URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assemblea

Alternativa | 08 Juny, 2011 17:24 | facebook.com twitter.com

 

Demà  a les 20:00 assemblea a Can Ramón

per parlar de la proposta

d'un pacte de govern progressista.

Comentaris

projecte roig

cultura

projecte roig | 09/06/2011, 12:22

Els que s'han carregat la cultura són els del PP, això du festival si se l'han carregat(que no crec)i tu dius que mos han llevat oferta cultural, però si no n'hi ha d'oferta cultural a pollença, no mos han llevat res, no hi ha mai ball de bot, no fan mai concerts, cinema en fan d'aquella manera,etc. Això du festival es d'elitistes, apostau per orquestes o grups de cambra mallorquins, que n'hi ha, se peguen 10 anys de la seva vida a nu conservatori per després no poder actuar a la seva terra, és trist això. I respecte als pactes deixau el PP en minoria que crec que aquests 4 anys que venen seran negres, ben negres i governar amb el PP al parlament i al consell, es bastant díficil, val més esperar 4 anys fent una dura oposició amb els 4 partits d'esquerra i després ja se veurà com ha anat.

Miquel Sánchez

Re: Assemblea

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 07:24

decebut, no et preocupis demanarem a tots els que has nomenat que renunciïn a la seva acta de regidor i així no estaràs decebut, els noms del altres partits no els hi posem nosaltres, ells es presenten i els ciutadans els hi voten

Un decebut

Re: Assemblea

Un decebut | 09/06/2011, 06:12

Membres de l'assamblea, repetiu amb jo:
- No tornaré a dir que el PSOE es de dretes o és igual que el PP. A partir d'ara el PSOE serà el nostre compañero
- No tornaré a dir que na Malena té un càrrec a l'hospital gracies als contactes del seu ex-partit. Na Malena està sobradament preparada pel càrrec
- No tornaré a dir que en Jaume Font va fer votar morts. En Jaume Font és un politic estimat a Mallorca sencera
- No tornaré a dir que no pactarem per cadires. Ara direm que no pactarem per les nostres cadires. Per donar cadires als altres podem pactar
- No tornaré a dir que na Maria del Mar se va tocar la pera tota la legislatura cobrant un dedicació exclussiva. Na Maria del Mar el que feia era concil·liar la seva vida laboral amb la familiar
- No tornaré a dir que la Lliga és un partit sorgit dels ultradretans del PP. A partir d'ara la Lliga sempre ha tengut un rerefons ben progressista i es considerat centre-esquerra, tirant a l'esquerra

jrv

Tofolet

jrv | 08/06/2011, 22:11

Perdona, Tofolet. Volia dir Lliga de Delos, no de Delfos, Ha sigut un lapsus.
Consultaré però l'oracle del segon nom, i després opinare sobre la Lliga den Font i na Malena, amb la que jo no tinc res a veura.

jrv

interventor culpable

jrv | 08/06/2011, 21:40

l'interventor és el culpable de tot, per fer els informes que fà. Ja ho deia en Martí.
(aquesta és una pardalada mes a afegir a la col·lecció)

jrv

Festival

jrv | 08/06/2011, 21:36

El festival ha sobreviscut malgrat els diferents regidors que no han sabut, o no han vogut donar a la seva gestió la transparència que una activitat i despesa d'aquest volum és mereix.
El demes, es voler matar el missatger.
Per cert, quina és la programació, i els comptes i pressupost per el 2011?

Nos sobran

Al respetador de la cultura

Nos sobran "bufas" | 08/06/2011, 21:33

Los hay que la tienen de cemento armado.
Si hablamos de respetar la cultura todos nos tendremos que mirar en un espejo y preguntarnos por qué el museo, el claustro, los yacimientos arqueológicos, el archivo, Can Llobera, la biblioteca, el Calvari... se encuentran en un estado tan lamentable. Seguramente también será culpa de Pepe.

Pepe

Re: Assemblea

Pepe | 08/06/2011, 20:51

Pollencins com tu ens han llevat a la situació que ens trobam.
De moment ningú s'ha carregat el Festival. Alternativa que no Pepe García s'ha carregat o ha evitat un bon grapat d'il·legalitats, irregularitats, parts i quarts i tota una trama d'interessos corruptes que han llevat a Pollença i al seu Ajuntament a una situació límit.

Respecte al Festival Alternativa s'ha limitat a denunciar el mateix que fa poc ha reconegut l'interventor al seu informe:
"el seu peculiar modus operandi dins de l'al·legalitat...l'incomplimet constant de la normativa reguladora de la contractació i comptabilitat públiques... i l'incompliment de les bases d'execució del pressupost de l'Ajuntament respecte als moviments de fons en efectiu, el que dificulta o impossibilita el seu control intern posterior."
Si fiscalia va ficar la nostra denúncia al sumari de l'operació voltor.

Miquel Sánchez

Re: Assemblea

Miquel Sánchez | 08/06/2011, 20:35

Elitista o no, és un esdeveniment car i que suposa un gran esforç pels ciutadans de Pollença

Miquel Sánchez

Re: Assemblea

Miquel Sánchez | 08/06/2011, 20:32

el Festival l'han mort el que l'han gestionat malament, la gestió d'un esdeveniment d'aquest tipus no tot just és artística, si no també econòmica i aquesta no ha estat precisament "brillant". Malgrat "en Pepe" dir que el Festival está mort no és del tot correcte, diriem que està a "un mal moment i amb moltes dificultats", però no està mort ni molt manco.

el mateix

cultura

el mateix | 08/06/2011, 20:13

I si no ho creis revisau les notes de fa 4 anys. primer deia que era elitista i ara en nom de la llei se la carregat,
pero els que hi perde som els pollensins que perdem oferta cultural

les coses pel seu nom

cultura

les coses pel seu nom | 08/06/2011, 20:12

No crec que en Pepe sigui una persona que respecta la cultura. despres d carregar-se el festival

projecte roig

govern

projecte roig | 08/06/2011, 17:46

Un poble que ha sabut conservar u cavallets, les àguiles, u moros i cristians i la devallada du pi se mereix un batle i uns regidors amb un major coneixement cultural i major compromís amb la terra!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb