URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PLANS DE PENSIONS

Alternativa | 13 Juliol, 2011 06:00

Fa un uns anys a tots el que teníem una nòmina i ganes estalviar un poquet ens varen oferir un pla de pensions, aquest producte bancari té moltes avantatges, com  per exemple deduir tota l’aportació feta a la declaració de renta, no entrarem en detalls perquè es faria molt llarg i pesat, naturalment aquesta deducció fa que paguem menys doblers a hisenda com arriba el mes de juny.

Dins els inconvenients d’aquests plans de pensions un és que el mateix no és pot cancel·lar sense tenir el 65 anys, malaltia greu o estar a l’atur al manco dos anys seguits, per això el Banco de España fa capitalitzar aquests doblers al seu gestor (el nostre banc) perquè no es perdin pel camí, el problema és que aquests doblers estan sent emprats per especular amb deute públic sense que nosaltres puguem dir la nostra i ara amb els nostres propis doblers ens estan posant cada dia la nostra existència un poquet més difícil, malgrat el no poder cancel·lar aquest pla de pensions, si podem canviar de gestor en voler, per tant hauríem de trobar un gestor que ens assegures que els nostres doblers no servirien per fer la vida impossible a les persones si no per tot el contrari, es parla d’estalvi ètic amb llibretes i comptes corrents, però de moment amb els nostres plans de pensions fan el que volen.

I per acabar una bona o relativament bona notícia, BANKINTER entitat de crèdit, ofereix la primera hipoteca amb la que amb la dació de l’habitatge el deute quedaria cancel·lat, esperem que les altres també facin el mateix.

Miquel Sánchez

 

Comentaris

jrv

Treballar pel poble

jrv | 15/07/2011, 07:20

Al constituir-se Alternativa, una cosa quedà clara, i es que essent un partit, o grup de gent local, eminentment municipalista, no depenien de ningú de fora, i podiem escapar de " estrategies", "visions globals" " Treballar pel partit", etc. i tantes actituts totalment partidistes, en molts casos simples palles mentals de "estrategas de pa amb fonteta" i que massa sovint, res tenen a veura amb el que un mínim de rigurositat el poble vol i necessita. Per tant, seguim amb aquesta linia, tan senzilla i elemental, com poc portada a la pràctica pels molts partits que sense adonarsen, van adquirint practiques de secta que ben poc arriben a fer per la societat a la que diuen voler representar...Simplement molts de nosaltres volem defugir d'aquesta degeneració dels partits -secta.

Corralet

VENIU

Corralet | 14/07/2011, 21:29

Per parlar s´ha de tenir informació, veniu quan vulgueu i podeu dir la vostra, no sempre
és així a altres llocs, estau d´acord "nomelopuedocreer", Pere, Paco i d´altres?...menció especial honorífica al de "Diario de Mañorca" i na Rosita;
en Turgut, com a bon corsari, va a la seva.
Per cert, a qui correspongui, segons quines coses, és idea vostra o vos ho dicten des de d´"alt"?

Garci

Re: PLANS DE PENSIONS

Garci | 14/07/2011, 20:14

Pere, en breu t'adonaràs que t'has equivocat i hauràs de demanar disculpes. Nosaltres no hem entrat a cap equip de govern. Els articles no són ni més ni menys inofensius, irreals i divagants... potser no sigui el mateix el to amb uns governants que amb els altres basicament per dos motius: no han passat ni 100 dies. Segon, l'acció i les formes de l'anterior govern no tenen res a veure amb el que per ara hem viscut.

Crec que heu de deixar les paranòies i conspiracions i tocar de peus a terra. Que hem fet malament? Si m'ho dius i m'ho argumentes podem parlar-ne.

Pere

Plans de futur

Pere | 14/07/2011, 20:08

En Tomeu i na Malena deuen pensar que en Pepe serà una bona oposició de la oposició...

Pere

Canta

Pere | 14/07/2011, 20:05

Sincerament, era d'esperar. Basta veure els comentaris i els articles inofensius, irreals i divagants que s'han publicat des de setmanes antes de les eleccions. Preparant el terreny per pactar amb el PP i la Lliga (durant la constitució de l'ajuntament hi havia massa nirvis). Els dos únics partits que mai han estat criticats pels quatre comentaristes del blog.I els dos partits que saben que si tenen en Pepe content amb les seves historietes, el tendran callat. Esper que els partits de l'oposició es recomponguin i comencin a fer feina per canviar les coses a Pollença

Joan  C

Re: PLANS DE PENSIONS

Joan C | 14/07/2011, 16:29

Crec que l'explicació ja l'hem donada, veig molts de comentaris malintencionats i sense cap tipus d'argument, a molta gent li agradaria que traicionasim els nostres ideals però poden esperar d'asseguts.Tal vegada ens podem equivocar pero de moment l'únic que hem fet es acceptar la convidada de l'equip de govern, el perqué de la convidada se'ls hi hauria de demanar a ells. Si algún dels nostres votants es sent decepcionat sempre pot venir a l'assamblea i dir la seva.

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 14/07/2011, 16:27

Turgut, hi ha gent que li costa massa assimilar que Alternativa és el tercer partit més votat del municipi i que els seus ja no comanden.

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 14/07/2011, 16:24

nomelopuedodecreer me remitó otra vez al apostol Santo Tomás.
Llevamos ocho años haciendo política de manera intensa, si fueramos ingenuos no estaríamos donde estamos y otros seguirían donde siempre habían estado.
Como bien dices para saber en qué quedará todo esto hay que esperar. Todavía no se ha hecho el nombramiento oficial y ya ves la que se ha montado.

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 14/07/2011, 16:20

Bueno Paco no sé si has seguido buscando, como no dices nada me imagino que en las demás ciudades que citaba si que es correcto que hay representación de la oposición en la Junta de Gobierno. La verdad que lo he buscado en unos minutos con el google y por eso en el caso de Santa Coloma me he equivocado . Hubo presencia de la oposición en la Junta de Gobierno al menos en diciembre de 2009
www.lavanguardia.com/politica/noticias/20091215/53845541372/santa-coloma-permitira-a-la-oposicion-asistir-a-las-juntas-de-gobierno-local-gramenet-bartomeu-munoz.html

Me he entretenido en buscar más para contrarrestar el gazapo; La Garriga, Laviana, Artziniega , Villaba...

¿Cuantos ejemplos necesitas Paco?

Si buscas verás que además de los ejemplos citados, en otros la oposición pide esa presencia, en otros el equipo de gobierno la oferece.... En fin que no seríamos ni el primer ni el último municipio donde la oposición tiene presencia en la Junta de Gobierno.

turgut

Re: PLANS DE PENSIONS

turgut | 14/07/2011, 16:19

Alternativa, ara tocau amb les mans lo que es rebre de per tot quan encara no has fet res. Aquest poble te un numero de El nombre de curts per metre quadrat a Pollença deu trencar estadistiques.

nomelopuedodecreer

me sigo partiendo

nomelopuedodecreer | 14/07/2011, 15:26

A ver:
No sé si estas interpretando correctamente alguno de los posts.
A quien no se le ve intenciones muy claras por el hecho de ofreceros estar en la junta de gobierno no es a vosotros, sinó, precisamente, a quien os lo ha ofrecido.
A vosotros, si acaso, lo que se os puede ver es o ingenuidad o necesidad de "tocar todo con las manos".
Para saber en qué quedará todo esto.... al tiempo!

Corralet

Juntes de Govern

Corralet | 14/07/2011, 14:38

Rosita (i altres), estàs segura de que entens la diferència entre Equip de Govern i Juntes de Govern?.... mireu, per favor,
i tranquila, ja veuàs com el teu vot no és allà a on ens envies (crec que injustament).
Salut.

Garci

Re: PLANS DE PENSIONS

Garci | 14/07/2011, 14:27

Veig moltes males intencions però cap raonament ni argument. Crec que hi ha massa gent desenfeinada i curta que no té res més que fer que parlar per parlar.

Si no fos seriós, tendria la seva gràcia.

Noticia en el Diario de Mañorca

Re: PLANS DE PENSIONS

Noticia en el Diario de Mañorca | 14/07/2011, 11:45

EL EDIL PEPE GARCIA ACEPTA UN PUESTO EN LAS JUNTAS DE GOBIERNO DE POLLENSA

El primer candidato de la oposición en Pollensa, Pepe García, ha aceptado un puesto en las comisiones de gobierno del ayuntamiento. Un puesto situado, concretamente, a los pies del alcalde Tomeu Cifre. Su función será mantenerse arrodillado para que el alcalde pueda reposar los pies sobre él. Según declaraciones de García: "Un alcalde descansado es un alcalde eficiente, lo hacemos por el bien del pueblo".
Por otra parte, Miguel Sánchez, el segundo regidor de Alternativa, se ha ofrecido a masajearle la espalda. La asamblea del partido ha votado a favor de la medida por unanimidad.

Garci

Re: PLANS DE PENSIONS

Garci | 14/07/2011, 11:31

Però de que estam parlant? La qüestió és si Alternativa per Pollença, primer partit de l'oposició, ha d'acceptar formar part de les juntes de govern. I jo crec que és una gran oportunitat.

Paco, crec que les notícies que ha enllaçat en Miquel demostren molt senzillament que hi ha hagut oposició dins equips de govern, no és cert? doncs quin problema hi ha? I encara que no n'hi hagués hagut mai, perquè no hi podem ser a la junta si ens hi conviden? Quins perjudicis provoca això a la política local, al poble i al propi partit i la gent que l'ha votat?

Estic molt d'acord en que si actuam contrariament al nostre ideari o les nostres promeses electorals, que la gent ens ho digui. Però encara no hem variat ni la nostra opinió, ni el vot, ni el nostre rumb. Continuo demanant-me, que hem fet de dolent?

Paco

Re: PLANS DE PENSIONS

Paco | 14/07/2011, 10:50

vamos alla
empezamos por santa coloma y... no hay nadie de la ooposicion en la junta de govern
bueno, seguimos

jrv

Feina

jrv | 14/07/2011, 10:25

Molt be la informació que heu donat a "Paco", que tal volta no la volia així de clara...encara hagués estat millor que se la cercàs ell mateix, si tenia el dubte, o millor encara, el seu partit.

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 14/07/2011, 10:00

Paco, exemples:
Santa Coloma de Gramanet, Tarazona, Llodio,Laudio, Segovia...

Curiosament és Bildu el partit que ha oferit als municipis que governa que els partits de l'oposició formen part de la Junta de Govern

Miquel Sánchez

Re: PLANS DE PENSIONS

Miquel Sánchez | 14/07/2011, 09:26

Paco no seas demagogo, esas noticias salen por las discrepancias que hay entre los gobierno y oposición en los diferentes ayuntamientos, por situaciones que han existido, ponerte un ejemplo claro sin que haya salido en prensa se me hace un poco difícil y llevará algo de tiempo.

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 14/07/2011, 09:07

Rogelio no oblidam res per que no entram a governar, estam a l'oposició i com tal entrarem a la Junta de Govern. Com ja vam dir a la resta de partits de l'oposició ens consideram els seus representants.
Ha sabem que facem el que facem sempre n'hi haurà gent que ens criticar si és amb arguments debatrem i si no ...paciència.

Paco

Re: PLANS DE PENSIONS

Paco | 14/07/2011, 08:59

en comentarios precedentes, dirigentes de alternativa han dicho que la presencia de la oposicion en la comision de gobierno era algo que se daba en muchos sitios, sin embargo no me podeis poner ningun ejemplo

vale

Miquel Sánchez

Re: PLANS DE PENSIONS

Miquel Sánchez | 14/07/2011, 08:42

Bueno paco:

Aquí todo lo contrario se le quita, porque hasta la legislatura anterior tenía presencia

h
ttp://www.diarioinformacion.com/elda/2011/06/22/milagrosa-martinez-constituye-junta-gobierno-local-oposicion/1141123.html

h
ttp://www.guardoycomarca.com/2011/06/el-pp-deja-a-la-oposicion-fuera-de-la-junta-de-gobierno-de-santibanez/

h
ttp://www.elcomercio.es/gijon/20070717/aviles/primera-junta-gobierno-oposicion-20070717.html

h
ttp://www.freshradiofm.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4437:los-socialistas-de-xativa-critican-la-decision-de-rus-de-excluir-a-los-grupos-de-la-oposicion-de-la-junta-de-gobierno-y-de-las-delegaciones&catid=71:la-costera

Aquí piden estar:

h
ttp://www.infonortedigital.com/portada/component/content/article/1-actualidad/6458-la-oposicion-guiense-pide-estar-en-la-junta-de-gobierno-local-del-consistorio

h
ttp://www.lne.es/aviles/2011/06/21/varela-vuelve-negociar-organigrama-municipal-lograr-apoyo-oposicion/1092342.html

Ahora que parece que no es noticia que la oposición este en dicha Junta de Gobierno pues se ve como una cosa normal, pero como ya he dicho antes la cicatrices aquí de la formas anteriores de gobernar son muy profundas

Paco

Re: PLANS DE PENSIONS

Paco | 14/07/2011, 08:18

me podeis dar algun ejemplo de ayuntamiento donde la oposicion asista a las comisiones de gobierno?

Miquel Sánchez

Re: PLANS DE PENSIONS

Miquel Sánchez | 14/07/2011, 08:04

Ah i podria ser qualsevol regidor i regidora de l'oposició, no necessariament un regidor d'ALTERNATIVA

Miquel Sánchez

Re: PLANS DE PENSIONS

Miquel Sánchez | 14/07/2011, 08:02

Sembla que les "males praxis" de legislatures passades han deixat unes cicatrius inesborrables, com és "pasar el rodillo" per part de l'equip de govern sense tenir en compte l'oposició en cap moment, Pollença no seria el primer ajuntament en que la oposició té presència en la Junta de Govern, a les Juntes de Govern igual que als plenaris hi ha vots a favor i vots en contra, crec que és just que l'oposició tingui el seu espai a n'aquesta Junta de Govern perquè de moment l'equip de Govern està en minoria.

jrv

Comentaris cotorrada

jrv | 14/07/2011, 07:45

Sento haver de posar aquest títol, però és el primer que me ve al cap llegint certs comentaris...
Per començar, aquell que diuuu..." Vaya ganas de gobernar, etc.". Doncs, que te pensavas, que fa 8 anys que ens impliquem fins a les celles en política, hi dediquem mes hores que un rellotge, sofrim atacs de tota casta, arreplegam la confiança de 822 persones, per...hobby? Hala, fes-to mirar. Simplement ens presentem a la política, a les eleccions, PER INTENTAR FER EL POBLE MES DIGNE, MES JUST, GUANYAR QUALITAT DE VIDA PER A TOTS ELS POLLENCINS, SIGUIN O NO VOTANTS NOSTRES. Això si es política amb MAIUSCULES . Soc conscient que hi ha massa gent que enten la política per donar pel sac, ficar-se en batalletes, fer el pandero, cobrar sense fer-ne ni brot. Això és el que hem tingut la passada legislatura, en general, però això no és política, això és perdre el temps, i fer-lo perdre.
Tal volta tingui raó, crec que la té, Turgut, en la seva puntualització, que veig constructiva: No anem tan sols a fiscalitzar( això ho haurien de fer constantment tots els 17 regidors, començant per ells mateixos.) Anem també a colaborar en redreçar un Ajuntament que està fet una merda...

Garci

Re: PLANS DE PENSIONS

Garci | 14/07/2011, 05:40

Qui no vulgui entendre que un partit de l'oposició pot estar a una junta de govern sense haver de governar ni cap compromís, ja s'ho farà. Això passa a molts altres llocs. I si hi veis males intencions o creieu que fa olor, ja ens direu perquè.

Les crítiques sense fonament cansen i no porten enlloc.

Rogelio

Junta de gobierno

Rogelio | 14/07/2011, 05:34

A simple vista parece bien, demuestra buena fe y transparencia desde los gobernantes, pero desde fuera huele a " nos olvidamos del famoso documento y entramos".
El tiempo lo dira, si es bueno para Pollensa, me parecera bien.
Sea como sea van a llover criticas desde todas partes...

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 13/07/2011, 23:40

"nomelopuedocreer" a pesar de mi ateismo, te diría que para lo bueno y para lo malo soy como Santo Tomás ( el apostol).
Rosita aprende a leer hija mía o repasa el barrio sesamo donde explican que es gobernar y que es estar en la oposición.
Nos vemos en la...
De buen rollo que es verano:-)

Rosita

JUNTA DE GOBIERNO

Rosita | 13/07/2011, 23:16

Que fuerteeeeeeee!
Ya os habeis metido en la boca del lobo. Que ganas de gobernar teneis...
Mi voto perdido. xd
Iros a la ...

nomelopuedodecreer

ME PARTO, ME PARTO, PARTO

nomelopuedodecreer | 13/07/2011, 23:05

buenas!
supongo que no os creeis nada de todo esto, no?
el partido mas votado de la oposicion en la junta de gobierno como muestra de transparencia???
ME-PAR-TO

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 13/07/2011, 22:06

Turgut com sempre seran els fets i no les paraules els que parlin. Tindreu complida informació del que fem o no fem i les raons o motius de les nostres accions... després cada un es farà la seva idea de si som o no una oposició constructiva.

Pepe

Re: PLANS DE PENSIONS

Pepe | 13/07/2011, 22:02

Hola D2P3

No hem publicat res per que esperam que sigui efectiva l'entrada per explicar-ho.
Efectivament el PP i la LLiga ens han oferit entrar a la Junta de Govern com partit més votat de l'oposició i la nostra assemblea ha votat a favor d'aquesta entrada.
No és el més habitual que es deixi participar als partits de l'oposició de la Junta de Govern, i és un bon exemple de transparència i democràcia per part de l'equip de govern que agraïm.
No seré tinent de batle i aniré a dues reunions mensuals més amb el mateix sou que tinc ara de regidor (400 euros mensuals dels quals em quedo 105 euros).
Com ha dit en Garci quan es faci oficial publicarem un article.

Asimequedao

WTF!!!!

Asimequedao | 13/07/2011, 19:57

Cosas veredes, Sancho, que non crederes.La izquierda publicitando a la banca!!!!! lo dicho WTF!!!!

turgut

Re: PLANS DE PENSIONS

turgut | 13/07/2011, 18:04

Entrar a la Junta de Govern amb l'anim de fiscalitzar no se si es entrar amb bon peu. Tal vegada amb la voluntat de col·laborar seria mes ben expressat.

Garci

Re: PLANS DE PENSIONS

Garci | 13/07/2011, 16:20

Des de l'equip de govern ens han oferit aquesta possibilitat de participar en les juntes de govern des de l'oposició sense demanar-nos res a canvi. Segurament com a partit principal de l'oposició.

Això ens servirà per fiscalitzar encara més l'acció de govern gràcies a la informació que tendrem de primera mà.

Jo crec que no tendrem cap tipus de sou, tot i que en cas de tenir-lo ni en Pepe ni en Miquel cobren per la seva tasca de regidors. Els diners se'ls queda el partit un cop revisades les despeses que la seva tasca els ocasiona: mòvil i "palo" que els pega hisenda a l'hora de la declaració.

Per altre banda, teníem pensat fer un article explicatiu quan fos efectiva la presència del nostre regidor a la junta.

Esper haver respost als teus dubtes.

D2P3

Equip de Govern

D2P3 | 13/07/2011, 16:01

No he vist publicat al vostre bloc, que en Pepe ha entrat a fomar part de la Comisió de Govern. Que significa aixo? es que ara forma part del govern municipal?, te sou de tinent batle? Crec que aixon s'ha de explicar.

turgut

Re: PLANS DE PENSIONS

turgut | 13/07/2011, 12:21

Alerta Miquel, la hipoteca amb dació de pagament té problemes ocults que no s'expliquen. En aquests cas son els compradors els que poden especular i molt amb la vivenda, sabent que mai baixara de preu. Si la vivenda baixa molt de preu, puc anar al banc, donar-li les claus i dir-li que se la mengi amb patates, ja no la posaré en venda. Te perills que no s'expliquen i s'ha d'estudiar molt be els casos en que una vivenda pot donar-se en dacio de pagament. Per passar d'especular uns a especular els altres farem un mal negoci.

Miquel Àngel

Re: PLANS DE PENSIONS

Miquel Àngel | 13/07/2011, 10:47

Segons tenc entès hi ha dos tipus de plans, el pla de pensió i el pla de jubilació. El primer es pot cancel·lar quan vulguis i el segon sí que has d'esperar a la jubilació o altres causes com has comentat. Només és una aclaració

Ichigo

Re: PLANS DE PENSIONS

Ichigo | 13/07/2011, 07:53

Tot per l'economia de la gent, ètica i conservadora. Visca Bankinter.

Garci

Re: PLANS DE PENSIONS

Garci | 13/07/2011, 06:38

Ja és ben hora que la gent decideixi el que poden fer i que no els bancs amb els seus doblers. La banca ètica és una bona opció.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb