URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

“Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Alternativa | 01 Juny, 2011 06:00

L’assemblea d’Alternativa per Pollença ha decidit que la foto guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella sigui la fotografia amb el nom de “Camí al pavelló”. Podeu veure altres fotografies del concurs al següent enllaç.

 

Com explica l’autor, Joan Antoni Cifre, aquesta fotografia uneix els dos aspectes fonamentals del concurs: per una banda és una denúncia d’impacte social de Pollença, com és la problemàtica a l’hora d’anar al pavelló de Pollença; i per altre banda també té a veure amb el tema de la mobilitat, ja que reflexa el recorregut que han de fer els pares per dur als nins al pavelló del poliesportiu.

 

A la fotografia s’hi pot veure una seqüència que l’autor ha volgut subtitular com “Carretera sense vorera”, “pas zebra sense semàfor” i “travessa pel desert o del fangar, segons el temps”.

 

En aquesta edició hem rebut moltes fotografies d’altíssima qualitat, però l’assemblea ha triat aquesta per la seva crítica evident i el positiu de la proposta que porta implícita: fa falta posar remei a aquest punt negre de Pollença. Un punt on hi passen desenes de nins a diari no pot comportar els riscos que la foto demostra.

 

Volem agrair també a tots els participants al concurs les seves fotografies i també donar les gràcies a Meam Si Torn per cedir-nos una magnífica bicicleta com a premi.

“Camí al pavelló”, muntatge fotogràfic guanyador del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Comentaris

turgut

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

turgut | 02/06/2011, 18:29

Rafel, això ho hauries de demanar a l'il·luminat que va fer un portell per vianants, un pas zebra i un tros d'acera que acaba a la carretera. Expropiant un metre de solar se pot fer acera fins al poble.

jrv

Rafel

jrv | 02/06/2011, 17:28

Benvinguda sigui la polèmica i el debat, la llibertat d'opinar de la que tan sovint en surt l'acord i la millora dels plantejaments. Fins i tot quan es critica per voler menysprear el contrari, i sense te n'adonis, en pot sortir qualque aspecte profitos, Rafel.
Gracies

Garci

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Garci | 02/06/2011, 17:25

No compartesc això de polèmica per polèmica, però segurament deu ser qüestió de punts de vista. De totes formes, gràcies a les "polèmiques" hem aconseguit canviar moltes coses.

Rafel

responsabilitat

Rafel | 02/06/2011, 17:07

Encara no entenc perquè la gent no tria el camí més segur (semàfor), especialment si s'hi va amb bicicleta i infants. No es pot accedir al pavelló pel poliesportiu? Si hi ha alternativa no entenc perquè es critica l'alternativa que es tria voluntàriament.

Política groga és voler provocar escàndol per l'escàndol. Sinó no s'entén que es critiqui quan ja s'han aprovat mesures (tot i que aquestes a mi personalment no m'agraden gens). La qüestió és provocar polèmiques...

lluis carsi

sos

lluis carsi | 02/06/2011, 14:31

bueno,la cara amarga de la vida siempre esta m´s cerca de lo que creemos,una amiga de la infancia se a puesto en contacto con nosotros para pedir ayuda,es de pollença pero vive en palma,tiene tres hijas de 15,14,10 años nos pide ropa y alimentos, si alguien pude colaborar os lo agradecera de corazon,y perdonad por emplear vuestro blog ,pero casi toda pollença lo ve.gracias mi correo es moncarsi@yahoo.es

Joan Toni

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Joan Toni | 02/06/2011, 14:28

Hola a tots,
aquesta foto l'he feta jo. Es el cami que faig amb els meus fills al menys dos dies per setmana (anada i tornada). Els nins com pots veure, estan a l'esquerra de la linia blanca. Me costa molt que hi vagin, hi he d'anar amb fila india amb jo davant o darrera. De vegades també en duc un agafat de la ma i l'altra darrera, però llavors he d'anar jo dins la carretera, amb els cotxes sortint de la rotonda (i no hi surten poc a poc de la rotonda, hi surten a tota ostia).
Quan no m'havien robat la bici, també hi anavem amb bici. Intenta anar pel carril dret amb bici i travessar fins el pavello, i despres me dius coses.
Abans de xerrar te documentes, o hi passes amb dos nins de 5 i 7 anys a meam com te va.

Jaume.

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Jaume. | 02/06/2011, 14:21

D'acord Alternativa, no sabia que ja està aprovat. Supós que és al lloc on menys impacte visual produirà.
De totes formes, supós que estareu d'acord en que si es fa així s'hauria d'impedir qualsevol entrada per la carretera al pavelló (tambés es podría fer ara) i forçar l'entrada pel poliesportiu ... sino la gent, inclosos els infants, seguiran elegint el camí més curt.

Salut,

Jaume.

Garci

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Garci | 02/06/2011, 14:14

Rafel. Aquesta fotografia és real. Aquests nins que hi surten fan aquest camí uns quants cops a la setmana. El fotògraf va aprofitar un d'aquests dies per fer-la. Per altre banda, nosaltre hem premiat la foto, no l'hem feta. Política groga?

Alternativa per Pollença

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Alternativa per Pollença | 02/06/2011, 14:09

Hola Jaume en aquest cas ja està aprovat fer un pas elevat al costat del Joan Mas i arreglar l'aparcament (Pla d'obres i serveis del Consell)

Jaume.

Proposta?

Jaume. | 02/06/2011, 13:44

M'agradaria saber quin seria el posicionament o proposta d'Alternativa en aquest cas en concret i s'ha de reconèixer que crític.
Pas soterrani pels peatons o elevat, o semàfor com a Joan Mas, ...?

Gràcies

Idoi

Corrupició per les illes?

Idoi | 02/06/2011, 13:24

Alomillor Rafel en aquest cas la realitat supera la ficció.
I el sencionalisme és tenir un Batle que duran més de 8 anys ha sigut incapaç de solucionar aquest problema...

Rafel

Molt bé

Rafel | 02/06/2011, 13:18

Quina foto més pretensiosa. Col·locar un nin a la carretera per fer pujar la sensació de vulnerabilitat. Visca el sensacionalisme! Continua la política groga d'Alternativa. Ja em puc imaginar que direu quan posin un pont més gran que el gall.

Ichigo

Cucumber Syndrome (irreal)

Ichigo | 01/06/2011, 13:21

D'acord, Calamardo. Els cogombres no estaven contaminats. jejejeje. I jo que pensava que sí. jejejejeje.

Tolo

ajuntament

Tolo | 01/06/2011, 13:02

Com van els pactes?

Calamardo

Ichigo, a veure si actualitzam la informació

Calamardo | 01/06/2011, 10:59

abans de dir res....

www.elpais.com/articulo/sociedad/Alemania/exculpa/pepinos/elpepusoc/20110601elpepisoc_2/Tes

Ichigo

Cucumber Syndrome

Ichigo | 01/06/2011, 10:50

Enhorabona, Joan Antoni, ha estat una foto de primer premi.
I ara un altre tema: els cogombres espanyols (amb l'excepció de cogombres balears) estan contaminats.
És urgent cercar notícies relacionades amb els cogombres i evitar acceptar cogombres que es puguin exportar de la península ibèrica. La infecció és E. Coli.

Miquel Sánchez

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Miquel Sánchez | 01/06/2011, 09:56

Fa dos anys ja varem tenir la mateixa polèmica, una foto a Formentor amb una qualitat artística molt baixa, però amb un qualitat ambiental molt gran

Garci

Re: “Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Garci | 01/06/2011, 09:35

Enhorabona al guanyador. Potser la fotografia no és artística, no està ben realitzada a ulls dels entesos, però reflexa una realitat que no hauria de ser. La denúncia és prou clara i evident i esperem que en breu pugui solucionar-se.

alaaaa

bonança

alaaaa | 01/06/2011, 09:07

Això és el que ofereix Pollença desprès de molts anys de una marxa economica més que optima: Mas serevis i infrestucutres.
Tal vegada els gestors no van saber aprofitar aquests doblers, o potser els aprofitasin a altres bandes?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb