URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Alternativa | 23 Maig, 2011 16:03 | facebook.com twitter.com

En primer lloc volem agrair a les 822 persones que han dipositat la seva confiança amb nosaltres i ens han votat. Alternativa per Pollença ha obtingut uns bons resultats amb dos regidors i un 12,24% dels vots (fa 4 anys traguérem 595 vots, 1 regidor i el 8,5% de vots). Ens hem convertit en la tercera força política del municipi i en la primera d’esquerres. Per això valoram positivament els resultats obtinguts.

De totes maneres com sabeu ens agrada ser sincers i no quedar-nos en els missatges típics postelectorals. Hem de dir que ahir dins la nostra Assemblea n’hi havia dues sensacions diferents. Per una part havia satisfacció ja que tots sabem el complicat que és créixer per un partit amb unes formes de fer política tan poc habituals com les nostres (des de dir les coses clares a no fer llistes populistes), i més amb la que li està caient a l'esquerra. No és gens fàcil ser la tercera força més votada de nou superant a partits amb molt més tradició i recursos que el nostre. I això només ha estat resultat del reconeixement de la gran feina feta aquesta legislatura. Com he dit els darrers dies no som polítics, fem política i aquest no és un camí ni curt ni fàcil, si de moment anam creixent i consolidant el projecte ja va molt bé.

 Per altra part, sobre tot la gent més jove de l’Assemblea, es trobava decebuda al comparar el nostre resultat amb el de la Lliga regionalista (un 15% dels vots i 3 regidors), curiosament pràcticament ningú es plantejava si la feina del PP a Pollença aquest quatre anys mereixia cinc regidors, fins i tot això han aconseguit. No podien entendre com ens podia superar un partit fet en poques setmanes i absent de Pollença durant aquest durs darrers quatre anys. Però això és la democràcia, no tots valoram el mateix i de la mateixa forma.

De manera més objectiva i des de fora pràcticament tothom ens ha felicitat, per tant pensam que podem donar per bo el nostre resultat encara que sempre un pensa que mereix més del que té.

Fa vuit anys no ens vam presentar, fa quatre anys 595 persones ens van permetre entrar a l’Ajuntament i demostrar que fèiem falta, ara 822 han dipositat la seva confiança en nosaltres i els hem de demostrar que som Alternativa.

Ara hem de continuar fent camí; mantenint els nostres valors, fent molta de feina, més necessària que mai a Pollença, creixent, millorant i sobre tot convencent cada vegada a més gent de que a les eleccions el que s’ha de valorar és la feina feta i d’aquesta manera al 2015 segur que serem més.

Pdt. s’acabaren “les conyes” que hem tengut que aguantar aquesta legislatura d’UM-UNPi, PSOE i amics com el president de l’AAVV d’eu mols  sobre si eram un partit minoritari pràcticament sense suport. No n’hi rancor però l¡’haviem de dir.

Cada vegada desperta més gent i un dia el somni serà la realitat.

 

Comentaris

Ichigo

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Ichigo | 24/05/2011, 17:16

Cert, Maki. A Alternativa no hi ha cap de paràsits. En canvi, al PP i al PSOE sí que n'hi ha. I ZP (Rubalcaba al cap d'un any) i Rajoy (fins fa 7 anys Aznar) son dos dels paràsits.

maki

Cartells

maki | 24/05/2011, 16:29

No puc negar que s'han de retirar els cartells, "mollero", però si has d'establir un ordre de prioritats, evidentment hi has de posar en primer lloc la gestió de les platges, que ja fa tres anys que hi ha l'incertessa de qui les gestionarà, la finalització de les obres de la plaça i voltants, la neteja i cura general, etc...
Per cert, ha hagut de ser Pepe Garcia, un sol regidor de l'opossició, qui ha hagut d'enfrentar-se a l'abús en la gestió de les platges...encara és l'hora que en 16 anys d'existència, s'hagui sentit la veu de UMP al respecte. Esperem que aquesta vegada sigui diferent.
Respecte a l'orgull de ser cambrer, te puc dir que jo he fet anys d'escuraplats, i evidentment es molt mes honorable que fer de regidor/ amb dedicació exclussiva que no és dedica a res i costa devers 4.000€ mensuals, o de president de Govern lladre.
Pots estar segur que a Alternativa no hi ha cap senyoret paràsit.

Mollero

Retirada electoral

Mollero | 24/05/2011, 14:56

Maki,primer,no he de fer la bona a ningu,ja que soc camarer i amb molt d'orgull,segona ,no els he votat a ells,tercera qüestio,lo que si m'interessa es que eu Moll estigui net,ja que si no ho saps esteim en temporada, ja que no tenim platges i tots els altres problemes,com la plaça.....
Per cert,no era una critica,la gent ja ha votat,ningu serca vots a aquestes altures,pero si prediquen llimpieça i el be pel municipi esta be retirar-lo rapid.

maki

Mollero

maki | 24/05/2011, 13:13

Es cert, Mollero, la Lliga ha llevat la propaganda electoral, és feu que tenen poques feines, els altres hem d'anar a currar. A mes, convé fer-lis la bona, te pot caure un càrrec

maki

PSIP

maki | 24/05/2011, 13:11

Gran perdua per poder riure als plens, l'absència del PSIP, però semble que qulcú s'encarregarà d'aquesta funció, no tan professional del doi com J.J., emperò.

Antonina Amer Cifre

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Antonina Amer Cifre | 24/05/2011, 07:19

Oh Miquel!!!!
Moltes gràcies per les teves paraules. Si que es vera que estic molt satisfeta pel nostre resultat i he de dir que molta gent ens ha felicitat però personalment diumenge estava enfadada amb el món. Pensava que la gent se podia plantetjar les coses desde una altre perspectiva tenguent en compte la feinada d'aquests quatre anys, però bé l'enfado ja s'en va i tenc per segur que aquests quatre anys que queden per davant farem la mateixa feina o més.

Miquel Bennàssar

EL FUTUR

Miquel Bennàssar | 24/05/2011, 06:47

Bon dia he seguit les eleccions i he observat vàries coses, que malgrat sigueu la tercera força més votada no governareu, el proper govern serà pp-lliga-ump, i que faran el mateix que els altres. Meam que passa amb el PSIP, tal i com en pepe els ha demanant a aquesta gent que no se sap que ha volgut fer, i meam que passa amb els caps de llista de PSOE i CxI, ja que han fracasat. Hauríen de dimitir?

Que torni en toni oliver i ho arreglarà tot, jejejeje.

Alternativa per Pollença

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Alternativa per Pollença | 23/05/2011, 23:13

Tenim previst retirar avui dimarts els cartells i les pancartes.

Mollero

El dia despres

Mollero | 23/05/2011, 23:09

Soc mollero i m'ha sorpres que el primer partit que ha llevat tota la seva campanya electoral,cartells,pancartes etc, ha estat......La Lliga.Hores mes tard Ump.Psoe ha llevat algo.Encara falta Alternativa,PP,CxI+upi,Psip,Esquerra,Psm.
La veritat que s'agreix la retirada de tot lo electoral,ja que vivim del turisme i ja basta com esta eu Moll de deixat.

Marti Cifre

MARIA DEL MAR SASTRE

Marti Cifre | 23/05/2011, 22:37

Maria del Mar Sastre, si ets una persona amb una mica de dignitat dimiteix ja i responsabilitzet d'aquest historics mal resultats.

Alternativa per Pollença

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Alternativa per Pollença | 23/05/2011, 21:14

No podem deixar de comentar que hi ha hagut centenars de pollencins que no han anat a votar (3.916) i els més de 200 que ho han fet en forma de protesta (vots nuls i en blanc). Quan més de 4.000 persones no voten a cap partit, mentre que 6.788 han optat per algun, ens ha de fer reflexionar a tots.

Alternativa per Pollença

La premsa el té molt clar

Alternativa per Pollença | 23/05/2011, 21:07

"La tercera formación del municipio pasa a ser Alternativa per Pollença, cuya contundente labor de oposición ha sido premiada por los votantes." DdM

2El trabajo realizado por Pepe García (Alternativa) estos últimos cuatro años de oposición ha tenido su recompensa y se convierte en la tercera fuerza más votada pasando de uno a dos concejales." UH

joan C

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

joan C | 23/05/2011, 21:04

Plural no he parlat de fer cumplir el programa 100%,sinó dels 5 punts mínims que he fet publics abans de les eleccions, que va acordar l'assamblea i que són prou raonables perqué tots els partits els puguin fer seus.

Ichigo

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Ichigo | 23/05/2011, 20:24

En fi, hem perdut aquesta batalla, emperò un dia guanyarem la guerra tots segur. Quan arribin les eleccions generals, que no votin ni al PP ni al PSOE (ni tant sols al CiU en Catalunya), que des d'Aznar fan el que lis surt dels "Cow Jones". XDXDXD

Toñi

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Toñi | 23/05/2011, 19:50

Jo també tenia ahir la mateixa sensació agridolça, però avui tothom m'ha felicitat a Sa Pobla. Més d'un m'ha dit que el que hem aconseguit és importantíssim, encara que ara no ens hi adonem.

Hem fet molta de feina, i hem tret el doble que a les darreres municipals. Firmam també doblar per a les properes?

Miquel Sánchez

Re: Gràcies als 822 ciutadans que haveu confiat en nosaltres.

Miquel Sánchez | 23/05/2011, 16:52

La veritat és que les paraules de na Tonina em varen arribar a l'ànima, no entenia res de cap de les maneres, si na Tonina envers de fer la seva part de del programa de futura gestió i explicar la feina feta aquest 4 anys, a més de la seva ocupació diaria, s'hagués dedicat ha anar a veure el malalts, a la residència i a regalar flors a la tercera edat pot ser ara seria regidora, però na Tonina no és política professional, la seves qualitats són altres feina, feina i feina.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb