URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Alternativa | 27 Maig, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

“ Ho han fet bé a l’oposició però són massa radicals per governar”-  Aquesta frase resumeix bastant bé  el sentiment  que molt  sovint ens transmet alguna gent que tot i valorar la nostra feina no s'ha decidit  a atorgar-nos la seva confiança. És un pensament que molt sovint  es veu reforçat per multitud de rumors i comentaris malintencionats que els nostres adversaris polítics.

Molta gent s’ha sorprès pel fet de que sovint hem fet preguntes a  ple referent als contractes d’empreses concretes , ho hem denunciat situacions com la del festival. Nosaltres pensem que el millor lloc per demanar les coses és al ple, donant la cara i donant l’oportunitat d’explicar.-se,defensar les seves actuacions.   Tal vegada hi ha gent que ho troba molt radical però nosaltres pensem que els diners públics són sagrats i que els ciutadans tenen tot el dret a saber que és el que es fa amb ells.

Sovint se’ns situa com un grup de joves extremistes i utòpics, aquesta és una etiqueta contra la que hem hagut de lluitar aquests anys.  És curiós que aquells que ens fan aquesta acusació són els mateixos que han defensat propostes tan  assenyades com construcció de l’Auditori (sense preveure la necessitat ni els costos de manteniment ), els  que van decidir  peatonitzar la primera línea del Port amb dues senyals i quatre sacs d’arena o els que han  estat incapaços de presentar uns pressuposts en 4 anys .  Així podríem enumerar moltes decisions  més que ha conduit a la situació actual. 

En canvi, nosaltres hem fet una gran feina de control de l’equip de govern, per primera vegada s’ha fet una vertadera feina d’oposició denunciant el que s’havia de denunciar, però també de presentar mocions i propostes constructives. Hem demostrat coherència des de el primer moment.   Hem fet la nostra feina a l’oposició tot i saber que aquesta podria afavorir a altres partits que has esperat còmodament 4 anys mentre Alternativa fiscalitzavem a l’equip de govern.  Tal vegada aquest es un dels altres motius per els quals se’ns etiqueta de “radicals”, ja que a molts de polítics els hi sembla extrem anteposar els interessos generals als de partit i actuar sense fer càlculs electoralistes.

Nosaltres defensem un nou model de fer política, lluny de  que s’ha  fet fins ara. Creiem en un model sense polítics professionals, transparent i de cara als ciutadans. La crisi que viu l’ajuntament exigeix molta responsabilitat per part dels futur regidors i  un diàleg constant entre els diferents partits. Esperem que la renovavió i les ganes de canvi de les que s'ha parlat a tots els partits a la campanya ho facilitarà. Aquí, a nosaltres sempre ens hi trobareu ja sigui des de l’oposició o des de l’equip de govern.

El roto al país

 

Comentaris

Joan c

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Joan c | 01/06/2011, 20:48

Podriem canviar la frase "per primera vegada s'ha fet una vertadera feina d'oposició" per s'ha fet una feina d'oposició com feia estona que no es feia"
Me sap greu s'hi he ofés a qualcu peró jo personalment no la record.

Joan C

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Joan C | 01/06/2011, 20:42

jeroni aquest article, el vaig escriure jo, tot i que no va firmat perque representa bastant l'opinió de l'assamblea o del partit. No el va escriure en Pepe. En tot cas no volia dir que a Pollença no hi ha hagut gent que fes feina a l'oposició, segurament n'hi ha haguda, però som jove i la veritat és que als darrere anys s'han fet les coses malament i la gent no s'atrevia a denunciar -les. Crec que Alternativa a aportat una nova forma de fer política, sense menysprear a tots aquells que abans han fet política de forma honesta i de la millor manera que han sabut.

Garci

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Garci | 01/06/2011, 20:38

Totalment d'acord Jeroni. No és la primera vegada, però si que feia molt de temps. En Manolo s'encarrega de recordar-ho de tant en tant. Demanam disculpes, ha estat un lapsus.

jeroni

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

jeroni | 01/06/2011, 20:30

"En canvi, nosaltres hem fet una gran feina de control de l'equip de govern, per primera vegada s'ha fet una vertadera feina d'oposició denunciant el que s'havia de denunciar, però també de presentar mocions i propostes constructives. Hem demostrat coherència des de el primer moment."

Les coses al seu lloc,no te vull llevar mèrits,pero no es" la primera vegada"que a l'ajuntament hi ha oposició ,vull pensar que es un lapsus,perillós per cert.Convé tenir present els nostres origens i la feina feta per molta gent i que ve d'anrrera.Inclós el nom d'aquesta página.

jrv

Spars "gens electoralistes"

jrv | 28/05/2011, 08:43

Aquestes eleccions, com és crònic, diferents membres de l'equip de govern han muntat sopars amb treballadors i funcionaris de la seva àrea abans de les eleccions, alguns diuen que han convidat pagant de la seva butxaca, i no ho poso en dubte. El que si poso en dubte és l'honestetat de la convidada, ja que entre les eleccions i l'entrada en funcions del nou consistori, solen passar unes 3 setmanes, temps suficient per convidar a sopar al personal. Així semblaria mes una actitut de companyerisme, i no una inversió electoralista.

Pepe

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Pepe | 28/05/2011, 07:42

L'auditoria forma part dels nostre document de mínims. Respecte al tema de l'AAVV són els seus socis els que han de demanar explicacions i responsabilitat. Necessitam associacions independents centrades en la feina per la millora del municipi.

jrv

Joan Cerdà Rull

jrv | 28/05/2011, 07:35

Entenc la indignació, però pens que els que volem avançar socialment,i també economicament de forma col·lectiva, fer de Pollença un municipi amb mes qualitat de vida, no hem de seguir fent llenya de l'arbre caigut. Cal oblidar Paradisos, Joans Cerdas, i intentar seguir una linia positiva i constructiva.
A mes, tan els Paradisos con Joan Cerdà, Michels, etc. , no han governat per casualitat, qualcú els va votar, qualcu els va elegir.
I ningú que vingui serà perfecte.

Pep Merda

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Pep Merda | 28/05/2011, 06:30

Aquest batle Rull sen va ben per la porta del radera! Quin desastre de politic! Si se fa una auditoria haureu d'anar a l'ajuntament amb mascarilla perquè pot sortir merda per tot.

Un Pollençí

Playas (aa.vv.pp.)

Un Pollençí | 27/05/2011, 18:53

En el año 1997 la aa.vv.pp. se jactaba de recaudar 100 millones de las antiguas pesetas, en el año 2008 se jactaba de recaudar Un millon de Euros, o 166 millones de las antiguas pesetas, esto nos da una media de 133 millones por temporada que multiplicado por 12 años nos da la friolera cantidad de 1.596 millones de las antiguas pesetas (9.600.000,00 Euros) y en el 2009 dejan de pagar 170.000,00 Euros al Ayuntamiento. ¡¡AUDITORIA YA!!

jrv

Carta

jrv | 27/05/2011, 18:33

Molt clar i veritat el que expressa la carta, Pepe. Massa vegades he tornat arrera quan veig el que jo en dic un obrer o treballador, pensa com un capitalista frustrat, o un senyoret frustrat, un sub-producte del consumisme i l'egoisme. Però després veig qualcú com tu o com altres , carregats de sentit comú i dignitat, de valentia, i fotent als capitalistes professionals, als frustats, i als passotes dins el mateix sac, m'uneixo a vosaltres.
Per cert, Fuaka, l'imporatant es entendrer-te, no que demostris que tens el nivell C de català, i jo te entés, i tampoc el tinc jo, el nivell C.

Pepe

‘Los otros’ piensan que ya les salvaremos nosotros

Pepe | 27/05/2011, 18:08

Aquesta carta publicada ahir al público em va agradar:

‘Los otros’ piensan
que ya les salvaremos nosotros
“¿Qué esperabas? –me decía un proletario desclasado–. Había que castigar la mala gestión del Gobierno. Darle una oportunidad a la oposición”. Ambos trabajamos en la sanidad pública que, con el cambio de color, es ahora más vulnerable. Le relaté el proceso de desmantelamiento y privatización que iba a sufrir la sanidad. Que nuestras condiciones laborales mermarían. Que la salud se convertiría en un privilegio inaccesible para muchos. ¿Saben qué me contestó? “Si lo que dices es verdad, que lo dudo, habrá que movilizarse, ¿no? Pero no me fastidiéis con huelgas generales y esas cosas, que no tenemos la cartera para muchas alegrías reivindicativas”.
Algunos delegan su responsabilidad depositando un voto involutivo y esperan que, si la cosa se pone fea, seamos los desdeñados utópicos quienes nos quememos a lo bonzo para salvar sus derechos. Espero que algún día los jóvenes del 15-M sean los actores de una democracia real que no tenga nada que ver con este juego de pimpón bipartidista.
Ana Cuevas Pascual
Zaragoza

Pepe

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Pepe | 27/05/2011, 17:47

Plural, la democràcia no és una cosa tancada i estàtica ha de ser oberta i dinàmica. Tot evoluciona i també l'ha de fer la democràcia.No sabem cap on anirà el moviment 15-M però jo crec que encara li resta molt de recorregut i que alguna de les seves propostes ja comença a sonar als partits majoritaris, és un primer pas.

Pepe

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Pepe | 27/05/2011, 17:44

Gràcies idoi, pens que la negra situació de l'Ajuntament i del municipi hauria de fer reflexionar a més d'un...
Jo a pesar de tot sóc optimista crec que ha hagut un canvi de persones i que tenim recursos suficients i que ben administrats es pot capgirar la situació.

Idoi

Sort

Idoi | 27/05/2011, 15:46

Moltes conjetures, moltes especulacions, crítiques abans de conèixer quin serà el govern del municipi.
Només resta la feina feta que us avala davant totes les especulacions, davant un Psoe que no ha governat, i una CxI amb gent de Pollença imputada, i altra que tots coneixem prou, el cert és que la vostra capacitat de feina ja és contrastada, mentre que el PP i UMP amb el temps que estigueren a l'oposició, poca capacitat de feina demostraren, per això, estic segur que fareu bona feina sigueu on sigueu.

plural

15-M

plural | 27/05/2011, 15:43

Me direu carrossa però la vertadera "democracia real ja" es la que diumenge passat varen exercir 23 milions de ciutadans. El moviment 15-M, encara que interessant, dins el conjunt de la societat no representa quasi res. El problema no es el CAPITAL, si no la manca d'ell per haver-lo volgut multiplicar artificialment fins a depreciar-lo.

Ichigo

DENUNCIEM-HO ARA MATEIX

Ichigo | 27/05/2011, 13:03

Una altra notícia sobre les platges:
Los hoteleros creen 'inadmisible' que las playas todavía estén sin servicios
www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/05/27/hoteleros-creen-inadmisible-playas-todavia-esten-servicios-turisticos/673382.html
I tot segueix igual, no sé perquè. Serà millor denunciar d'una vegada a l'Ajuntament, que com sigui així, el millor que s'ha de fer és enderrocar sense dir ni piu.

Ichigo

Re: HO HEM FET BÉ, HO FAREM BÉ.

Ichigo | 27/05/2011, 07:24

Novament, les coses passen així a les platges d'Eu Moll:
Els hotelers es plantegen concursar en l'adjudicació de platges a Pollença
dbalears.cat/actualitat/balears/els-hotelers-es-plantegen-concursar-en-l-adjudicacio-de-platges-a-pollen-a.html
Com no, els turistes es veuen farts de que es retirin hamaques i para-sols, i això empitjora la imatge que estem donant de les platges ENCARA MÉS.

Hans

Radical de que ?

Hans | 27/05/2011, 06:27

Hay que ser Avestruz para gobernar ?
Ciego y mudo ?
o basta ser complice ?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb