URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Darreres juntes (2007-2011)

Alternativa | 28 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publiquem les darreres actes de les Juntes de Govern  (respectant la llei de protecció de dades) de l'anterior legislatura.. Esperam que el PP i la Lliga facin realitat la transparència de la que van parlar a la campanya electoral i  a la nova legislatura aquesta feina la facin a l'Ajuntament.

- Junta 3 de maig

Destaca:

Requeriment presentació de documentació en relació a la clàusula 14ª del plec de condicions econòmic administratives i tècniques que regeix el concurs per a l’autorització de l’explotació dels serveis de temporada del litoral d’aquest terme municipal de Pollença per a l’any 2011. Un dels capítols de la polèmica de les platges, a les que a dia d’avui es segueixen sense complir una gran part de les condicions tècniques del plec.

- Junta 17 de maig

Denegació de la sol·licitud de llicència  de 1ª utilització de l’edifici a petició de l’entitat VENT DE PROA S.L. de modificació de les obres de l’edifici de 13 habitatges amb llicència (projecte bàsic) de data 25.05.07 i projecte d’execució aprovat en data 13.05.08 del carrer Torrent de Can Botana, núm. 1 de la Cala de Sant Vicenç. Aquesta són unes de les llicències a les que conjuntament amb el GOB vam posar un contenciós fa ja més de tres anys del que encara no sabem res, la destrossa ja està feta i la lentitud perjudica a tothom. (articles sobre el tema)

 - Proposta de la Regidora delegada de Serveis Socials Sra. Francisca Ramon Pérez de Rada  relativa a la necessitat d’executar les obres de redistribució de l’àrea de Serveis Socials ubicada a l’edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença així com l’execució d’un nou despatx a la segona planta de l’edifici de l’Ajuntament de Pollença. Encara recordam com al 2007 es va votar contra la nostra moció de traslladar l'Àrea de serveis Socials on es troba ara... L'excusa va ser que el centre de dia estava a punt...

 - Aprovació de l’expedient de contractació, els plecs de clàusules administratives, les prescripcions tècniques dels treballs de promoció, organització, assessorament especialitzat i suport a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Pollença, per un import total de 30.608 € (IVA inclòs).

- Adjudicació del contracte de serveis  d’activitats físico esportives, parcs, diades i altres esdeveniments de l’àrea d’Esports per un import total de 59.999,99 € (IVA inclòs),

- Adjudicació de l’autorització de l’explotació dels serveis de temporada del litoral lots d’aquest terme municipal per a l’any 2011 corresponent al lot platja de Formentor; lot platges Cala Sant Vicenç i lot piragües platja Tamarells    

- Junta de 20 de maig

- Aprovaciódel conveni de col·laboració Ib-RED entre l’Ajuntament de Pollença i Red de Telecomunicaciones Islas Baleares mitjançant el qual es preveu la realització de dues zones wifi en les places de Pollença i Port de Pollença, assumint l’esmentada entitat les despeses de muntatge i el cost del material necessari, sense cost per a l’Ajuntament.

- Resolució del contracte administratiu de les obres relatives al projecte “Construcció i adequació Centre de dia per a persones majors (planta pis edifici municipal carrer Sant Domingo)” atès que l’empresa contractista “IMAGA Proyectos y Construcciones S.A.” ha estat declarada en concurs voluntari  i no s’han presentat les garanties requerides.

- Aprovació,  de l’expedient de contractació del servei de recollida i acollida d’animals amollats a la via pública i/o abandonats en el municipi de Pollença mitjançant procediment obert amb varis criteris d’adjudicació. Natura Park i Son Reus no són la solució.

 Fotografia concurs Urxella

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença (A)

Re: Darreres juntes (2007-2011)

Alternativa per Pollença (A) | 28/06/2011, 11:03

Entrevista a Joan Pons, Director artístic del Festival de Pollença.

h
ttp://www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2011/06/28/opera-elitista-llegado-captar/682191.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb