URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hem complert.

Alternativa | 19 Maig, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui: VOS HI ESPERAM!

ATENCIÓ!!!!

 

HEM CANVIAT EL LLOC DE LA PRESENTACIÓ!!!

 

Durant aquests quatre anys de legislatura hem desenvolupat una intensa feina, dia a dia i ple a ple. Hem lluitat per posar la gestió pública al servei de la ciutadania, mentre altres només han pensat en el benefici propi o del seu partit polític. I hem complert els nostres cinc compromisos de partida, als quals ens comprometérem al 2007:

 

1 - Informació, transparència, comunicació i participació.

 

Hem fet d’Internet una eina útil de comunicació i informació a la ciutadania. El nostre bloc Urxella (http://alternativa.balearweb.net), on hem publicat un article diari sense fallar cap dia, s’ha convertit en un mitjà de comunicació de referència de Pollença, amb centenars de visites i comentaris cada dia. Però també hem obert un perfil i una pàgina al Facebook i un compte a Twitter, tot amb l’objectiu de donar tota la informació possible a  més de fomentar la participació i interacció entre les persones i el nostre regidor. Així, amés de publicar informació pròpia, hem publicat informació de caràcter oficial (juntes de govern, plens, ordenances...) i  tots els ciutadans han pogut plantejar els seus comentaris, aportacions i crítiques.

 

El nostre regidor s’ha reunit i ha escoltat tothom que ho ha demanat. A més, com que els ciutadans no poden participar als plens, en moltes ocasions hem actuat d’intermediaris traslladant les seves queixes i preguntes al ple. De les més de mil preguntes i precs, una gran part les han formulades els ciutadans. És una feina com mai havia desenvolupat cap partit. I això només amb un regidor

 

El nostre compromís per a la propera legislatura és fomentar i possibilitar encara més la participació, la comunicació, la informació i la transparència del nostre ajuntament amb els ciutadans. Per això volem contar amb el teu vot.

 

2 - Recuperar l'ètica a la política, parlant clar, amb valentia i sense càlculs electorals.

 

Hem alçat la veu, opinant i dient el que pensàvem en cada moment, sense pensar en càlculs electoralistes. Hem denunciat totes les irregularitats que hem descobert, algunes de fa més d’una legislatura i que la resta de grups polítics o bé havien estat incapaços de descobrir o bé preferien tapar. Alguns exemples són al Festival, a la facturació a empreses de familiars, al pla de mobilitat, la contractació, la desaparició de béns municipals.… I a cada ple el nostre regidor ha votat el que l’Assemblea d’Alternativa per Pollença, de manera honesta, creia que era millor pel poble, sense mirar si ho presentava l’Equip de Govern o un altre partit, o si ens podia fer guanyar o perdre vots.

 

Amb el teu vot ara volem portar els mateixos valors al govern municipal, posar-lo al teu servei, de manera honesta i transparent. Farem feina des l’exigència de l’ètica i la responsabilitat per recuperar Pollença.

 

3 - Només farem feina per Pollença des de Pollença. No acceptarem càrrecs de fora del municipi, ni assessors, ni consellers. Hi ha molta feina per fer al poble.

 

El nostre regidor només ha fet feina a Pollença i per Pollença, mentre uns polítics s’anaven del municipi per ser directors generals i altres es passaven el temps anant i venint de Palma més preocupats per les imputacions, dimissions i les crisis dels seus partits que pel nostre municipi.

 

Votant Alternativa per Pollença es vota un partit municipal que es centra, es preocupa i fa feina només per Pollença, sense polítics professionals, amb ciutadans preocupats per la degradació del seu entorn i que realment volen fer feina per canviar Pollença.

 

4 - Els eixos de nostra feina han estat i seran la defensa del medi natural de Pollença, la millora les polítiques socials i la defensa dels interessos col·lectius i dels espais públics.

 

Durant quatre anys hem fet tot el possible per caminar cap aquests objectius. Des de l’oposició hem presentat 94 mocions al plenari, desenes d’al·legacions, propostes, recollides de firmes... Mai a la història de Pollença un grup polític havia fet tantes propostes constructives, ni des de l’oposició ni des del govern.

 

Si vols que tota aquesta feina sigui més productiva hem de governar i per això necessitam el teu vot.

  

5- Vàrem dir, i mantenim, que no pactaríem amb PP-UMP ni amb UM-UNPI i que amb la resta de partits només pactaríem sobre el programa. 

 

Quatre anys després, alts càrrecs d’aquests dos partits es troben implicats a uns 25 procediments oberts per corrupció i alguns d’ells amb implicacions directes de càrrecs de Pollença: Voltor, Son Oms, Operació Maquillatge, Peatge, Scala, Pla Territorial de Mallorca, Palma Arena, Bomsai... Tot això posa en una situació crítica les institucions democràtiques.

 

Ens han robat una gran quantitat de doblers que s’haurien de destinar a satisfer les nostres necessitats socials i a millorar els nostres serveis públics.

 

Si t’importa Pollença i vols que els teus impostos es gestionin de manera transparent, rigorosa i eficaç, vota Alternativa per Pollença.

Aquest article ha sigut publicat a l'Urxella núm. 25.

  

Comentaris

Garci

Re: Hem complert.

Garci | 20/05/2011, 11:32

Bnevolguts, crec que a aquestes altures hauríem de saber distingir entre el bloc i els seus comentaris. L'opinió dels comentaris es dels seus autors. I no tothom que escriu té perquè ser membre o simptaitzant d'Alternativa per Pollença. Per tant, en Pepe García no té perquè ser el candidat de Francisco José Ruiz. També crec que és d'agraïr que en Toni Cànaves hagi donat les explicacions adhients. Això demostra que el bloc funciona com cal.

Toni Cànaves

ALGUNOS MUESTRAN SU VERDADERO TALANTE ANTES DE ENTRAR...

Toni Cànaves | 20/05/2011, 11:19

Senyor Ruiz, som en Toni Cànaves, el número 2 de la llista del PSOE. Em complau informar-lo que, com bé diu el vostre candidat, els mestres no disposam de assumptes propis.Sí que he exercit el meu dret a agafar els 15 dies de permís que tenen tots els treballadors candidats per dedicarse a la campanya electoral. També l´imform que els meus alumnes han estat atesos en tot moment per un mestre substitut. Per acabar, dir-li que llevat dels dos dimecres de mercat he acudit cada dia a l´escola per exercir les meves funcions com a secretari.

Pepe

Re: Hem complert.

Pepe | 20/05/2011, 07:33

Simplement per ser transparents:
Com candidat a la batlia d'Alternativa dels 15 dies que podia agafar de permís per la campanya (els professors i mestres no tenim dies per assumptes propis) he agafat tres; els dos dimecres (per anar de matí al mercat del Port de Pollença) i el primer dvendres (després del debat i la penjada de cartells inicials).

jrv

Hipocresía.

jrv | 20/05/2011, 07:02

Me diuen que una de les candidates del Moll, te contratats treballadors extranges, molt bé, però que els te contratats per un parell d'hores, i en fan 12 cada dia. Si és cert, tota una mostra de sensibilitat social, que segur se reflectirà a la futura gestió municipal. A aquestes eleccions municipals, hi ha una bona colla de candidats i candidates que és presenten per arreglar "lo seu", i que no tenen ni un àtom de sensibilitat social ni per lo colectiu. Mas de lo mismo.

Miquel Sánchez

Re: Hem complert.

Miquel Sánchez | 19/05/2011, 21:44

Bueno, todo son gustos, yo he tenido prácticamente que renunciar al "meeting" de hoy, por un problema laboral grave de última hora, que le vamos hacer algunos nos puede la responsabilidad diaria que tenemos.

Francisco José Ruiz

ALGUNOS MUESTRAN SU VERDADERO TALANTE ANTES DE ENTRAR...

Francisco José Ruiz | 19/05/2011, 18:40

Toni Canaves, el flamante número dos del PSOE de Pollensa se ha cojido 15 días asuntos propios del Colegio Joan Mas, lugar donde trabaja, para dedicarse a la campaña política del PSOE. Este chico prefiere levantarse a las tantas, ir a pegar carteles, repartir folletos antes de atender a los niños en su lugar de trabajo. Acaso no podría haber combinado y dedicarse a la política por las tardes y noches? Esta actitud dice muy poco a favor de este chico. Algunos van a llegar viciados al ayuntamiento y esta no es la actitud que uno espera de un político o de alguien que aspira a serlo.

Ichigo

Re: Hem complert.

Ichigo | 19/05/2011, 15:43

La notícia de la sínia és bona. Però tenc una altra millor:
El moviment 'Democracia Real YA' demana pujar impostos als rics, eliminar els privilegis dels polítics, atur menor del 5%, vivenda per a tothom, serveis públics de qualitat, control de bancs, fiscalitat, democràcia participativa i reducció de despessa militar. Font: www.adn.es/politica/20110519/NWS-1166-Democracia-Real-impuestos-controlar-banca.html
Com diu el refran: Qui riu l'últim, riu el millor.

Alternativa per Pollença

Re: Hem complert.

Alternativa per Pollença | 19/05/2011, 15:04

Avui; Restauració de la sínia de Pollença, www.conselldemallorca.net/?id_section=1&action=news&id_article=15101

jrv

Caixera

jrv | 19/05/2011, 14:08

La Caixera dels suborns del tunel de Soller és d'Inca, nom Maria Salom

Idoi

Dubtes

Idoi | 19/05/2011, 13:27

La caixera del Tunel de Sóller és de Pollença?

profiden

Re: Hem complert.

profiden | 19/05/2011, 13:13

José Ramón Bauzá ha dicho que en los hospitales se gasta el dinero en enchufados que cobran mucho en vez de contratar a médicos y sanitarios

¿Hay alguien de Pollensa que se dé por aludido?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb