URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem un pacte progressista.

Alternativa | 09 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Sortint al pas de l’incertesa respecte del pacte de govern que es pugi constituir per tal de dirigir l’Ajuntament de Pollença, les agrupacions locals dels partits d’esquerres sotasignants a través dels seus portaveus i després de diverses reunions per tal d’estudiar la possibilitat d’un pacte de centre-esquerra, volem expressar la nostra postura al respecte:

·         Tots quatre partits d’esquerres, que sumam sis regidors, hem manifestat des del dia posterior a les eleccions la nostra disposició favorable a fer possible un pacte municipal de caire progressista que inclogui a la Lliga Regionalista. Creim que aquest pacte podria posar a fer feina pel municipi a les persones més preparades, amb una voluntat clara d’engegar una nova manera de gestionar l’Ajuntament.

·         També tots quatre partits d’esquerres varem plantejar a la Lliga Regionalista un acord bàsic de programa basat en un document consensuat de cinc punts, document que la Lliga també ha acceptat.

·         Els quatre partits consideram que qualsevol acord ha de tenir com a eix vertebrador les propostes per gestionar el municipi amb transparència, austeritat, seriositat, participació dels ciutadans i eficàcia en la gestió. Consideram que el repartiment de càrrecs és una qüestió secundària i supeditada al compliment dels punts esmentats.

·         Després de diverses reunions, continuam oberts a que es pugui constituir un pacte de centre-esquerra i restam a l’espera que la Lliga Regionalista, partit més votat de l’eventual pacte, i com correspon al lideratge que aquesta condició li atorga, formalitzi una proposta de governabilitat pel municipi de Pollença.

Amb tot, esperam que aquest pacte pugui esser una realitat per una millor gestió dels interessos dels ciutadans del nostre municipi.

A Pollença el 7 de juny de 2011

Alternativa per Pollença (A)

José Luís Garcia Salvador

PSM-EN

Bartomeu Cifre Bennàsar

PSIB-PSOE

Maria del Mar Sastre Llompart

Esquerra (ERC)

Miquel Àngel Sureda Massanet

 

Comentaris

Miquel

Suport

Miquel | 10/06/2011, 05:51

Com a votant d'Alternativa, crec que seria bo que governasiu.

Musol

Pactes

Musol | 10/06/2011, 05:40

Comparto con j.r.v. que "el bien de un municipio como el nuestro no pasa por la pureza ideologica,pasa pura y simplemente por el seny y la honradez.Asi que se pacte con quien se pacte trabajo y seny"Y añado:Solo puede aspirar a ser puro el indivíduo aislado.El grupo es una erramienta imprescindible en política y hay de todo en TODOS los grupos,pensar lo contrario es ingenuo.

Pedro Garcia Ochogavia

Que teniu una cadireta per jo?

Pedro Garcia Ochogavia | 09/06/2011, 23:10

Si al pacto de la izquierda con la niña de Font ,al fin y al cabo es lo que Font quiere, un alcalde de la Lliga, a toda costa ,vaya publicidad para su partido nacido del estercolero politico, y vaya publicidad para las marionetas que lo van a consentir. Si a ese pacto natural,progresista, honrado,y si a Alternativa por haber demostrado a sus votantes, entre los que me incluyo, que es un partido con principios , que si no gustan pues tienen otros que ofrecer, como dijo el gran Marx ( Groucho), y que todo el trabajo hecho durante estos cuatro años no era por el bien comun, era para pillar una cadireta en la Batlia cuanto antes mejor, lo dicho , que de haberlo sabido otro gallo os habria votado. ( con lo majos que pareciais)

Pepe

Re: Volem un pacte progressista.

Pepe | 09/06/2011, 22:14

El ser humano es el único que puede decir mentiras porque sabe que el otro puede llegar a creerlas como verdad.

La verdad exige compromiso y ello provoca, en muchos casos, miedo.
Y el primer miedo a la verdad se da en el sujeto mentiroso, porque la verdad acabará desnudándole ante sí mismo y ante los demás. Pero ese no es el único miedo

Josep Pulido

jrv

Responsabilñitat i valentia

jrv | 09/06/2011, 22:14

Traicionados de que, Paco?
De establecer los puntos esenciales sobre los que recuperar la economia y convivencia de Pollença, a los que TODOS los partidos de Pollença se han de avenir, por lògicos i sensatos?
Alternatva estableció los 8 puntos ESENCIALES para la ètica i lògica en que esta recuperación sea posible. No hizo distingos de ideologias, que poco tienen que ver con la verdadera i provechosa gestión municipal, la que beneficia a todos los ciudadanos, votantes o no de Alternativa. Lo demas son pajas mentales, ya que desde Pollença no vamos a arreglar el mundo, mucho se ará si se arregla Pollença, tiene que ser con el esfuerzo de TODOS, en beneficio de todos , como mas se impliquen, mejor.
Pero lo de bien intencionados, no significa que seamos imbeciles, y si el pacto se lleva adelante, que tiene muchas dificultades con estos fundamentos básicos para los que no comulgan con los principios y intenciones expuestos, sera con la finalidad mas constructiva posible. La dificultat esta pactar con quien piensa solo en su partido, no en el beneficio colectivo.

pos eso

Re: Volem un pacte progressista.

pos eso | 09/06/2011, 22:01

El unico que evitara un gobierno con el PP sera el propio PP, no plegandose a los chantajes de la Lliga. Si despues de recibir calabazas, los de la Lliga van a buscar a las izquierdas y estas ponen el culo ellos sabran a cambio de que.

Paco

Re: Volem un pacte progressista.

Paco | 09/06/2011, 21:53

entiendo muy bien vuestra postura, y la de los otros partidos de izquierda, de evitar el gobierno del pp
pero tambien entiendo a todos vuestros votantes que ahora se sienten traicionados

jrv

imatge

jrv | 09/06/2011, 21:39

Comprenc profundament la teva indignació, Maria, però no donis la culpa a tots els empleats de l'Ajuntament.
Per començar, molts no hi han anat, per vergonya aliena i per ètica que els hi falta a aquets politics convocants de berenars, i molts no han tingut coratge de negar-se a anar-hi al berenar dels ineptes.
Esperem que la propera legislatura sigui millor,

miquel

pacte

miquel | 09/06/2011, 21:38

Pareix just deixar governar a la força mes votada i deixar de pactes amb totes les forçes
d'esquerres. I si no ho fan be pues a fer oposició com ara que s'ha fet bastant be i esperar un altra canvi politic ja que la gent el que a castigat es a PSOE i Cxi. I els qui han guanyat son el PP i LLiga.

Alternativa per Pollença

Re: Volem un pacte progressista.

Alternativa per Pollença | 09/06/2011, 21:28

Gràcies a tots per fer d'aquest article el més llegit de balearweb (965 visites) i el més comentat i ajudar que Urxella sigui el blog més visitat de Pollença.
Demà parlarem de pactes.

María

Berenar d' acomiadament

María | 09/06/2011, 21:02

Els empleats de l' ajuntament inclos el batle i demés xupoteros cel.lebrant la despedida no han d' oblidar que els ciutadans sóm la seva empresa i hauriem de poder fer ERES de la gent que no treballa i s' ho passa pipa a costa nostra. A veure qui paga aixó, que hi ha molts de proveidors que encara no han cobrat, i per Pollença ningú fía a l' ajuntament, emprenya molt que encara abusin d' aquesta manera. Caps de faves!

María

Berenar d' acomiadament

María | 09/06/2011, 21:02

Els empleats de l' ajuntament inclos el batle i demés xupoteros cel.lebrant la despedida no han d' oblidar que els ciutadans sóm la seva empresa i hauriem de poder fer ERES de la gent que no treballa i s' ho passa pipa a costa nostra. A veure qui paga aixó, que hi ha molts de proveidors que encara no han cobrat, i per Pollença ningú fía a l' ajuntament, emprenya molt que encara abusin d' aquesta manera. Caps de faves!

mucho Rogelio

de verguenza.

mucho Rogelio | 09/06/2011, 20:33

No es raro que la gente no vaya a votar, si existe la posibilidad de este pacto de gobierno.
De que sirve ir a votar con unos ideales, si luego se pueden juntar partidos de todo color?
Huele a ansia pura, ni principios ni nada.......

Arnau

Votantdel PSOE

Arnau | 09/06/2011, 20:32

som votant del psoe de sempre i enguany tambe, pero crec que no haurien de governar, no s'ho mereixen i na maria del mar hauria de dimitir pels mals resultats. Ha de governar el pp i la lliga son els mes votats

Ichigo

Aïllament PSOE Pollença - PSOE estatal

Ichigo | 09/06/2011, 20:05

Com vaig dir fa 12 hores, el PSOE de Pollença s'ha d'aïllar del PSOE estatal.
Un PSOE d'un municipi aïllat d'un PSOE estatal és un PSOE millor, versàtil, valent i sobri. Això és el meu primer desig en aquestes dates. El segon serà la Democràcia Real, i si dic "real", vull dir sense corruptes, amb la participació de les persones, igualitari i reduïnt les despeses militars entre d'altres.

segons

Re: Volem un pacte progressista.

segons | 09/06/2011, 19:26

No contesta ningú, estan tots reunits a la correguda.

segons

Re: Volem un pacte progressista.

segons | 09/06/2011, 19:01

Ser la segona força del pacte, amb na Malena que només li interessa la vara, en Font la foto amb na Malena, el PSOE fet una braga, el PSM abandonat pels seus votants, i ERC que no se creu encara que tengui un regidor, no se pot desaprofitar.

Joan C

Re: Volem un pacte progressista.

Joan C | 09/06/2011, 18:24

Votant d'alternativa, t'ho diré clarament he xerrat amb molts dels nostres votants i n'hi ha de tot color, alguns partidaris de que governem sigui amb la lliga o el PP, alguns de que pactem els partits d'esquerres, i d'altres que no pactem. No t'atribueixis la veu de tots els votants. No varem tancar les portes a´ningú abans de les eleccions i decidirem allò que trobem millor per el poble. Salut

la vara

Re: Volem un pacte progressista.

la vara | 09/06/2011, 18:07

Sera complicat mantenir un govern amb un partit que no vos vol, però vos necessita per obtenir la vara.

votant d'Alternativa

Pacte amb en Font? II

votant d'Alternativa | 09/06/2011, 16:26

Joan C,T'ho diré amb tota l'ànima i d'una altra manera.L'inmensa majoria de gent votant d'Alternativa,la gent del carrer il.lusionada amb el vostre projecte,la que no acudeix a assemblees,no signa manifetst,ni "pollas en vinagre",la que està farta de corrupteles,clientisme,vots de difunts,repartiment de càrres(hospital d'Inca) ...segueixo? no vol pactar amb la Lliga(ex PP+exUM)
Per favor,reflexionem,parlau amb la gent .....perque el demés sería una vertadera llástima i probablement el final d'un bon projecte.Al temps.

Au,au, au....

Re: Volem un pacte progressista.

Au,au, au.... | 09/06/2011, 16:21

Qui s'ha baixat els calçons? Potser ha estat ella que s'els ha baixat. O a lo millor, probablement, mo s'els baixi ningú i això quedi en res.

Joan Rafel

Decebut i trist

Joan Rafel | 09/06/2011, 16:16

No entenc res. Se que tenguent un partit a darrera pagareu a ell, segurament amb aquest acudit de les nostres sigles tan recurrent i de cada cop menys original. Però la veritat estic assustat i no entenc res. No entenc com la gent que us va votar ara se sorprèn de la vostra postura envers la Lliga, quan durant tota la campanya l'heu festejada.
Tampoc entenc que els d'alternativa que heu participat en aquest foro obieu les critiques que deriven la frustacio dels vostres votants davant el document que heu presentat.
La veritat es que això afegit al desastre d'Alcúdia provocat per una persona que he apreciat des de ben petit... M'està fent bastant de mal.
Per cer la lliga no només és na Magdalena sinó el que representa aquest partit.
Una salutació a tots i pensau qe sou pollencins per sobre de tot!

Ala

Molt bé

Ala | 09/06/2011, 15:55

Típic de Corruppció per les Illes o el que és el mateix, UM, quan anava amb ells na Malena era una al·lota feinera, amb un expedient acadèmic implecable...
Ara que els ha fuit (segurament cansada de martins i michels) a pegar-li garrotades.
Alguns es retiraran de la política amb el seu estil (sisis, mentides, favors a amics...)
Si les esquerres consegueixen pactar amb la lliga (cosa que jo no veig tan clara), només quedara clara una cosa, l'incapacitat d'altres per arribar a acords de govern.

Admirador

religió a les escoles

Admirador | 09/06/2011, 15:53

En Pepe fa política a les seves classes. És cert i no se n'amaga, és més, li ha sabut treure un bon profit. No sé perquè ara surt algú a dir lo contrari quan és una cosa evident. És molt professional però, la nota no depèn de si ets comunista o no.

Pepe

Re: Volem un pacte progressista.

Pepe | 09/06/2011, 15:47

La veritat que en aquest moment tinc molt de feina corregint examens de 1r de batxillerat on ha sortit la invasió de Txecoslovàquia per l'URSS, la repressió de Tiananmen, la desintegració de l'URSS i un text de Bin Laden per contestar beneitures.
En tot el dia no he tengut temps d'entrar en internet i ara tampoc el tinc, quan trobi un moment llegiré i contestaré als comentaris argumentats i seriosos.

doraemon

Re: Volem un pacte progressista.

doraemon | 09/06/2011, 15:25

Els nins de l'istitut no podem votar no tenim 18 anys.

Panxada de berenars

Quin berenar u vostre

Panxada de berenars | 09/06/2011, 15:19

Jo CxI me la d'u fluixa i si n'Oliver fa això branca també... Tot i que jo m'agradaria preservar la seva innocència igual que la de tothom fins que no es demostri el contrari... M'agrada molt la historia i en Pepe possiblement ha estat el millor professor d'aquesta materia que he tengut i amb qui mes he après... Però una cosa no lleva l'altra... Te va explicar mai lo dels missatges subliminals... No eh? Mira això veig que aquí mateix no som l'unic que ho diu... Vull una explicació de la baixada de calçons davant na "Munareta" crec que hi tenc dret!

projecte roig

escola

projecte roig | 09/06/2011, 15:09

A nu que deis que en pepe xerra de política a les seves classes, t'ho has de fer mirar, som exalumne seu i t'ho puc assegurar, ell dóna classes d'història, me diràs que història no va amb política? se basa amb això bàsicament, si no hi xerra una mica seria de mal professional...ja que si no es a història la revolució russa de 1917 a on s'explica, el caciquisme qui l'explica? i tot això són fet que es poden relacionar amb actes quotidians de loq passa ara i per fer un aprenentatge més significatiu posa exemples on els alumnes poden veure i tocar amb les mans, u q realment fa política a les classes en en toni oliver, que tambe l'he tengut, que xerra de que no ha robat res i fa propaganda de corrupcio x les ilels i unpi, nose tio o tia t'ho hauries de fer mirar alomillor no l'has tengut...ai quina incultura de la vida, si un professor d'història no parla de fets polítics a classe s'ho hauria de fer mirar, lo q passa com q en pepe està dins política i fa història tothom va en contra d'ell...quin panorama que hi ha per pollença...

Crec que comença a ser hora de tornar a berenar

Berenar

Crec que comença a ser hora de tornar a berenar | 09/06/2011, 15:04

Miquel gràcies per aclerirme el que havies ocultat al comentari anterior. La transparència te això, que de cops s'antela... Si ets a la feina i u cafès son tan llargs no siguis pur, berena que te dona temps ( es broma) una coseta... Comences a veure també que lo que he comentat d'en Pepe pot ser... Hi ha mes gent que diu el mateix... Pensau que tors som votants o no vostres som pollencins i heu d'acceptar critiques i lo mes interessant q es la baixada de pantalons que heu signat no n'has dit res.

cafè del capvespre

pepe - escola

cafè del capvespre | 09/06/2011, 14:58

El tema den Pepe i l'escola , el sap tothom.
Tots sabem que la historia es manipulable.
Realment és el politic que exerceix aquesta professió que més exalumnes te a la seva llista.
Sino mirau llistes del passat: Tomeu Joy, joan Cerdà...
cada un el que es seu

Miquel Sánchez

Re: Volem un pacte progressista.

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 14:52

Alquiler turístic: Alquiler fet a un habitatge amb llicència de la Conselleria de Turisme i pot ser ofert junt amb Viatge i el transfer (bus normalment) i cobrat tot junt amb el mateix paquet.

Alquiler inmobiliari: Alquiler fet d'un habitatge sense cap tipus de servici complementari, com pot ser recepció, transfer, etc. l'inquili s'ocupa de contractar aquest servicis pel seu compte.

Dins els alquilers inmobiliaris es fan alquiler de curta durada que poden ser a turistes, però no hem de confondre el terminis que les multes per això fiulen.

Hem passat les corresponents inspeccions i estem avalats pel col.legi d'API's

És com confondre els imposts, les taxes i els preus públics, tot es paguen al meteix lloc però no són el mateix, com veus mentider no tinc res.

Grenouille

Mala mezcla.....

Grenouille | 09/06/2011, 14:46

Segunda regla: El perfume vive en el tiempo, tiene su juventud, madurez y vejez. Y sólo puede calificarse de acertado cuando ha emanado su grata fragancia con la misma intensidad durante todas las épocas.
!Cuan a menudo ha sucedido que una mezcla hecha por nosotros ha olido con una maravillosa frescura a la primera prueba, a fruta podrida al poco tiempo y al final a algalia pura, porque pusimos una dosis demasiado alta!!
¡Hay que tener mucho cuidado con la algalia! UNA GOTA DE MAS EQUIVALE A UNA CATÁSTROFE....

El perfume
Patrick Süskind

Votant berenar i dinat

Votant berenant

Votant berenar i dinat | 09/06/2011, 14:27

Miquel ara més que mai veig que m'he equivocat girant el meu vot (tot i que els que votava abans també firmen la mateixa traició) primer de tot m'indigna molt que precisament tu leguis tocs a la gent que t'ha votat, no pel que feia referencia a mi sinó per altres que he vist que has contectat. Els que dipositarem la confiança en vosaltres no ho feren pel document de mínims dels pactes, o feren pel que creiem que faríeu amb els nostres vots, i mai pensaran veurervos baixar els pantalons davant na "Munareta".
Veig també que m'he equivocat perquè tu me dius mentides i ets el segon de la llista que he votat... Tenc familiars que lloguen el seu apartament a turistes a traves de vosaltres.
I lo d'en Pepe... Si no ho creus no ho creguis... Basta mirar quants ex alumnes joves hi ha a la vostra llista.

maki

Votat/a berenant

maki | 09/06/2011, 14:17

Doncs, si t'has fet "la pixa un lio" , en...TOT. Parles de tu en masculi, i també en femeni(treballador, begut, però: Alumna) No me crec això dels discursos de Pepe, perque JO TAMBE conec alumnes seus, actuals i passats.I hem diuen, que si parla de política a classe, és perque la materia que imparteix HO EXIGEIX, però no parla de la "seva" política. Permeteix que possi en dubte que haguis sigut alumne/a seu, tindries mes seny. Curiosament , qui mes parla de la seva feina, intaxable a l'Institut, no son alumnes seus/es.No és pot dir el mateix de Joan Cerdà a Alcudia, ni tants mestres i professors que pululen per la política, però d'això val mes no parlar, no vull dessacreditar ningú a nivell personal.Parla massa gent de Pepe que MAI ha anat a classe amb ell.
Les teves calumnies, simplement repugnants. I si, per sort, no treballes a l'Ajuntament, prou dessacreditats estan molts treballadors perque tu els dessacreditis mes justificant berenars interminables en hores de feina, promoguts per paràsits que es diuen politics.

Ala

CxI

Ala | 09/06/2011, 14:13

Per sort, ens queden hores de joan cerdà, Martins, michels (?)...
Normal que ningu vulgui pactar amb CxI amb en Michel de segón.

escola

Re: Volem un pacte progressista.

escola | 09/06/2011, 14:11

Berenant, tothom sap q aixo passa amb en pepe, pero ningu s'hi vol ficar. Ha fet molts de vots per l'escola

quipassaperaqui

Berenar

quipassaperaqui | 09/06/2011, 14:10

Estau ben desenfeinats per estar tan atents al que fan per l'ajuntament. Crec que seria millor que us fixaseu amb els dinars i sopars que fan els polítics enlloc d'aficar-vos amb un berenar que gaudeixen els treballadors de l'ajuntament. Que més dóna qui el paga, el més important és que tots tenim dret a despedir-nos de tan en quan (En aquest cas al cap de 8 anys de legislatura gens enriquidora). A veure qui és el graciós que continua parlant malament dels treballadors...la culpa no és seva, que ho sapigueu!, sinó de la MALA GESTIÓ DELS EQUIPS DE GOVERN!!!!. Això si que és indignant...

Miquel Sánchez

Re: Volem un pacte progressista.

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 14:10

Que t'aprofiti el berenar "votant berenant", que jo no tinc temps per berenar i el descanset que tinc per fer un cafetet aquí mir el blog, i el meu cap està ben content amb mi, ah i per cert una inmobiliaria no fa alquilers turístics això és cosa d'agències de viatge que aquest si que es fiquen a fer arrendaments inmobiliaris i no poden, però que hem de fer.

I ests la primera ex-alumna d'en Pepe que diu que en Pepe parla de política a clase, la primera.

ci

Re: Volem un pacte progressista.

ci | 09/06/2011, 14:09

Ara ha sortit el despistat xerrant de CxI. En aquests ningu els ha convidat a cap reunio

Votant berenant

Berenada- Votant berenant

Votant berenant | 09/06/2011, 13:51

Per sort o desgràcia no som treballador de l'ajuntament... però beren cada dia i m'ho pag jo. Beure més bé poc... possiblement devia anar begut u dia que vaig votar alternativa... He estat alumna d'en Pepe i dins l'admiració que li professava, jo he soportat e¡i algun cop aplaudit els seus discursos politics en temps de classe... i ara conec alumnes que me conten el mateix... que els demana coses com... "si poguessiu votar hem votarieu?" se del que xerro...i del segon? m'he fet la picha un lio... ja me diràs amb que. amb la dedicació de l'empresa on treballa o de la seves dedicacions laborals?

Ala

CxI=Corruppció per les illes?

Ala | 09/06/2011, 13:47

Al PP de Pollença i CxI (Corrupció per les illes)es veun que no veuen molt clar poder governar i surtens els nerviosos...

maki

Berenada- Votant berenant

maki | 09/06/2011, 13:28

Deus haver begut massa vi berenant, d'aqui tants de dois i mentides. Tanmateix, amb veritats és impossible dessacreditar a Pepe, però crec que aquest ja ha possat call a tanta calumnia. Del segons, t'has fet la pixa un lio. No beguis tant, encara que sigui de franc...o a carrerc dels contribuents. Recorda que a partir de dissabte el bessar el cul a Martí ja no serveix de res...

Cati

Pactes

Cati | 09/06/2011, 12:38

Una cosa es segura, millor que governi un pacte de progres, que els magarrufes PP. Segurament a molta gent no li agradí ja que canviarien moltes coses, i ara esta confonent les coses a aquest blog i pel carrer. La majoria ha votat esquerres i si se poden entendre ho veig be que pactin. I hem de esser realistes i sempre ha passat igual, esquerres sense "partit visagra" (que mai entendre la gent que els vota ja que no tenen cap valors mes que els valor de "quien me da mas") es molt mal de fer que governin esquerres a Pollença. La qüestió ara es posar les coses "ben claretes" a na Malena. I no m'estranyaria que estigues fent tot aquest "paripe", per pressionar al PP i treure'n mes suc.

jove de pollença poble

pactes

jove de pollença poble | 09/06/2011, 12:30

Jo també pens que no haurieu de pactar ni amb la lliga ni amb el Psoe, ni el PSM, que aquesta legislatura han fet de giracamies, la lliga den font, un partit dun tio que donava cocaina a los patos a yonkis per guanyar vots de gent malalta i feie votar els morts a sa pobla, dins la lliga pollença hi ha en bonjesus, aquest si que és un traidor, després el director de costa i llobera, ara q se li acaba u xollo de ser director se fica en política, na amria del mar, no ha fotut res de res en 4 anys, en toni aquest es un xanxullero, està a joan mas per un xanxullo que ha fet, si voleu que la gent vos segueixi tenint respecte i no perdeu lo poc que heu tengut i no vos vengueu al capitalisme, deixau el PP en minoria!

josefa

Pesseteros

josefa | 09/06/2011, 12:27

Abans de les eleccions tot xerraven de be pel poble, ara ja només xerren de be per la butxaca. Si a palma manda el P.P, poca cosa que hi ha, per no dir res, la senyora Estrany, amb anar a demanar cualque cosa, com no se possi un bon escote i una bona minifalda que se pensa que li donaran, un besso i bon dia, però que torni un altre dia, ara si que no tendrem res, sempre anam al reves

Una votatnt d'Alternatica decebuda

Pactes

Una votatnt d'Alternatica decebuda | 09/06/2011, 12:23

No se com dir lo decebuda que estic. Per mi en Pepe era com un far dins la foscor d'aquest poble (oh! que poètic que ha quedat) Cada dia mirava Urxella per veure que hi havia de nou i com ell i Alternativa lluitaven com podien contra tots, malgrat la majoria de vegades ningú els hi fes cas. Però ells hi eren i molts sabiem que hi podiem confiar plenament; varen treure a la llum moltes coses que, si no hagués estat per ells, la majoria de ciutadans no sabriem.
Ho podrem fer ara? No ho se, la veritat, La Lliga i na Malena Estrany no m'inspiren gens de confiança. Diuen que són de centre, molt plurals, però el seu cap no pot esser més de dretes. I na Malena?S'ha passat d'un partit a un altre amb una alegria! I després que el seu antic partit li conseguis una súper-plaça a l'hospital d'Inca a condició que es presentàs com a cap de llista. Si ella no ha respectat el pacte amb els companys de tant d'anys creis que us respectarà ara a vosaltres? Podreu vosaltres, tu Pepe, governar amb una gent així? Us podreu entendre creis? No sé, no sé...

deu ser un xiste

Re: Volem un pacte progressista.

deu ser un xiste | 09/06/2011, 12:10

Jordi ets un pardillo o un bromista. Antes cediran la batlia al PP que a qualsevol dels altres, que te creus que volen tenir el follon que se liara amb 5 partits i alternativa, PSM i ERC per allà dedins? Si no es per la batlia, no els interessa per res. Les esquerres, si volien sumar, s'haguessin presentat juntes. Ara tot son les esquerres, i abans de les eleccions que?

j.c

Vergonya

j.c | 09/06/2011, 11:57

Hola Joana, aquests berenar el pagam entre tots, no pasis pena que si en vols un poquet cualque cosa sobra, val més que al menos berenin i així no fan paperillos sense fer res pel carrer, tanmeteix no han fet res fins ara. Ara despres d'aquest berenar només fa falta que ens diguin que també tornaran a gobernar, que ja vorem no ha acabat la cosa, no estirem molt a tornar-los veure per allà dalt, en aquest poble som així de purs, per anar bé que ens goberni el PSOE-CxI, antiga UM ja que no els hi agradi molt

Jordi

batlia

Jordi | 09/06/2011, 11:53

les esquerres sumen mes que la lliga i per aixo no s'ha d'amollar la batlia.
Si realment els importa Pollença i no la cadira, hauran de cedir

Votant berenant!

Berenada

Votant berenant! | 09/06/2011, 11:53

Vos assegur que el berenar l'ha pagat en Joan i en Martí. Pel temps perdut... El vostre numero 1 es sabut pels seus alumnes que en perd molt de temps xerrant de política local i del seu partit baix el nom de "Ciutadania", no se si era millor la catequesi de les clases de religió que la catequesi que fa ell, a més ell és funcionari i el seu temps perdut també el pagam tots.
Sort que les perdudes de temps dins horari laboral del vostre numero dos participant a aquest foro. Només el deu pagar el seu jefe... Pobret banyut i consentit... No se si li deu haver explicat que es dediquen a llogar vivendes turístiques.
Per cert bo això del berenar per desviar l'atenció amb la d'osties que vos queien d'alguns votants que com jo veim que ara vendreu el nostre vot als fatxes de la lliga... I no me tregueu el famós document de mínims que per jo ja vos el podeu ficar per u ...!

batlia

Re: Volem un pacte progressista.

batlia | 09/06/2011, 11:49

Molt bo Jordi, si fos per no amollar la batlia, ja faria temps que no se'n parlaria de pacte. No amolleu la batlia diu, molt bo

Ichigo

Quan les desgràcies no venen soles, les treu Barbie

Ichigo | 09/06/2011, 11:43

Quan Ken, el nuvi de Barbie, havia estat a ca na Barbie, no s'havia fet a la idea de la destrucció dels boscs indonesos... fins ara. I així ho saben els membres de Greenpeace.
www.rtve.es/noticias/20110608/greenpeace-barbie-ken-contra-mattel-deforestacion-selvas-indonesia/438204.shtml
Ara ja sabem perquè Ken estava decepcionat.

Jordi

pactes

Jordi | 09/06/2011, 11:40

Crec que un pacte amb la lliga pot ser bo. pero no amolleu la batlia

jrv

Pel bé de Pollença i els pollencins

jrv | 09/06/2011, 11:31

El be d'un municipi com el nostre, no passa precissament per la puressa ideològica, passa pura i simplement pel seny i l'honradessa, així que és pacti amb qui es pacti, feina i seny.
Suposo que la berenada d'avui del personal de l'Ajuntament , çes de les darreres endemeses dels actuals, encara, "governants": recolzar la dessidia i arraconar la productivitat, amb tal que els votin. No se qui a pagat el berenar, però se qui pagarà el temps perdut, Joana....Esperem que no és repeteixi una legislatura tan improductiva com la que hem passat

D2P2

Ca'n Font

D2P2 | 09/06/2011, 11:23

I jo m'he deman a vosaltres la Lliga tambe vos cita a Inca, a Ca'n Font per negociar el pacta de Pollença i ell es el interlocutor com fa amb el PP. A mi hem sembla ben trist. Per lo vist a ells els demana coses per devers Palma, no se si vosaltres els hi podreu donar.

Joana

Vergonya

Joana | 09/06/2011, 11:19

En Joan Cerdà i en Martí Ochogavia han fet un berenar d’acomiadament avui matí davora el bar Emilton. Voldria saber si les persones de l’Ajuntament que estaven convidades a n’aquest berenar i han estat més de dues hores pel carrer, desprès recuperaran aquestes hores o be les deixaran de cobrar del seus sous. Si han de fer celebracions, i així com estan les coses, seria d’agrair que les facin fora d’horari laboral. I sobretot, i el mes important, es saber qui ha pagat tota aquesta despesa, si ha estat en Joan Cerdà que ho ha pagat de la seva butxaca o o hem pagat entre tots els pollencins. Ho dic perquè si ho hem pagat entre tots els pollencins, encara som a temps a anar-hi a menjar un platet de frit i així ja no tenc que dinar...

Joan C

Re: Volem un pacte progressista.

Joan C | 09/06/2011, 10:13

Votant d' Alternativa, com t'ho fas per saber l'opinió dels altres 821 votants. Saps la meva? Es nota que hi ha gent que li fa por quedar fora del govern quan ja s'hi veien comandant. Si Alternativa arriva a un pacte serà respectant el que varem dir abans de les eleccions i amb el recolzament de l'assamblea. Al govern o a l'oposició anirem amb la cara ben alta

Votant Alternativa

Pactes amb en Font?

Votant Alternativa | 09/06/2011, 09:19

Deixar-vos d'histories.Els 100% dels vostres votants,jo també, no contempla pactes amb en Font.No me doneu a triar entre PP i Font.Fer oposició es més digne que pactar amb segons quí.

Admirador

Esquerres???????

Admirador | 09/06/2011, 09:11

Aquest document és una disfressa per emmascarar el repartiment de cadires. Tornar el PSOE al govern té delicte...el pròxim pas que és demanar-li a en Martí du Paraíso que torni...Això dels documents no s'ho creu ningú, tothom sap quin interessos hi ha al darrera, i el de la Lliga o de la seva jefa estan ben clars i grinyolen bastant amb el pacte de la mendicitat

Miquel Sánchez

Re: Volem un pacte progressista.

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 08:41

Santiago, dichosos los ojos que te leen, desde mi bisoñez en estos envites el tener que sentarte en una mesa a negociar unos posibles pactos o colaboraciones futuras en un gobierno municipal con los que hace 15 días eran tus adversarios en las urnas y con todo los comentarios que te llegan sobre algunos de ellos hace que te pongas inevitablemente a la defensiva y el símil de los fogones que propones es muy acertado.

Comentarios malintencionados o no sobre nuestra cobardia a tomar las riendas del gobierno municipal o sobre la comodidad que es estar en la oposición o los más de 800 votos que tienes tras de ti, te obligan al menos a intentar llegar a un acuerdo con las demás fuerzas que sobre el papel són más afines a tu ideología, y en eso estamos muy difícil pero en eso estamos ya que si todos fuesemos iguales no habría "tantas izquierdas" presentandose a los comicios.

Y totalmente de acuerdo que desde la oposición también se construye

pedrito de Campanet

Re: Volem un pacte progressista.

pedrito de Campanet | 09/06/2011, 08:31

Santiago, dudo mucho que se vea a la discipula presidiendo la mesa, si no es con la bajada de pantalones de los aqui firmantes. Y si no, al tiempo.

Ichigo

Truc o tracte

Ichigo | 09/06/2011, 08:29

Bé, si el PSOE de Pollença s'al·lia amb voltros, que s'aïlli del PSOE estatal i del nefast de ZP, o no hi haurà tracte.

Santiago

POLÍTICA

Santiago | 09/06/2011, 08:07

Buenos días:
El "contrincante" sabe jugar y sabe jugar muy bien, es muy habilidoso...
Las buenas intenciones, en política, igual que en el resto de cosas en la vida, están muy bien. Ojalá todo el mundo fuera a "cara descubierta" o a "calzón sacado", como han dicho otros, en la vida y por supuesto en la política. Pero en política, por suerte o por desgracia, nos guste o no (no entraré a valorarlo en este momento) hay una trastienda. En esa trastienda no está ninguno de los firmantes del documento en cuestión que nos presentáis hoy. Yo tampoco estoy en esa trastienda, que nadie me mal interprete, pero he observado con atención como se han cocinado algunas cosas. Nunca mejor dicho lo de cocinar, alguno se mueve muy bien entre fogones, y lo que hasta hace poco eran recetas sorprendentes se han convertido en platos de "extraordinaria exquisitez" ...
El sábado acudiremos a uno de los mejores espectáculos que nos depara la vida política local. El metre saliente vera como la que en su día fuera la mayor de sus discípulas preside la mesa principal del salón de actos.
Desde el mismo día 22 se sabia perfectamente la composición de esa mesa y a ninguno de los aquí firmantes nunca se consideró invitar. Todo lo demás, reuniones, charlas, documentos, llamadas... como dicen por aquí "son vuit i nous i cartes que no lligan"....
Desde la oposición, también se construye,mucha suerte en vuestra tarea y muchos ánimos!

Miquel Sánchez

Avui al BOIB

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 07:56

CONSELLERIA D'HABITATGE I OBRES PÚBLIQUES

Num. 12482

Anunci d’adjudicació del concurs públic per a l’atorgament de la concessió per ocupació i explotació del local destinat a cantina en el Port de
Pollença (Mallorca).

1.- Entitat adjudicadora: Ports de les Illes Balears

2.- Objecte del procediment:
Explotació temporal d’establiment destinat a cantina en el Port de Pollença (Mallorca) per un termini de cinc anys prorrogables per un any.

3.- Tramitació, forma i procediment d’adjudicació:

a) Tramitació: Ordinària
b) Procediment: Obert
c) Forma: Concurs públic.
4.- Pressupost base de licitació: 4.880,59 €/anual (sense IVA)
5- Adjudicatari:
Data: 13 de maig de 2011
Adjudicatari: Mateu Balaguer Valls
Nacionalitat: Espanyola.
Import d’adjudicació: 5.200 €/anual (IVA exclòs)

Garci

Re: Volem un pacte progressista.

Garci | 09/06/2011, 07:52

Tomeu, perdona però nosaltres hem obrat conseqüentment amb el que diguérem abans de les eleccions: ens hem assegut a parlar amb tots els partits que han acceptat el nostre document de mínims. Els pactes s'han de fer per programa. I això és el que intentam: fer un govern on no haguem de renunciar a uns mínims programàtics. Això no és trair a ningú. Ho seria si no féssim el que vàrem dir abans de les eleccions.

Tomeu

pacte

Tomeu | 09/06/2011, 07:46

Estic d'acord, sou uns traïdors. Pactar amb la dreta de la lliga es intolerable.
Fos ara hagués votat directament al PP, almanco van amb la cara per davant

Garci

Re: Volem un pacte progressista.

Garci | 09/06/2011, 07:42

Jo no crec que sigui més just que un partit amb 5 regidors governi i que 12 regidors quedin a l'oposició. Si fan el mateix que a l'oposició no serà divertit, serà un desastre.

Toni F.

Re: Volem un pacte progressista.

Toni F. | 09/06/2011, 07:41

Aquests de la lliga són més perillosos que un terrorista amb una capsa de mistros.
Jo passaria d'ells i que se la peguin tot sols.
A més són més ultradretans que en paquito

Miquel Sánchez

Re: Volem un pacte progressista.

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 07:31

Hola Miquel Cerdà, és una opció un govern en minoria del PP i arribar a acords puntuals.

Miquel Cerdà

Re: Volem un pacte progressista.

Miquel Cerdà | 09/06/2011, 07:22

I perquè no deixau governar al partit més votat? Seria el més just, tanmateix si fan el mateix governant com el que han fet a l'oposició, serà divertit...

Miquel Sánchez

Re: Volem un pacte progressista.

Miquel Sánchez | 09/06/2011, 07:15

Això no és un pacte, és una declaració d'intencions, el tema del pacte és molt més complicat

Garci

Re: Volem un pacte progressista.

Garci | 09/06/2011, 07:12

Quina traició? Estem intentant fer un pacte amb un fort caire d'esquerres, on el nostre document de mínims per pactar sigui acceptat i ampliat. A qui hem traït?

Miquel Bennasser Cerda

Quina vergonya!!!

Miquel Bennasser Cerda | 09/06/2011, 06:46

Tots sou iguals!!!!!!!

TRAIDORS!!!!!!!!

bon dia

Re: Volem un pacte progressista.

bon dia | 09/06/2011, 06:16

No fa falta vos justifiqueu cada dia amb notes de premsa, firmau d'una vegada i per avall.
Aixo pareix la besada de'n Judes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb