URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Resposta a Miquel Cifre.

Alternativa | 15 Maig, 2011 12:00 | facebook.com twitter.com

Respecte a la nota apareguda avui en premsa sobre la denúncia que pensa posar el president de l’Associació de Veïns del Port contra Alternativa per Pollença teniu la nostra contestació en aquest article. Però com pensam que el que més interessa als ciutadans no són baralles com aquesta que no porten a cap lloc, volem donar  alternatives a la situació actual insostenible.

Estam a 15 de maig, i les platges del Port de Pollença, part primordial de l’economia local i de la imatge turística del municipi, romanen a mig muntar, situació que es repeteix any darrera any. El dimarts 17 a la Junta de Govern s'ha de solucionar el tema d’enguany ( hi ha al·legacions d’uns i d’altres) però en cas de no ser així, l’Ajuntament hauria d’adoptar una solució d’urgència pel bé comú que podria passar per la compra del material de l’Associació de Veïns (recordem que té un deute amb l’Ajuntament) i assumir la tasca de les platges amb els treballadors de la pròpia associació Amb la contractació del personal de la AAVV destinat a les platges i administració de les mateixes, s’acabaria amb la inseguretat del lloc de feina que pateixen cada any, mantenint personal especialitzat i capacitat en la gestió de les platges del Port . Després de les eleccions en el cas de governem la nostra intenció és començar a fer feina immediatament per que la gestió de les platges passi a l’Empresa Municipal i aquestes es trobin muntades com mínim en Pasqua.


I ara en resposta a la nota de premsa  enviada per la directiva de l’AAVV del Port de Pollença volem aclarir que:

1.- Estam ben tranquils a la nostra nota de premsa no havia cap indici de difamació ni calumnia contra el President de l’Associació o la mateixa associació, i no anava dirigida ni contra ell ni contra l’associació. La nostra nota de premsa és una denuncia de les reiterades irregularitats  realitzades per l’Ajuntament a l'adjudicació i contractació de diversos serveis. Denúncia fonamentada en les informacions aparegudes en la premsa i els informes de la Secretaria i de l’Interventor de l’Ajuntament. 

2.- En el improbable cas que aquesta denúncia fos endavant seria una bona notícia per què serviria per portar a la justícia les irregularitats constatades de l’execució, sense formal contractació administrativa i con caràcter regular, de diversos serveis municipals. Aquestes irregularitats les vam a denunciar a fiscalia  el 22 de febrer del 2010, el mateix dia que vam fer la denúncia de les irregularitats del Festival que es troben al sumari del cas voltor, i les vam reiterar el 2 de febrer de 2011. Igualment serviria per comprovar tota la documentació i gestió econòmica de la pròpia associació de veíns.

3.-És prou aclaridor que el senyor President de l’Associació de Veïns digui que posarà una denúncia contra Alternativa per Pollença, prenen com motiu una nota que anava dirigida a denunciar les actuacions de l’equip de govern. Aquesta combativitat per part del senyor Miquel Cifre ens hagués agradat haver-la vist quan la deixadessa de l’equip de govern ha duit al Port a una situació límit. Situació davant de la qual el senyor Cifre ha destacat la seva passivitat, llegant inclús al punt de que els ciutadans s’arribessin a manifestar sense contar amb l’Associació de Veïns.

4.- Davant aquests fets que demostren el partidisme de l’Associació de Veïns demanam que el debat previst fet al Port sigui organitzat al mateix per la ràdio municipal, que  té els professionals i  els mitjans adients. En cas de no trobar un dia i hora que es pugui convenir a tots els grups polítics es podria ampliar el debat previst fet a la ràdio el divendres 20.

 

 
 
 

 

Comentaris

Sant Vicenter 2

DISTINCIONS PATRONA 2011

Sant Vicenter 2 | 22/05/2011, 11:34

Són brutals les distincions d'enguany, segur que seré a l'esglèsia de montission a veure i gaudir d'aquest espectacle.

Un Pollençí

Platjas (aa.vv.pp.)

Un Pollençí | 22/05/2011, 10:16

Al quedarse desierta la adjudicacion de los canales de embarcaciones que se concedió a la aa.vv.pp. y por no haber presentado el correspondiente aval de 3.000,00 Euros se produce de nuevo un favoritismo economico, al no poderle cobrar los tres mil euros tal como dice el pliego de condiciones, al retirarse de una plica una vez adjudicada. Bien Miguel, tu si que sabes!!

Comisió de Distincions de la Patrona

I EL NOMINATS A LES DESTINCIONS DE LA PATRONA SON:

Comisió de Distincions de la Patrona | 22/05/2011, 00:43

I els nominats a les destincions de La Patrona son:
Joan Cerda Rull: Per fomentar l'aparició de forces polítiques a Pollença...
Marti Paraiso: per fomentar la feina de jardinaria a tot el municipi...
Joan Xineta: per fer de l'Hort d'en Guardiola un lloc de trobada...
Joan Xineta (dobla distinció): per fomentar la independènci de Pollença...
Miquel Cifre, de Can Pol: per fomentar les ventes de cremes de protecció solar...
Maria del Mar Satre: per fomentar la lectura d'en Pinocho...
Mateu Capo: per presidir una Associació de Veins en benefici de tots...
Joan Ramon Mateu: quedaba una distinció per donar i almenys que aquest al.lot es dugui qualque cosa a casa aquest any...

Pepe

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Pepe | 21/05/2011, 20:46

Podem discutir si té més culpa l'equip de govern o el president de l'AAVV però l'altra empresa la única cosa que ha fet de moment és presentar una oferta millor que l'AAVV.
El podeu consultar a la pàgina de l'Ajuntament. www.ajpollenca.net/contractant/servei.ct.html?tIte=concurs-per-a-lautoritzacio-de-lexplotacio-dels-serveis-de-temporada-del-litoral-del-terme-municipal-de-pollenca-per-a-lany-2011&cIte=29331

El tema de l'aval afectava als canals d'embarcació donats a l'AAVV.

Ara tenim un bon grapat de problemes; el primer veure que passarà amb els treballadors, el segon veure quan es muntaran les platges i com funciona aquesta empresa i tercer el deute que té l'associació amb l'Ajuntament.

Pensam que ja s'ha de començar a fer feina en el que s'havia d'haver fet fa un any amb els primers problemes; que les platges siguin gestionades per l'Ajuntament amb els materials i treballadors de l'AAVV que s'ha de dedicar a ser una associació independent amb un president competent.

Ichigo

En respuesta a "Un pollensin"

Ichigo | 21/05/2011, 14:16

Estoy de acuerdo contigo. ¿Qué pensar de un traidor como Miquel Cifre, que hizo puñetas las vacaciones de este verano este mes? Queda claro que si no rectifica y renuncia al partidismo de UM/CxI, habrá que destituirle de alguna manera u otra. Lo creo así. Y porque hace 3 años yo trabajé en la playa.

Un Pollençi

Platjas (aa.vv.pp.)

Un Pollençi | 21/05/2011, 13:33

Ayer en la playa del Port habia un grupo de gente que pedian la cabeza del nuevo explotador de la playa,y que habria que hacer un a manifestacion contra él. Me pregunto hasta donde llega la ceguera de la gente. Aquí el único culpable de los últimos acontecimientos es el presidente de aa.vv.pp. por prepotente, incompetente e incapaz de gestionar la aa.vv.pp. y por un simple aval, nos hemos quedado sin playas. Esta es la cabeza que hay que pedir y punto.

jrv

Equip de ...govern?

jrv | 21/05/2011, 07:52

Ara mateix he vist com els treballadors de AAVV destinat a les platges han rplegat les hamaques, i les han amuntegades, a l'espera d'aconteixements, suposo. Una mostra mes dels resultats de la dessidia de l'equip de govern. Tal volta una de les preguntes avinents als membres de l'equip de govern seria : Cobrereu dedicacions exclussives i altres sous fins a la constitució del nou consistori el mes que ve?
Perque, de feina pel poble estau completament dessapareguts. De la questió de les hamaques de la AAVV, la regidora de turisme, ni mu. De les obres de la plaça del Moll, res de res. Si els funcionaris i treballadors de l'Ajuntament han de seguir el seu exemple, estam arreglats.

Pepe

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Pepe | 21/05/2011, 07:36

Lamentable que l'equip de govern hagi passat a dilluns l'anunci decisió sobre les platges del Port de Pollença, esperam que sigui el darrer capítol de la seva incompetència.
Si fa dos anys ens haguessin fet cas ara les platges serien muntades per l'empresa municipal, els treballadors de l'AAVV tendrien feina i l'AAVV hagués reduït el seu deute amb l'Ajuntament.

jrv

Bob esponja

jrv | 21/05/2011, 06:49

El teu comentari, "bob esponja" el trobo bastant ajustat a la impressió generalitzada i objectiva que deixaren els 9 candidats a la taula redona de la AAVV ( Alguns tingueren la impressió de que eren 10 candidats i així ho expressaren)
No comparteixo la impressió sobre el representant de ERC, que a mi me va sembla bona, me sembla una persona preparada. Al ranquing,de millor a pitjor, vull ser objectiu, hi posaria:

Pepe Garcia
Tomeu PSM
Tomeu PP
Malena
MA. Sureda.

Joan Ramon de CxI, fluix.
Nadal, no coment.
MM. Sastre, fluixa, i com tu dius, ja ha aprés a mentir.
Jaume Joan, fatal, fatal. Sembla mentida que hagui sigut regidor de l'equip de govern, i de urbanisme, per mes Inri. Crec que si entra de regidor i governa, forçossament agravarà els problemes, ja greus, que hi ha. Me sap greu per alguns membres de la llista, no se mereixen aquest lider de barra de bar, i ho dic en relació a la seva implicació politica, personalment res a dir. El partit sembla una de les freqüents " xinetades".

Un Pollensin

Playas Port Pollença

Un Pollensin | 20/05/2011, 23:23

El Presidente de la aa.vv. miente y digo miente. Miente cuando dice que los demas mienten. Miente cuando dice que alternativa lo difama. Miente cuando dice, en un periodico, que no cobraban estos dias pasados por las sombrillas y las hamacas. Miente con lo de la arena. Miente a los socios, con sus batallitas personales, miente y engaña a sus empleados. ¿Y me pregunto? ¿Cuando dice una verdad? Pues cuando sale de las cenas que se pega con sus atlateres y dice: "Me siento lleno" Esto es el principio de un gran culebron!!!!

es trabajador del usurero

Un es trabajador de Grupo Miguel Cifre

es trabajador del usurero | 17/05/2011, 11:59

Que esperais de un usurero como el miguelito?
Los que hemos trabajado con el, sabemos que entre otras practicas, engaña a los q trabajan con el, exige mucho y no paga lo que toca ni cuando toca...

Alternativa per Pollença

I cinc més

Alternativa per Pollença | 16/05/2011, 21:34

altres cinc:
11.- Som els únics que hem estat quatre anys i hem continuat a la campanya publicant un article diari al nostre bloc Urxella.
12.- Som els únics que estam publicant un projecte de futura gestió de més de 60 pàgines.
13.- Som els únics que hem posat per escrit les nostres condicions per asseure’ns a pactar.
14.- Hem inaugurat per les eleccions una pàgina web clara completa i amb un contador per l’Alternativa que és una passada.
15.- No hem deixat de fer la nostra feina d’oposició per la campanya

Alternativa per Pollença

Més dades per valorar la campanya

Alternativa per Pollença | 16/05/2011, 21:28

‎6.- No fem cap regal, l'únic que oferim és informació del que hem fet i del que volem fer.
7.- A les nostres dues presentacions de candidatura la megafonia, projector i picada són aportats per afiliats i simpatizants.
8.- La fotografia de campanya ens l'ha fet l'amic Hans Monheim.
9.-El disseny ha estat resultat de la feina d'Oscar Tugores i Alexandre Charles. 10.- Hem reutilitzat els taulers on hem aferrat els cartells, de les eleccions passades.

jrv

Varis.

jrv | 16/05/2011, 17:02

Home, "un amigo", les platges ja estaven fetes, i posar arena, jo com a veinat de la platja " de l'hostal bahia" des de fa 64 anys, he vist com posaven arena, no sols la AAVV, que n'hi ha posada.
En quan a Martí Ochogavia de gerent d'Emser...per favor.
Tan sols quan ha hagut professionals, Emser a tret el carro d'on el politics l'havian ficada.
Per favor, deixau fer feina a la gent que vol fer feina pel poble DE VERES.
Anau a les festes i demes saraus, xinetes, ochogavias, michels, etc...etc.

Alternativa per Pollença

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Alternativa per Pollença | 16/05/2011, 16:45

Dades per valorar la nostra campanya. 1.- El nostre candidat és l'únic que ha publicat el seu patrimoni. 2.- Som l'únic partit que ha publicat les seves despeses de campanya. 3.- No hem fet "mailing" per consciència ecològica i austeritat. 4. No hem fet cap sopar-miting. 5.- Pancartes artístiques fetes a mà...

Alternativa per Pollença

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Alternativa per Pollença | 16/05/2011, 15:38

A la ràdio municipal fan una enquesta si voleu participar:

quin partit polític creus que està fent una millor campanya electoral

www.radiopollensa.com/noticies/enquesta-quin-partit-politic-creus-que-esta-fent-una-millor-campanya-electoral-a-pollenca/

Pepe

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Pepe | 16/05/2011, 15:23

Si realment Convergència vol proposar a en Martí Ochogavía com gerent d'EMSER l'hauria de fer públic, la gent ha de saber on arriba la seva renovació.
En cas de que Convergència presenti com proposta per pactar que en Martí sigui gerent d'EMSER crec que cap partit voldrà pactar amb ells.

Miquel Sánchez

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Miquel Sánchez | 16/05/2011, 14:59

No havia d'haver renovació???

Joana

Platges

Joana | 16/05/2011, 14:47

En el debat del port, podràs demanar al q es diu serà futur gerent de EMSER, el Sr Martí Ochogavia, sobre q opina del tema de les platges i la seva futura gestió, tal com proposeu, per part de l'Empresa Municipal de Serveis.

Alternativa per Pollença

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Alternativa per Pollença | 16/05/2011, 14:35

Al Diario de Mallorca. Alternativa dice que sus críticas eran contra el Consistorio

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/05/16/alternativa-dice-criticas-consistorio/670177.html#EnlaceComentarios

Miquel Sánchez

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Miquel Sánchez | 16/05/2011, 14:29

Hora de bous i mala hora per jo, l'escoltaré per la ràdio

Alternativa per Pollença

Debat al Port.

Alternativa per Pollença | 16/05/2011, 14:26

Ens han fet cas en el dia però no en el lloc:

Distingits/des Srs/es.

Per la present els comunicam que la Taula Rodona de tots els candidats a la batllia prevista per dijous dia 12 de maig, i suspesa amb solidaritat amb els damnificats del terratrèmol de Lorca, segons determinació conjunta de la direcció de Ràdio Pollença i la Junta directiva de l’AV Port de Pollença, es celebrarà el proper divendres dia 20 de maig, a les 17,00 h. al local de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, actuant com a moderador el Sr. Guillem Cànaves, i serà retransmès en directe per Radio Pollença, pel que el debat electoral previst a les instal•lacions de la Ràdio Municipal a la mateixa hora es trasllada al local de l’AV del Port de Pollença (c/ Mestral,15).

Esperam confirmació de la seva participació.

Molt atentament,
Miquel Cifre Xumet
President AV Port de Pollença

Pepe

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Pepe | 16/05/2011, 14:20

El tema ara és quan i qui muntarà les platges.

un amigo

PLAYAS

un amigo | 16/05/2011, 11:31

Bueno un día, nos tomamos unas cañitas, y os explico porque se hicieron las playas, y en que consistió toda la obra...saludos

Joana Soriano

A MIQUEL SANCHEZ

Joana Soriano | 16/05/2011, 08:33

Miquel Sánchez, simplament gràcies! Una imatge val més que mil paraules, i molt més si aquetes paraules son falces... N'estic tall del cony de mentiders!
Quan cert individuos d'aquest poble en traje i corbata, en cert càrrecs i en cert "pretigi" obrin la boca, tothom, o quasi tothom fins ara, ha fet amen, amen encara que el que hagi tortit per algunes boques siguin falçadats, injuries o collonades... Alguns i algunes que saben que la veritat és una altre hem de fer més esforç per demostrar la nostra veritat. Però que ningú patesqui perque alguns i algunes estam dispossats a fer aquest esforç i demostrar les vertaderes varitats d'aquest poble.
Gràcies Miquel Sánchez per ésser una d'aquestes persones. Gràcies per demostrar que alguns mentaixen. Gràcies per demostrar i mostrar a qui no ho sabien com es va fer la platja del Port de Pollença...
Amics d'Alternativa, el temps posa a cadescú al seu lloc. Un exemple: en Rull

Ichigo

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Ichigo | 16/05/2011, 08:20

Bon vídeo, Fralokus. Qui diu que ho varen fer els camions? Pura llegenda urbana. XD

jrv

Autonomia

jrv | 16/05/2011, 06:51

Alguns partits amb representació a Pollença tenen membres que temen tant per la menjadora i els privilegis, que s'han oblidat que aquestes també son unes eleccions al Consell i al Parlament de les Illes, i els candidats i simpatitzants dels partits d'àmbit sols local també votem a aquestes institucions.
Sembla que els importa un ravec tot el que no sigui la seva menjadora local...

Pepe

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Pepe | 15/05/2011, 22:01

Gràcies de nou, crec que seria important que els socis i la resta de partits donassin la seva opinió sobre aquests fets.
Com es pot justificar que un president, que ha estat passiu tota la legislatura davant la deixadesa de l'equip de govern ,entri en campanya d'aquesta manera?

Pindaro

Hace falta valor...

Pindaro | 15/05/2011, 19:40

Lo del presidente este y lo de su vicepresidente si que es valor.... como no tienen vuelta atras , porque la retirada esta cortada ( en el caso de una supuesta auditoria) lo que hacen es huir hacia delante, tiene los santos co.ones de pedir que retiren al otro concursante a las playas porque debe dinero a las instituciones publicas...Y ELLOS QUE???? lo que le deben al Ayuntamiento del año pasado que son... caramelos, porque manda narices y si luego alguien va y se mosquea le amenazan con querellas y denuncias, Pues nada que denuncien que esto puede llegar a ser diverdido, el problema es que se escudan en las personas que tienen trabajando para ellos, que seran lo que van a padecer la mala gestión y administracion de los miles y miles de euros que han estado ingresando cada año, pero claro con el truco legal que es una asociacion sin animo de lucro ya lo tienen todo arreglado, sin interventores ni auditores ni nadie que les controle pues pasa lo que ha pasado. Animo Pepe , que en esa huida hacia delante, se van a dar de bruces con la verdad y ya se vera quien tiene la razón, ellos no desde luego.

Pere J. Canaves Cifre, membre de l'Associació de Veins del Port de Pollença

AAVV del Port de Pollença

Pere J. Canaves Cifre, membre de l'Associació de Veins del Port de Pollença | 15/05/2011, 19:35

Ho sento molt però no estic d'acord amb el meu president, abans de posar querelles, per favor consulta-ho amb els associats, no som dels que van als sopars o als arrossos que em semblen molt bé, però també millorar el Moll amb totes les seves vessants: turística, socials, esportives; o això és el meu parer i mai sense cap tipus de consulta, només unes eleccions cada quatre anys; si hi ha més gent que pensa que l'Associació necessita un canvi seria bò que ho manifestàs. Salutacions als molleros que volen millorar aquest Port encantador.

Miquel Sánchez

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Miquel Sánchez | 15/05/2011, 19:03

Mai hagués pensat que un dels primers vídeos que vaig enregistrar amb la càmera de vídeo que en va regalar el meu pare fa molt d'anys fos protagonista l'any 2011, així es va fer la platja dels tamarells no amb camions pagats pels socis de l'AAVV de la seva butxaca

(h) ttp://www.youtube.com/watch?v=ixchEkXOmpM

jrv

AAVV del Moll

jrv | 15/05/2011, 17:55

La presentació d'una querella per part de la aavv del moll contra Alternativa seria com aquell que escup al aire i l'escopinada li cau damunt la cara.
Soc soci des de fa 30 anys, abans al 1961 havia esmpat arena per la platja, i particularment DESAUTORITZ completament al president per gastar els diners de l'associació per presentar querelles personals i doiudes.
Ull que de una querella no en surti una auditoria.

Joan M.

I que diuen els altres

Joan M. | 15/05/2011, 17:46

M'agradaria sentir també l'opinió d'altres partits respecte a aquesta situació de les platges i la AAVV, si l'han donada no l'he vista. Ara resultarà que durant la campanya alguns aniran vius a banya-se fent determinades declaracions. Per les seves paraules i denuncies infundades s'hauria de demanar la dimisió del Sr. Cifre... a veure si espabilen els associats !!

Joan Ramon

De pena

Joan Ramon | 15/05/2011, 17:10

com a soci de l'assocaició de veins del Port de Pollença, us vull donar l'enhorabona, una assocació de veins no ha de fer-se per donar suport a un partit polític, en aquest cas per defensar la política del Batle.
Una assocaició de veins ha de ser una entitat que defensi les millores al seu barri, o en aquest cas al Port de Pollença (no se pq aquest associació no defensa com cal l'obertura del camí de Síller per posar un exemple).
Tampoc pot ser una entitat per fer negocis.
Gràcies per la vostre valentia en denunciar unes males pràctiques, convit al president de l'associació de veins a denunciar a alguns dels socis de la associació de veins per dir que o esta fent molt malament i així posar encara més en evidencia una asociació de veins que utilitza a la seva conveniència.
Gràcies

Joan Ramon Bosch Cerdà

Pepe

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Pepe | 15/05/2011, 15:47

Gràcies a tots, estic ben tranquil, no he difamat ni calumniat a ningú i tenim proves de tot el que hem dit. Qui està nerviós és el senyor Miquel i companya.

A un poble tots ens coneixem i tothom sap qui és i que ha fet el senyor Miquel, i que hem fet nosaltres aquests anys.

El més increïble és que digui que cercam repercussió durant la campanya quan la única cosa que hem fet és el que hem fet tots aquests anys... això demostra que el senyor Miquel Cifre no s'ha volgut adonar del que passava al seu entorn:
empresa de neteja sense contracta ni control,
barroeres proves de semipeatonització de la primera línia del Port,solars abandonats,obres a la plaça, deixadesa total dels espais públics....
Quan els veïns als que en teoria representes fan una manifestació sense contar amb tu, t'has de replantejar que fas al teu càrrec.

Alternativa per Pollença

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Alternativa per Pollença | 15/05/2011, 15:26

És un honor per nosaltres que gent com Rafel Borràs ens escrigui aquestes coses des de fora de Pollença:

ALTERNATIVA PER POLLENÇA, PERQUÈ VULL!

rborras.blogspot.com/2011/05/alternativa-per-pollenca-perque-vull.html?showComment=1305473099533#c4813429338647727207

Gràcies per tot.

Miquel Sánchez

Re: Resposta a Miquel Cifre.

Miquel Sánchez | 15/05/2011, 13:59

Si aquesta moguda ha de servir per posar a "tot cristo" al seu lloc, benvinguda sigui

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb