URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Seny

Alternativa | 30 Maig, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Estam en ple procés de negociació del nou consistori i la veritat que pels comentaris que sentim aquí i allà (i no ens referim precisament als regidors triats), pensam que hi ha molta de gent que no és gens conscient de la situació en la que es troba Pollença actualment, i la veritat és que fa por. O canviem el xip o ens n'anam a no res.

A la introducció del nostre posicionament sobre els pactes ja ho déiem, però no està de més tornar a recordar algunes coses ja que dóna la impressió de que la gent pensava que pintàvem un panorama negre per què érem a la campanya, però no és així, la crua realitat és la que és.

Si no es soluciona la situació econòmica de l’Ajuntament podem parlar del que vulgueu però haurem de tancar. Estam parlant aproximadament[1] de 10 milions d’euros de deute a curt termini: factures aprovades a Juntes de Govern, convenis i serveis sense pagar... Pensau que estam parlant d’un deute de pràcticament la meitat del pressupost de l’Ajuntament. I això sense contar el cost que pot tenir per l’Ajuntament les expropiacions del PGOU que no s’han executat. Tots aquests milions d’euros haurien de circular al municipi i en aquest moment no hi són. Reflexioneu sobre això.

I després podem parlar de cent i un temes pendents, més o manco urgents. No tenim ni idea de quants de doblers podrem rescatar del Govern Balear ni del Consell de Mallorca pel Festival i l’Auditori, tenim un centre de dia a Pollença tancat per manca de doblers, tenim Can Llobera tancada, la piscina coberta del Port de Pollença amb un dèficit important, els espais públics en una estat lamentable (parcs, jardins, barreres arquitectòniques, solars), becut vermell, platges, camins, animals, irregularitats...

La campanya s’ha acabat. Ara demanam a tothom seny. estam parlant de l’empresa més gran i important de Pollença. Si no recuperam econòmicament l’Ajuntament tot el municipi s’anirà al darrera.

Sigui quin sigui l’equip de govern que s’arribi a formar, cal ser conscients de que a aquesta situació tots els partits tenim la responsabilitat de cercar una solució consensuada i de cercar tot el que ens uneix en aquest moment. Pensam que els ciutadans ens ho agrairan.


[1] La informació que tenim tampoc ajuda: no tenim ni els comptes del 2010 ni el pressupost del 2011

Comentaris

Ichigo

Bye-Bye igualtat

Ichigo | 30/05/2011, 20:41

Un altre cop a les llibertats individuals ha arribat ara amb la ministra d'Igualtat Pajín:
De la Ley Sinde a la Ley Pajín
www.legaltoday.com/opinion/blogs/blog-ecija-2-0/de-la-ley-sinde-a-la-ley-pajin
I pel que pareix, Leire Pajín s'ha lluït.

jrv

L'unió fa la força

jrv | 30/05/2011, 19:37

Com és ja norma entre els polítics mediòcres, i UMP tenia oportunitat de demostrar ara que no ho és mediocre, aquesta formació, demana mes que no ofereix,i tampoc demostra adonar-se de la gravetat de la situació. Encara que, res ferm és pot dir de UMP, si oficialment no s'ha expressat. Però no se ja que s'ha de dir a tots els partits, i a tots els seus simpatitzants i militants, per que vegin l'ampolla ja no mitja plena o buida, ans casi COMPLETAMENT BUIDA, i entre tots la tornem a omplir, o ens anem a fer punyetes per molts anys. Sense diners no és pot fer res, hi ha una questió altament trascendent i son els 10 milions d'euros de deute inmediat, I ELS QUE VIDRAN. Qualsevol actitut que sigui posar pals a les rodes econòmiques de l'Ajuntament jo ho consider delictiu, l'irresponsabilitat en que s'ha actuat fins ara no és pot repetir, i fins i tot CxI ha de portar els dirigents locals de l'encara equip de govern a l'ostracisme politic si de veres vol actuar amb sentit de responsabilitat i sense electoralismes catastròfics, com s'ha fet fins ara.

Ichigo

Re: Seny

Ichigo | 30/05/2011, 17:47

Bona notícia des d'Itàlia: Berlusconi s'ha quedat sense els municipis de Milan i Naples.
www.adn.es/internacional/20110530/NWS-0949-Berlusconi-pierde-alcaldia-milan-napoles.html
Encara que no tan bona al paràgraf final.

antonia mas

pactando

antonia mas | 30/05/2011, 13:00

desdeluego seria el mejor pacto ya que son los mas votados, y representan a la mayoria del municipio

Alternativa per Pollença

Re: Seny

Alternativa per Pollença | 30/05/2011, 12:46

Ens ha arribat aquesta informació:

El dimarts 31 es commemora a nivell municipal l’arribada dels moros al municipi.
El municipi a partir de les 16:30 organitza una sèrie d’actes , i diferents entitats pollencines hi participen. Prodis tindrà muntada una paradeta a la plaça a partir de les 16:00 de l’horabaixa.

Alternativa per Pollença

Re: Seny

Alternativa per Pollença | 30/05/2011, 12:38

Moltes gràcies Carmen. Que ens donin ànims i ens felicitin de tant en tant també ens agrada. Esperam fer-ho el millor possible.

Carmen Vives

Enhorabona

Carmen Vives | 30/05/2011, 12:31

Ja sé que fa més d´una setmana de les votacións, encara que vos vaig enviar les meves felicitacions per telèfon per un company vostre la mateixa nit, no sé si vos va dir res. Dóna el mateix, moltes felicitacions per tot Alternativa en geneneral i que pugueu seguir fen la millor feina que s´ha fet a n´aquets ajuntament en molt d´anuy. Amb tots el meus grans desitjos.

Bob Esponja

lumbreras

Bob Esponja | 30/05/2011, 11:59

A veure com anirá u poble amb les lumbreras que hi ha a la llista del PP, no crec que puguin salvar-lo!

Pepe

Re: Seny

Pepe | 30/05/2011, 10:22

UMP el més normal és que hagi parlat amb PP i Lliga, però les seves condicions per pactar; regidoria del Port amb una partida pressupostària és més del mateix.O sigui res d'equip de govern i cada regidor fent la guerra pel seu compte...
En aquest moment des d'Altenativa el que podem dir és que per la nostra part no n'hi cap pacte ni tan sols iniciat.

Garci

Re: Seny

Garci | 30/05/2011, 09:27

Per la nostra part, no tenim cap pacte firmat ni consensuat. L'únic que és cert és que aquests dies anam parlant amb tots els partits en base al nostre document de mínims. Crec que UMP no ha d'esperar a que li diguin res, sinó tenir iniciativa per ells mateixos. Tot això tenint en compte que el PP és el més votat i que la Lliga té un paper clau en aquestes negociacions per formar un equip de govern.

El que és increïble és que alguns vulguin fer creure que Alternativa (amb 2 regidors) tengui la "paella pel mànec".

Antonio Sánchez

PACTUM

Antonio Sánchez | 30/05/2011, 09:20

Creo que el pacto hace tiempo que está decidido, aunque hay un dato que me extraña, a los de UMP de momento, nadie les ha dicho nada.
Será cierto que el pacto es PP-LLIGA-Alternativa????

No sé no sé, pero algo no cuadra.
Cuidado con malena, no tiene tiro limpio...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb