URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Alternativa | 24 Maig, 2011 08:04

Si ens hem convertit en la tercera força política, és per què la gent ha premiat la nostra forma de fer i entendre la política, i és el que continuarem fent. Política amb valors com la transparència, la participació i la valentia, per això, ara que després de les porres dels resultats arriben les porres dels pactes i tothom ens diu la seva, nosaltres us recordam que abans de les eleccions vam apostar per la transparència i la honestedat amb els votants i  vam publicar el nostre posicionament sobre els pactes post-electorals.I com que som un partit estrany (encara que ja no minoritari), igual que fa quatre anys amb els nostres cinc compromisos, no canviam abans i després de les eleccions.

Si parlam de pactes és evident que la posició de la Lliga és clau. Ara ja no serveix la indefinició que propicien les paraules, ara ha arribat el moment dels fets que realment defineixen a la gent i als partits, i ara veurem aquests fets.

Si alguna cosa ha restat clara a aquestes eleccions és que els electors han castigat la forma de fer política durant els darrers anys. Sigui qui sigui el que governi ha de prendre nota. S'han d'acabar les irregularitats, les parts i quarts, el clientelisme...

I tots els partits hem de ser conscients de que aquesta legislatura hem de fer moltíssima feina, units amb els ciutadans i les associacions, des de la transparència i la participació. Només d'aquesta manera, i no sense dificultats, podrem aixecar l’Ajuntament i Pollença. Cal el màxim consens i que l'equip de govern sigui realment un autèntic equip, amb reunions continuades i amb col·laboració i implicació entre les diferents regidories.

De moment avui esperam la solució en el tema de les platges del Port i tenim el tema del cinquanta aniversari Festival que s’ha de començar a tancar ja. Després haurem d'afrontar la difícil situació econòmica de les arques municipals i nombrosos temes penjats. 

Comentaris

Pepe

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Pepe | 25/05/2011, 11:51

Gràcies Turgut, anava de bòlid.

castelao

AAVV del port

castelao | 25/05/2011, 10:28

Aquesta directiva de la AAVV del Port, ha fetes bones TOTES les directives anteriors. No és podia esperar res de bò d'un president que està a les antípodes de qualsevol actitut altruïsta, a una entitat en que forçossament un grau d'altruisme hi ha de ser present.També l'actitut negligent del batlle i el regidor de hisenda ha sigut causa de la perdua per la AAVV de la gestió de les platges, i el futur de la gestió de la AAVV sense les platges, la veig ben negra.
Meam quan l'Ajuntament agafarà el bou per les banyes, i gestionarà directament les platges.

jrv

Calumnies

jrv | 25/05/2011, 10:16

Es molt difícil lluitar directaqment contra les persones relacionades amb la política que fan servir la mentida i la calúmnia per desprestigiar gent valenta i competent com en Pepe García, entre altres coses, perque amb la veritat no tindrien res a dir. Aquestos tipus de persones hipócrites hi son, i hi ha estat sempre a la societat. El que és intolerable és que a UM i al PSOE d'aquests darrers anys hi hagui hagut gent dels governants locals que no tan sols ho haguin tolerat, sinó que han fomentat aquesta actitut tan perjudicial, en el fons també per a la convivència de tots. I tanta sort que qualque partit quasi professional de la mentida i el xafardeig ha quedat fora...

turgut

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

turgut | 25/05/2011, 09:08

Pepe, enhorabona pels resultats. Ahir te vaig veure un moment però quan vaig anar a acostar-me ja m'havies desaparegut.
Això idò, enhorabona a tu i al teu equip

Garci

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Garci | 25/05/2011, 08:50

La única forma d'anar contra nosaltres és intentar inventar coses personals de nosaltres per tal d'intentar desprestigiar-nos. Hi ha molta gent nerviosa pel creixement d'Alternativa. Senyal de que ho fem bé. Si algú té res que demanar, ho pot fer a aquest bloc i respondrem encantats. Així s'acabarà la rumorologia.

Crec que no fa falta dir gairebé res més sobre el 15M. Només afegir que el moviment del 15 M ja ha aconseguit moltes coses. Se'n vagi a la platja o es transformi en una altre cosa.

Miquel Sánchez

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Miquel Sánchez | 25/05/2011, 08:46

A jo m'ha arribat un altre remor d'en Pepe que si es pogués "capturar" l'autor seria per dur-lo davant el jutge.

Garci el temps donaran i llevaran raons, però malauradament i "ojala" vagi errat quan arribi l'estiu i tothom s'en vagi a la platja el moviment 15-M quedarà en res.

Pepe

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Pepe | 25/05/2011, 08:33

A dia d'avui encara m'arriben remors que han corregut aquestes eleccions sobre coses que dit o que fet... De veritat que fa "vomitera" veure fins quin punt arriba la gent... Tinc molt de defectes però no el de no parlar clar i de front.
Pens que a Alternativa hem fet una campanya molt en positiu, només haveu de veure el que hem publicat o dit a debats, entrevista... Mai m'he ficat amb la vida personal de cap candidat i mai he mesclat la meva feina de professor amb la meva activitat política.
Res, l'havia de dir, estic fart de gent covard i mentidera.

jrv

Alevins de llobarro

jrv | 25/05/2011, 07:55

Tal volta el que no sopigueu, és que fa devers una setmana, hi va haver una pana a la canonada d'aigües brutes des de el Port a la depuradora de Pollença, i milers de litres de aigua fecal i contaminant varen anar a parar a la Gola. El responsable és clar.

jrv

Merits

jrv | 25/05/2011, 07:51

Home, Turgut, malgrat en bona pert estigui d'acord amb tu, això de fer concurs de merits per ser regidor, a la pràctica ja és fan quan és fan eleccions, tal volta si no surt el que "toca", és que l'examinador( la ciutadania) no sempre està a l'alçada de l'examen , sigui perque ja ni hi ha que s'esforçen en enganyar-la (Intereconomia, canal 7 , La Razon, El Pais anant de bon enlot, Ultima Mentida, etc. etc. etc.
Arribariem a fer concurs de mèrits per escriure a aquest blog...
Els concursos de mèrits per a Emser i la Residència(restringits) s'han fet, i a Emser, en les darreres dues ocassions ha sigut òptima la tria de la persona, amb professionalitat i implicació ben demostrada, igual que a la Residència. Dificilment veig que és pugui millorar la gestió que s'ha portat, i és porta a aquestes dues entitats, ELS DOS ÚNICS ÀMBITS DE TOT L'AJUNTAMENT QUE ECONOMICAMENT, I DE GESTIÓ , ESTAN SANEJATS. Sapiga la gent que fa devers dos mesos, el gerent de la Residència ha marxat per la seva voluntat, però periodicament traballa PER LA RESIDENCIA ( no pels polítics) SENSE COBRAR, perque la Residència continui funcionant.( Una actitut que MAI tindria cap membre de l'actual mal anomenat "equip de Govern"). Tan de bò la gestió econòmica, o de la AAVV del moll, parlant de tot hagués sigut tan bona. No crec que un concurs de mèrits sigui garantia de res, però donaria suficient transparencia, malgrat continues essent un càrrec de confiança, que poden despatxar quan sigui necessari( O quan el batllet o batlleta de torn li pegui la vena).
Si tinguessin dos dits de front, tornarien a contractar el gerent de la Residència i mantindrien al gerent de Emser.
Però temo que hi hagui qualque amigot o amigota del partit de torn a col·locar, tan de bò m'equivoqui.

Alternativa per Pollença

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Alternativa per Pollença | 25/05/2011, 07:30

Els veïns de Pollença no faran negoci a la platja
L’Ajuntament adjudicà ahir de manera formal el servei a la societat F&A Beach

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/els-veins-de-pollen-a-no-faran-negoci-a-la-platja.html

Alternativa per Pollença

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Alternativa per Pollença | 25/05/2011, 07:29

Cientos de alevines de lubina aparecen muertos en La Gola por asfixia
Vecinos y turistas critican la "mala imagen" y reclaman una intervención

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/05/25/cientos-alevines-lubina-aparecen-muertos-gola-asfixia/672741.html

Alternativa per Pollença

Acción 30 de mayo

Alternativa per Pollença | 24/05/2011, 22:09

Asunto: Acción 30 de mayo

"Por una democracia real ya.

Ya tenemos preparada la primera acción no violenta de lucha masiva y conjunta. Ayúdanos a difundirla, participa de ella allí donde te encuentres!!!

Los bancos y los especuladores han sido los principales causantes de la crisis por lo que ellos serán el objetivo de nuestro primer ataque no violento.

El próximo día 30 de mayo vamos a manifestar nuestra indignación en contra del abuso que practican los bancos no solo contra los ciudadanos de forma independiente sino también contra los estados.

Ponemos hoy en marcha un acto pacífico y sutil, pero lo suficientemente contundente y llamativo como para mostrar con claridad la indignación que sentimos, y también nuestra fortaleza y compromiso para llegar hasta el final. Ponemos hoy en marcha el primer ataque no violento que mostrará al mundo nuestra imaginación, determinación y compromiso para alcanzar el objetivo de ver cumplida nuestra reivindicación final: instaurar una democracia real.

Hacemos un llamamiento a todas aquellas personas que estén de acuerdo con nuestras reivindicaciones, a participar en una retirada masiva de capital de las entidades bancarias el próximo día 30 de mayo.

Si lo estás, te proponemos sacar en un solo movimiento bancario la cantidad de 155 euros de tu cuenta corriente. La operación podrá realizarse a lo largo de todo el día, preferiblemente acudiendo a las sucursales o utilizando los cajeros automáticos (con múltiplos de 10-->150).

El motivo de elegir esa cantidad concreta, es porque debíamos elegir una cifra apreciable y simbólica con la fuerza suficiente con la que demostrar a los bancos que estos movimientos son motivados desde la misma indignación que nos hizo movilizarnos el 15 de mayo.

En cuanto al día 30 de mayo, es porque entendemos que es un plazo razonable para que el mensaje pueda difundirse adecuadamente y llegue al mayor número de personas que nos ayuden a ser lo más efectivos en nuestro ataque no violento en contra de la voracidad de los bancos, en contra del sistema económico instaurado, en contra de los paraísos fiscales, en contra de la especulación y a favor del interés general, de la solidaridad, en definitiva de las personas. Además, en dicha fecha habrá transcurrido 15 días desde el inicio de la movilización, y será otro buen momento simbólico para recordar que nuestro movimiento sólo acaba de comenzar.

El próximo día 30 de mayo, se oirán todas las voces gritando al unísono que otro mundo es posible.

El próximo día 30 de mayo se oirá la voz del pueblo con más fuerza que la de los partidos políticos.

El próximo día 30 de mayo, se podrá contar la indignación del pueblo, la reivindicación activa de una democracia real, en la que se tiene en cuenta a las personas por encima de los intereses económicos, financieros, especulativos... las personas por encima de los mercados.

El próximo día 30 de mayo daremos un paso más hacia un mundo mejor.

Contamos contigo, divulga el mensaje. Participa. Nos seguimos viendo cada día en la plazas."

turgut

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

turgut | 24/05/2011, 21:11

El gerent un concurs de mèrits? Aqui xerrar es gratis. Ara pareix que un concurs de mèrits soluciona tot. Amb un concurs de merits te pot entrar igualment un cantamanyanas i te l'has de menjar 4 anys de gerent. Al menys si es carrec de confiança el fots defora quan vols.
Posats a fer concursos de mèrits, perque no feim concurs de merits per ser regidor?

més d'un

gerents

més d'un | 24/05/2011, 20:42

trob molt encertada la proposta de "un més", si realment es vol transparència...
un gerent se suposa que és un càrrec mig polític - mig tècnic, per tant, podeu estaria bé que els gerents no fossin nomenats a dit, sinó per mèrits professionals (no només polítics)

Ichigo

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Ichigo | 24/05/2011, 20:25

Et crec, Martí Cifre. Si polítics com... bé, com Aznar, ZP, Joan Cerdà, González-Sinde i, especialment Maria del Mar Sastre, haguéssin cobrat com els d'Alternativa cobren (o sigui, un sou honest), no passaria res d'això. Però clar, Pollença no és l'unic municipi que està en ruïna, quasi tota Espanya (exceptuant Marinaleda) s'anirà a la "shit".

un més

gerències

un més | 24/05/2011, 20:09

Quan comencin els plenaris, després d'haver´-se constituit el nou equip de govern, podrieu demanar que els genrents de la residència, enser etc sigui obert amb un procés de mèrits?
gràcis

Alternativa per Pollença

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Alternativa per Pollença | 24/05/2011, 19:20

Finalment avui s'ha confirmat que les platges del Port no les llevarà l'AAVV d'eu moll sinó F&B Beach S.L. Avui hem estat en contacte amb CCOO a veure si n'hi ha qualque manera de que la nova empresa es faci càrrec dels treballadors de l'AAVV. Per altra part esperam que es muntin les platges el més aviat possible.

Alternativa per Pollença

Convocatòria

Alternativa per Pollença | 24/05/2011, 18:40

Avui a les 22:40 a TV Mallorca (Neus Albis) en Joaquin Valdivielso, professor de filosofia i germà de la nostra companya na Toñi parlarà sobre el 15M.

Marti Cifre

CARTA OBERTA A MARIA DEL MAR SASTRE DEL PSOE

Marti Cifre | 24/05/2011, 18:36

Permeteu-me emprar el vostre blog per enviar una carta oberta a na Maria del Mar Sastre ja que no puc fer-ho a través del blog del PSOE simplament perque no en tenen. Tot i que durant la campanya electoral, almenys als dos debats, aquesta al·lota va dir que a l'ajuntament li faltava una nova web i més comunicació. Doncs ha tingut quatre anys per donar exemple al seu partit i no ho ha fet...
Maria del Mar Satre:
En política un a d'ésser conseqüent i asumir responsabilitats. Tu vares ser bona per sumir la responsabilitat d'ésser la candidata al PSOE i els resultats obtinguts tan dit que no ets digne de tal responsabilitat. L'obtenció de més del doble de vots al Parlament per part del PSOE que a la teva candidatura així ho demostren. A tot això se li han de afegir algunes mentides públiqueS que has dit, sobretot les referides al teu sou, les quals han calat a la gent.
Per tot això, haries de fer un exercici de responsabilitat política, dignitat i seny i dimitir el més aviat possible. Si no ho fas, demostraras al poble que el teu interés és purament econòmic i duras a les pròximes eleccions el PSOE a la ruïna total i absoluta.
Gràcies i salutacions cordials.

Gent del PSOE reflexionau les meves paraules.
Pels incrèduls, donar un cop d'ull al següent enllaç: www.volemsabempodem.org/sites/default/files/sastre_pollenca_web.pdf

Francesc

Pactes amb seny

Francesc | 24/05/2011, 18:17

S'ha de fer feina pel poble, que es el que importa. La gent ha triat esquerres i la Lliga te gent progressista. Visca una Pollença de progrés. Lliga+Progressistes.

pollenci

pactes

pollenci | 24/05/2011, 15:40

Miquel Sanchez,tens la rao,la gent no se que pensa:Els d'esquerra no tenen regidors suficients per governar(2alt-2psoe-1psm-1esq)i jo crec que a un poble s'han de mirar mes altres coses,que si son de dretes,esquerres o centre,son els equips,projecctes i ganes,ah! i si voleu governar amb els que han governat ara.
Per jo es millor si alternativa pot entrar a governar, millor que quedar-se 4 anys mes a l'oposicio,no a qualsevol preu,pero amb les cinc condicions que crec que poden ser aceptades per altres partits.

Miquel Sánchez

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Miquel Sánchez | 24/05/2011, 15:20

Nosaltres varem redactar un document amb 5 punts, i que esteriem disposats a parlar amb qui signés aquests punts, està ben clar que amb dos regidors no tenim una posició de força, però al manco si tenim idea del que volem, transparència, 3 dedicacions exclussives com màxim (aquí supòs que haurà l'entrebanc més gros), etc.

Estem en una situació d'emergència, el que demanem crem que és bol pel poble.

pactant?

vaja, vaja

pactant? | 24/05/2011, 14:49

què estau insinuant, que segons com pactarieu amb la lliga? amb un partit que, com tothom sap, neix d'una excisió del pp? fundat per un senyor ex del pp? i liderat a nivell local per una sra. ex de um?
no fa per vosaltres, la veritat... tant d'esquerres....

Alternativa per Pollença

Re: Arriba el moment de la feina de bons i de veres.

Alternativa per Pollença | 24/05/2011, 08:05

Perdonau, per una errada no havia aparegut l'article a la seva hora habitual.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb