URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reflexionant un despertar.

Alternativa | 21 Maig, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Les Eleccions Locals al bloc Urxella.

.

Segueix en directe, minut a minut, els resultats electorals.

.

Diumenge 22, a partir de les 20h., el bloc Urxella s'anirà actualitzant amb els resultats electorals de tots els partits i amb el nombre de regidors provisional de cada moment.

.

No us ho perdeu. Eleccions en directe. 


Durant aquests dies, com cada quatre anys, hem pogut sentir moltes paraules guapes. Ara ha arribat el moment de reflexionar i votar. Cal valorar la trajectòria de cada partit i candidat, el que han fet o deixat de fer durant aquesta legislatura, on han estat, quins valors han demostrat amb fets... tot això en el dia a dia, quan hi ha hagut eleccions i quan no. En aquest moment el vostre vot és el més valuós que teniu, utilitzau-lo bé.

  Per reflexionar:

- Els candidats a ràdio Pollença.

- Debat al club Pollença.


Què passa si no votes?

 


Somos más

 
UN DESPERTAR.

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Reflexionant un despertar.

Miquel Sánchez | 21/05/2011, 13:30

ALTERNATIVA PER POLLENÇA (jo mateix) ha parlat amb un dels membres de l'acampada a Palma, ens hem animat mutuament i ens han desitjat el millor per demà, a altres partits els han penjat el telèfon. Crec que aquest resum ho diu tot.

Ichigo

Re: Reflexionant un despertar.

Ichigo | 21/05/2011, 11:52

Ja ho crec que sí, JRV. Ho vas dir a les 11:27, i ho tendré en compta.
Com vaig dir dies abans, demà no estaré a Pollença a votar. A més, com no n'hi ha de partits similars al vostre, hauré de votar un partit minoritari. No vos preocupeu, estaré a l'ordinador per veure els resultats finals. Fins un altra.

Pepe

Re: Reflexionant un despertar.

Pepe | 21/05/2011, 11:27

Veig que a aquest blog i el del PSM es posa en dubte que vui es pugui parlar de política. Em remeteix al darrer comunicat de "Jueces para la democracia":

En este momento histórico la propia restricción de la publicidad electoral en la jornada preelectoral es cuestionable cuando se sostiene la comunicación permanente en la red(...)

También ha dicho el Tribunal Constitucional que el hecho de que no se pueda difundir propaganda electoral ni realizar acto alguno de campaña en la jornada de reflexión, no significa que durante dicha jornada no pueda celebrarse ninguna manifestación cuyo objeto tenga algo que ver con el debate político y, por tanto, pueda influir indirectamente en las decisiones de los electores. Advierte que sólo cuando se aporten razones fundadas del carácter electoral de la manifestación, es decir cuando su finalidad sea la captación de sufragios, podrá desautorizarse la misma con base en dicho motivo.

maki

Rectificar

maki | 21/05/2011, 11:13

Rectificar es de savis. El PiP no rectificarà.

jrv

Tomeu-Reflexió

jrv | 21/05/2011, 11:12

Vale, Tomeu, comença per tu, i no miris ni llegeixis el Blog d'Urxella, on no veig per enlloc que avui es demani el vot, simplement un comentari a una taula redona de caps de llista de fa unes hores. Però si vols, tornal llegir dilluns, i tots contents.
Hem de reconeixer , Tomeu, que aquest blog crea addicció, he? I aquests dies especialment.

Pepe

Re: Reflexionant un despertar.

Pepe | 21/05/2011, 11:06

Com ahir el president de l'AAVV es va negar a dir-me si m'havia posat la denúncia que havia anunciat, m'he informat per altres persones i m'han dit que no l'ha posat, és més es veu que més d'una persona el varen dir que on anava... m'imagin que ara el PIP haurà de rectificar.

Pepe

Re: Reflexionant un despertar.

Pepe | 21/05/2011, 11:03

Hola Pere si miràs una mica el que hem fet crec que veuràs que els nostre esquemes no són els habituals. Per començar funcionam totalment de manera assembleària transparent i participativa.
També som l'únic partit de Pollença que ha signat el pacte anticorrupció promogut per la Plataforma Contra la Corrupció i hem publicat el meu patrimoni, despeses de la campana.
No som polítics fem política que és diferent

Garci

Re: Reflexionant un despertar.

Garci | 21/05/2011, 10:42

Ahir vaig assistir a l'Assemblea que es va celebrar a la Pl. d'Espanya de Palma de les 22h. fins les 24h. Hi havia milers de persones (milers de totes les edats). Totes elles mostrant que el sistema no funciona. Totes elles respectant el torn de paraula, mostrant el seu acord o desacord amb les persones que a cada moment agafaven el microfon per a dirigir-se a tots. Pareixia impossible que tanta gent diferent pogués posar-se d'acord. I tot això també gràcies a una organització increïble. La veritat és que ha estat una experiència renovadora. I tothom tenia la mateixa sensació: s'ha aconseguit molt, tothom parla de la mala situació a la que ens ha portat aquest sistema polític, econòmic i social. I també eren molts els que desitjaven de cor que això no s'aturi, que s'aconsegueixi canalitzar la indignació cap a una acció positiva. Esperem que així sigui.

Idoi

Reflexió

Idoi | 21/05/2011, 10:33

Tomeu la jornada de reflexió no permet escriure als blogs sense demanar el vot per cap opció?
Per cert, com vau treure el tema, sabeu on es va preparar la torrada d'ahir que va fer el Psoez
Tomeu per favor, respecte la jornada de reflexió!!!!

Tomeu

Reflexió

Tomeu | 21/05/2011, 10:02

Joan ramón
Per favor. respecte la jornada de reflexió

jrv

15 M

jrv | 21/05/2011, 09:27

La majoria de politics farien be en reflexionar, malgrat si canvien els esquemes d'actuació i gestió (el que gestionen) serà per conveniencia i per ADAPTARSE a una possible nova situació. Però no tots son iguals, a Alternativa en conec qualcún que reflexiona cada dia. Tampoc entre els que se manifesten tots son iguals, ni tenen iguals motius. Vora el de casa pobra amb futur incert, el que malviu amb contracte-basura, el que està inclos entre el 40% de joves aturats, hi ha també el fill de casa rica que viu la seva aventureta alternativa, i economicament no ha de pasar pena de res.
De tota forma, m'alegro molt que no tot hom vulgui ser bè de ramat, adicte a les marques i la tele idiotitzant.

Idoi

Sort i vots.

Idoi | 21/05/2011, 08:25

Ok, , molts estarem pendents sobretot dels vostres resultats.
Sort i vots.

pere

15M

pere | 21/05/2011, 08:03

a mi m'agradaria que tots els polítics, del primer al darrer, aprofitàssiu la jornada d'avui per començar a reflexionar. REFLEXIONAU el perquè d'aquests moviments socials, a veure si us treuen un poc dels vostres esquemes habituals!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb