratos-agentes-electorales/670444.html

Martí M.

Més brou per Pollença,

Martí M. | 17/05/2011, 06:26

Si és que som els millors, cada dia als diaris...

(h)ttp://www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/05/17/implican-cargos-um-contratos-agentes-electorales/670444.html

Visca UM, encara no s'ha renovat

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb