URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cala, patrona, centre de dia...

Alternativa | 20 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publiquem les actes de les Juntes de Govern  (respectant la llei de protecció de dades) en aquest cas d'abril. Trobareu un bon grapat de temes interessants a les mateixes. Esperam que el PP i la Lliga facin realitat la transparència de la que van parlar a la campanya electoral i  a la nova legislatura aquesta feina la facin a l'Ajuntament. 

 - Junta 5 d'abril

- Aprovació de l’informe emès pels serveis tècnics municipals  en relació al projecte d’accessos i millora del front litoral de la Cala Sant Vicenç. Un projecte més que discutible que s'hauria de revisar i al que nosaltres també vam presentar al·legacions. 

-  Aprovació del pressupost per l’edició del pregó de les festes de la Patrona i contractació  del grup musical VERY POMELO per la realització d’un concert el proper dia 1 d’agost de 2011. És lamentable que no s'hagués fet el mateix amb les contractacions del Festival.

- Aprovació del plec de condicions econòmic administratives i tècniques que ha de regir el concurs, mitjançant procediment obert, de l’explotació dels serveis de temporada d’aquest terme municipal (platges) per a l’any 2011 i de la convocatòria del concurs per a l’atorgament de l’autorització de l’explotació dels esmentats serveis de temporada. La sol·licitud a Costes s'havia fet tard el 21 de gener, però a aquesta data encara no s'havia obtingut resposta. La pregunta és si realment l’administració sap que vivim del turisme.

 - Aprovació  de l’inici de l’expedient de resolució del contracte administratiu de les obres relatives al projecte “Construcció i adequació Centre de dia per a persones majors (planta pis edifici municipal carrer Sant Domingo)”, atès que l’empresa contractista ha estat declarada en concurs voluntari i no s’han presentat les garanties requerides. Un tema el d’aquestes obres en el que a la mala planificació i mala gestió s’ha unit la crisi. El resultat un centre de dia tancat i que es degrada dia a dia.

- Adjudicació, si procedeix, del contracte de serveis per desenvolupar i impartir el programa municipal d’educació ambiental PEA. Només es va presentar una empresa “AMANIDA DE PROJECTES SL”, per un import total de 42.574,07 € IVA inclòs

- Aprovació,  de la declaració de caducitat del procediment de resolució contractual i de l’inici de l’expedient de resolució del contracte administratiu de serveis relatiu a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Pollença (PMUS). “.../... tant la qualitat com la quantitat i diversitat de les propostes entregades NO ES CORRESPONEN amb les exigències del plec tècnic, amb la qual cosa els serveis tècnics sotasignants consideren el document entregat com NO APTE”.D'aquesta manera es complia la nostra moció aprovada al Ple del 28 d’octubre de 2010. Una demostració del que pot fer una bona oposició fiscalitzant la feina de l'equip de govern. 

Junta de 19 d'abril

  A aquesta Junta s'acceptaven les nostres al·legacions contra el plec per la contractació del subministrament i posada a punt del material informàtic de l’Ajuntament de Pollença. A les mateixes sol·licitavam  recollir expressament que el preu de venda ofert pels licitadors en articles i demés materials informàtics (cd, dvd; impressores multifunció, etc ...) no  inclogués el cànon digital. Pel que ens han informat des de l'equip de govenr cap empresa d'informàtica de Pollença vol vendre material a l'Ajuntament. És això cert?

 


 Avui l'associació dels Amics del Campament dels Soldats d'Artà presenta el seu projecte de voluntariat arqueològic per poder fer una campanya arqueològica al citat campament. A les 20h. al Centre Cultural Guillem Cifre.  Presentació  del doctor Pere Salas.


Comentaris

maki

Opossició

maki | 22/06/2011, 09:24

Moltes gracies per publicar i comentar les actes de les C. de Govern, en aquest cas, del 5 i 19 d'abril. Ja que paguem impostos, i ens fan la pilota a l'hora de votar-los(o no votar-los) , al manco una noció del que fan. Del que fan, o feien. Del que feieu vosaltres, en tenim noticia CADA DIA

Pepe

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Pepe | 21/06/2011, 22:01

Hola Paco, demà a les 8:00 tens el primer article sobre la reunió d'avui amb el repartiment d'àrees que s'ens ha comunicat.

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 21/06/2011, 21:37

lo siento, pero nos hemos acostumbrado a informarnos en este blog, y estamos ansiosos por saber cosas: como esta elpatio, reparto de areas, ...
voy a mirar en el blog del pppollensa que seguro que alli estan mas al dia

tolo

indignat

tolo | 21/06/2011, 21:28

Uis quines exigències Paco.

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 21/06/2011, 21:18

la junta de portavoces de esta tarde ha terminado hace tres horas, y todavia esperamos noticias

Alternativa per Pollença

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Alternativa per Pollença | 21/06/2011, 11:10

Si el problema és no pagar el canon tal vegada haurem de demanar a l'empresa que va guanyar el judici a l'sgae.
Si el problema és pagar poc i tard ja és un altre.

És aixó cert?

MATERIAL INFORMÀTIC

És aixó cert? | 20/06/2011, 23:26

Pel que a mi em consta cap empresa de Pollença, ni tampoc de l’Estat Espanyol (ja que el concurs no estava restringit), voldrà vendre material u oferir serveis de qualsevol altre casta a aquest ajuntament ni tampoc a altre empresa del sector públic o privat, del tipus que sigui, que vulgui imposar aquest PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES.
Us demano que sigueu objectius i un cop analitzades les clàusules contesteu vosaltres mateixos la pregunta que us heu fet...
h-t-t-p://www.ajpollenca.net/wms/ofo/imgdb//archivo_adj198039.pdf
En resum: EXIGIR MOLT, PAGAR POC. I COBRAR? JA HO VOREM

Pepe

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Pepe | 20/06/2011, 20:55

Demà tots els portaveus dels grups polítics tenim reunió a les 18:00 i tendrem informació del tema de la piscina, pltaja, festival...

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 20:52

por cierto, sabeis como esta elteme de la piscina del moll?
el otro dia salia en prensa el alcalde diciendo que pagarian la deuda a gesa y en 48 horas volverian a conectar

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 20:11

en este sentido, aunque la concesion de licencias de obra, por ejemplo, nos parece mucho mas importante que la preparacion de unas fiestas, el trabajo a desempañar por el concejal responsable es mayor en este ultimo caso

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 20:10

ciertas cuestiones, aunque complejas, necesitan una minima intervencion del regidor de turno, como por ejemplo la concesion de licencias, con una tramitacion clara y normakizada,

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 20:10

ciertas cuestiones, aunque complejas, necesitan una minima intervencion del regidor de turno, como por ejemplo la concesion de licencias, con una tramitacion clara y normakizada,

Pepe

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Pepe | 20/06/2011, 15:01

Quina coincidència Paco, la nostra proposta anava en el sentit que tu comentes, farem un article quan el repartiment d'ares sigui oficial.

jrv

difussió

jrv | 20/06/2011, 13:43

Com sigui que segurament tots els regidors i regidores del PP i la Lliga estan pendents del blog d'Urxella, segurament ja n'estan enterats.
O l'altra solució passa per entrar directament al blog(?) de la Lliga , i pèrevia identificació i tot això, proposar-lis, Paco.

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 12:21

otra propuesta seria que los tres o cuatro regidores a dedicacion completa acumularan la totalidad de areas del ajuntament, y el resto de los integrantes del equipo de govern fuesen como regidores de base, sin responsabilidades ejecutivas
que cunda el ejemplo de bauza, menos consellers pues menos regidores

xavier

Ai Fran

xavier | 20/06/2011, 12:09

Fran, veig que ets un hooligan dels teus: pepero o lliguero? si a cada crítica que els fan se t'encen la sang hauras de prendre pastilles. Es molt comú això de dir que mentres uns governen els altres només fan demagògia. En Joan Cerdà se'n va omlir la boca de dir-ho; seras tu el seu succesor?

jrv

Rectificar es de savis.

jrv | 20/06/2011, 11:29

Rectificar és de savis, fran, gracies, però jo me permet recomenar-te un poc de sosec. Inevitablement, encara que simpatitzis amb els que governeran (futur) si és la teva tria no hi ha res a dir naturalment , però la opossició haurà de fer la seva feina, i inevitablement hi haurà critiques, això afortunadament no és un Ajuntament " del Movimiento", on la unaminitat s'exigeix. Les critiques de l'article estan fonamentades, com és procurarà sempre que ho siguin si n'hi hi ha en el futur cap al govern actual.
Suposo que , a mes de disculparte, retires lo dit: Subversiu, etc...

Pepe

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Pepe | 20/06/2011, 11:27

Hola Fran una vegada aclarit el tema,pensa que aquesta setmana acabarem de penjar les juntes de govern de l'anterior legislatura ( les vam
rebre dia 16). Respecte al nou equip de govern pens que els estam donant temps, demà tots els portaveus dels partits ens reunirem amb ells. De moment jo només els havia demanat aquesta reunió i que publicassin el pacte de govern i les àrees (crec que això ja es podia haver fet). A nosaltres també ens agradaria veure-nos a l'equip de govern i t'haguéssim demostrat com fem a l'oposició que sabem fer feina.

Ichigo

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Ichigo | 20/06/2011, 10:58

Bones notícies des de Singapur:
ICANN ha aprovat la adopció de dominis relacionats amb ciutats, companyies i organitzacions. Font: www.adn.es/lavida/20110620/NWS-0105-ICANN-internet-dominios-aprueba-nuevos.html
A partir de gener de l'any que vé ningú (o quasi ningú) haurà de fer servir dominis relacionats amb països (com .es, .uk, .ca, etc) ni .com, .net o .org.
Això sí: adoptar el domini de cada web (gLTD) (.pollensa, per exemple) costarà 185000 dòlars (130000 euros). Però bé, serà la nostra oportunitat per no continuar amb .es.

Alternativa per Pollença

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Alternativa per Pollença | 20/06/2011, 10:18

Fran ens hem "crusao"

Alternativa per Pollença

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Alternativa per Pollença | 20/06/2011, 10:18

Fran, mira les dates de les juntes de govern.

Fran

Demagògia

Fran | 20/06/2011, 10:16

Deman perdó a qui s'hagi pogut sentir al·ludit. No havia comprés que la junta era de l'abril. Me disculp pel comentari anterior.

A.R.F.V.

Re: Cala, patrona, centre de dia...

A.R.F.V. | 20/06/2011, 10:14

Fran, amb un grapat com tu arreglariom el món.

Joan C

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Joan C | 20/06/2011, 09:50

Fran, tu flipes o que? On són les crítiques ila demagogia capl'equip nou? O ets tú que ja tens un comentari tipoi el poses sense llegir els articles

Fran

Demagògia

Fran | 20/06/2011, 09:40

Mentre uns feis demagògia amb tots els temes que queden pendents per una mala gestió, els que acaben d'entrar de bell nou a l'ajuntament fan feina per a millorar el poble. O creis que vosaltres ho haurieu fet millor amb la de marrons que s'han de sol·lucionar?

Vergonya vos hauria de fer publicar un texte com el que heu penjat. No donau temps a que tot es pugui posar al seu lloc, i ja estau protestant. deu ser perquè el vostre no és un partit municipalista, sinó subversiu. M'agradaria vorer-vos a l'ajuntament. No hauríeu sol·lucionat ni els problemes amb el comptador de la piscina. Encara estaríeu discutint a veure què s'ha de fer. Una decepció més, Alternativa...

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 09:22

la comunicacion institucional del ajuntament de pollença tradicionalmente ha brillado por su ausencia
proximamente se contratara a un asesor o jefe de prensa (de confianza, claro)

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 09:00

yo no lo calificaria como area surrealista, sino de llevar dos areas distintas y con poca relacion entre ellas
tampoco creo que las trabajadoras sociales se dediquen a organizar la patrona

Pepe

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Pepe | 20/06/2011, 08:35

N'hi ha un munt de temes a canviar, de moment em confirmaria amb la publicació del pacte de govern i del repartiment d'àrees.
Festes i Serveis Socials no és una àrea una mica surrealista?

Paco

Re: Cala, patrona, centre de dia...

Paco | 20/06/2011, 07:29

bueno, en la junta de gobierno de 5 de abril he contado unos 10.000 euros para el jardinero de siempre y otros 5.000 euros para el electricista habitual
si es que a la familia hay que cuidarla

M. Cerda

Info

M. Cerda | 20/06/2011, 06:40

Bon dia, acabo de visitar la web de l'ajuntament de pollença i he comprovat que en joan cerda es el batle de pollebça a la web. Quina ilusio!!

I aixo que el pp-lliga havia de ser super guai i donar informacio a tothom super guay!!!

Tiempo al tiempo

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb