URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consens i protecció ambiental a Formentor.

Alternativa | 21 Juliol, 2011 06:00

En referència a la notícia apareguda ahír a la premsa de que l'equip de govern vol desbloquejar la concessió de la llicència de forma i ampliació de l'Hotel Formentor, recordam a l'equip de govern la necessitat de cercar consens a aquest tema i la prioritat de respectar el paisatge de Formentor.

És prou increïble que un govern en minoria a l'Ajuntament (8 regidors) es plantegi públicament un tema tan important com aquest sense haver  informat ni contat amb l'opinió dels grups de l'oposició (9 regidors). I més quan s'estan plantejant solucions extraordinàries com cercar dreceres legals per donar la llicència de reforma i ampliació sense aprovar el pla especial de dotació de serveis de d'urbanització.
.
Un tema preocupant és que a  la informació apareguda a la premsa, es diu que el grup Barceló vol continuar amb la reforma amb una sèrie de modificacions tècniques de les quals res sabem. Quines són aquestes modificacions? Una pregunta important que també ha de contestar l'equip de govern  és si el grup Barceló ha modificat el seu projecte per reduir el seu impacte ambiental tal com li van demanar l'Ajuntament i la conselleria de Medi Ambient.
.
Per finalitzar, ens agradaria veure per part de l'equip de govern una actitud ferma respecte a "Villa Cortina", una obra amb nombroses denúncies, deficiències ilegals, i que ha provocat un gran impacte a la península de Formentor.

Ningú posa en dubte la importància econòmica de l'Hotel Formentor i la necessitat d'uan reforma al mateix  però mai s'ha d'oblidar que el que fa especial a Formentor és el seu paisatge i la seva protecció ha de ser una prioritat. Les dreceres legals que cerca el batle  no poden saltar-se que  la primera línia de Formentor està considerada com a Àrea d'Assentament dins Paisatge d'Interès (1991), una part és Paratge Pintoresc (1973) i Bé d'Interès Cultural (1985) i que tot l'àmbit rerrestre de Formentor està envoltat d'una Àrea Natural d'Especial Interès, protegida per la Llei d'Espais Naturals.

 

Villa Cortina. 
La fotografia guanyadora del IV Concurs

de Fotografia Urxella de Hans Monheim

Comentaris

Pepe

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Pepe | 24/07/2011, 22:44

La decepció sempre depen de les expectatives que un es posi.Abans era 1 de 17 ara som 2 de 17. Donarem el màxim i farem tot el possible.
Sigui el que sigui, Alternativa, Miguel i Pepe estarem a aquest blog per que ens emprenyeu, feliciteu, critiqueu o el que us passi pel cap.

Pep

becut

Pep | 24/07/2011, 20:38

Ai becut, deu t'escolti, pq en politica es molt complicat posar la ma per algú. Fins i tot en pepe

Becut vermell

becut

Becut vermell | 24/07/2011, 16:33

Se cert que en Pepe no ens decepcionarà.. ho sé cert... en part volia emprenyar però la veritat és que em fa por que alternativa no estigui a l'altura de les circumstancies amb un govern del PP i un batlle com el que tenim...Dijous escoltaré el ple i et vull sentir Pepe¡¡¡¡¡...

Alternativa per Pollença

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Alternativa per Pollença | 23/07/2011, 21:53

Entrevista al nostre portaveu Pepe Garcia a la ràdio municipal
www.megaupload.com/?d=U8TDRCRC.

corralet

becut vermell

corralet | 23/07/2011, 18:26

Em sap greu, becut vermell, però encara no he entés el que dius, ja sé que som un poc curtet, m´esforçaré... però, per la teva banda, no podríes informar-te un poquet més i mirar d´entendre la diferència entre Juntes de Govern i Equip de Govern?...o argumentar un poquet quan dius que Alternativa no fa oposició...

Garci

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Garci | 23/07/2011, 16:27

Becut Vermell, no hem de confondre la opinió dels que escriviu de la opinió d'Alternativa per Pollença. Aquest és un lloc on tothom pot escriure lliurement.

Per altre banda, dius que tenen a en Pepe com un paripé, que no l'escolten i que estar amb els que manen enlluerna... però no dius que encara no formam part de la junta i jutges sense tenir-ne ni idea. Al final arribam a la conclusió de que només opines (democràticament) per emprenyar i sense fonament.

Has llegit el document que en Pepe diu que defensarem? has vist que les mesures afecten a l'Ajuntament i també a administracions supramunicipals? On diu que no s'ha d'implicar l'ajuntament? Comença a cansar tot això de parlar i acusar sense fonament.

becut vermell

Becut

becut vermell | 23/07/2011, 15:50

URXELLA es una página donde todos podemos opinar, no se a que viene esto de perderme en un bosque... esto no es democrático??????? que formas son estas de tratar a la gente que con sus opiniones lo único que pretende es aportar su granito de arena.

Becut comprate una selva y pierdete

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Becut comprate una selva y pierdete | 23/07/2011, 07:59

Es verdad "becut vermell" es increible que el nuevo equipo de gobierno no hay pagado ya toda la deuda del Ayuntamiento, eliminado el picudo rojo, acabado con las construcciones ilegales, solucionado el tema de las mesas y las sillas en calles y plazas, y arreglado todas las mangarrufas que Martí y compañía dejaron... Son unos incompetentes, eso se hace en cuatro días.

JRV

Castellà, català, "tanto monta..."

JRV | 23/07/2011, 07:39

Subscric el text de Mariano Moragues en la seva integritat, tan sols sigui perque està carregat de seny i lògica.
I m'atrevesc a afegir-hi una reflexió- pregunta, meva per suposat: Es pot ser integrament espanyol, sense deixar de banda la teva propia llengua, expressió màxima de la teva cultura?. La meva resposta és que amb la Constitució Espanyola en la mà, SI, però a la pràctica cotidiana, sobre tot si et mous a àmbits oficials, o oficialoides, NO. Ets un espanyol de segona categoria, en aquest cas. I comproves que la Constitució, en aquest cas(no l'únic) és paper banyat, perque el castellà (No s'ho mereix pobret!) és utilitzat com a eina d'impossició i de pensament únic, amb l'ironía recurrent del " cosmopolitisme" de pà amb fonteta, cosmopolitisme que s'acaba quan ja no t'expresses en castellà, del defensors del castellà que mai llegirien el Quixot perque és massa gruixut...Però s'inflen de llegir "La Razón", per exemple, per allò que els hi dona la raò, però no el seny, Hay Helàs!!

jrv

Begut Vermell

jrv | 23/07/2011, 07:11

La solució es demanar consell i assessorament als membres de l'anterior consistori, especialment a Martí

becut vermell

becut

becut vermell | 23/07/2011, 01:03

Clar que si Pepe que s'ha d'implicar el govern però l'ajuntament també. Crec que en tomeu i tu demaveu la dimisió d'en Marttí i ara que ????? és el Govern l'únic responsable???? venga.... vamos.... es veu que això d'estar amb els que manen enlluerna.....ningú t'escolta et tenen de paripé a la junta que no ho veus....

Pepe

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Pepe | 22/07/2011, 21:16

M'agrada que la gent pensi tant en nosaltres.
Respecte al tema del becut vermell el batle em va comentar que es tornarien a cremar les palmeres al solar municipal de Llenaire. No crec que sigui la solució. Nosaltres ja vam presentar un document amb solucions que els nostres dos regidors intentaran que es desenvolupi. Però a aquest tema és imprescindible que s'impliqui el govern.

maki

Opossició??

maki | 22/07/2011, 17:59

Vaja, Garci. Ara m'adono que , a mes de Alternativa i el PSM, hi ha mes partits a l'opossició. Tal volta ells no ho saben, i qualcú els hi hauria de dir. I ara que hi penso, es veritat. CxI, UMP, ERC, ha!, i el PSOE!! La veritat que he hagut de fer memoria, perque amb la moguda d'exigències a Alternativa, m'havia oblidat que eren 8 partits a les passades eleccions! Però penso recordar-ho de tant en tant, perque pareix que no existeixen. O serà que algun fa de bon atlot, per si li donen una regiduría?

Garci

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Garci | 22/07/2011, 17:33

Alternativa no ha parlat d'UM. Alternativa ha fet més notes de premsa i requeriments en el primer mes de legislatura actual que a la legislatura passada (no han passat ni 100 dies). L'article que hi ha més amunt no és oposició? Hi ha 5 partits més a l'oposició que, llevat del PSM, no fan gairebé res.

M'agradaria fer una reflexió a tots els que criticau, mirau-vos a vosaltres i preguntau-vos que heu fet per millorar el poble a part de criticar des de l'anonimat. Criticar és fàcil, actuar molt més difícil.

Miquel Sánchez

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Miquel Sánchez | 22/07/2011, 17:30

Desconec aquestes dates del cartutxos que no seria una subvenció als caçadors si no material per la festa (personalment pens que el que vulgui disparar que es compri els cartutxos ell mateix), amb el tema dels focs aquesta presumpta oferta a la baixa ha vingut després d'anunciar la seva supressió com a cloenda de les festes, també ho he sentit de "ràdio carrer", ara l'actitut de l'empresa de pirotècnia fins ara havia estat molt diferent, ja que tothom defensa el seus interessos com pot.

I ja saps l'opinió que tenim de les subvencions als caçadors i de la caça en general, tot allò altre sobra.

Tofolet

festes

Tofolet | 22/07/2011, 16:48

Que n'opinau del que surt al bloc de la punta:
Focs= Suprimits quan costaven 4500€
Subvencio de 5000€ otorgada als caçadors.
Com ho gestionareu a n'això a la junta de govern?

Miquel Sánchez

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Miquel Sánchez | 22/07/2011, 16:22

ha ha ha JRV, tens raó en Pepe és un pocavergonya està a l'Equip de Govern i s'anat a passar el dia a LA CALOBRA, amb la feinada que hi ha a l'Ajuntament, quin collons eh?

jrv

Becut taronja

jrv | 22/07/2011, 15:50

Es cert el que dius. Avui demati a les 8 he vist en Pepe, i és cert. : NO FEIA OPOSSICIÓ!! En ves de fer opossició, m'ha dit " bon dia"!!. Qualque cosa deu passar...

becut vermell

becut

becut vermell | 22/07/2011, 13:45

Correlet crec que està ben clar..... no cal ésser cap llumenera per entendre el que dic. ALTERNATIVA NO FA OPOSICIÓ, QUALQUE COSA HA PASSAT, NO CREUS?????

maki

Pere UM

maki | 22/07/2011, 12:39

Ho sento, Pere, però lo de UM és el desgavell mes gros, en politica i en corrupció, despres de la desfeta den Matas...I Malena, rectificar és de savis, això és el que ha fet ella. I el temps demostrara que és un personatge politic singular, dins aquest oceà de mediocritat, quan no de corrupció.
I que consti que no soc votant seu.

Pere M

Formentor i els que queden

Pere M | 22/07/2011, 11:43

Quina fixació amb UM, per voltros lo millor seria que tornés (contra ellos se vivía mejor, almenos sabíem què dir...)
De moment és l'únic argument que es dóna per aquí a la imoperància del govern i del principal partit del govern-oposició. Si aquesta és la única defensa de l'actual equip de govern crec que és bastant pobre i si així ha de ser pels propers 4 anys, esteim ben arreglats.
Per cert, l'estimada Malena, tots aquests anys ha estat dirigent d'UM, ben col·locada i remunerada, i en Tomeu Cifre ha estat assessor especial o fantàstic d'en Matas sobre els afers pollencins, antes de ser batlle. Qualque responsabilitat deuen tenir. O ells també estan en el bàndol dels 'escollits'?

Esperem que algú de l'oposició es mogui,Alternativa ja no ho farà, perquè ara s'hauran de començar a tornar favors (barcelós, dionissos, fartàritx, ternelles, col·locacions...) i a meam com acaba

Follonero

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Follonero | 22/07/2011, 05:30

Decepció és el que degueren sentir aquells votants de bona fe que veren el que feien els antics dirigents d' UM, que per cert arà figuren al renovat partit de convergència per les illes

Alternativa per Pollença

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Alternativa per Pollença | 21/07/2011, 22:24

La pàgina de la ràdio torna a funcionar.
www.radiopollensa.es/

Miquel Sánchez

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Miquel Sánchez | 21/07/2011, 22:14

Alternativa no calla, però ara al manco sembla que l'escolten per part de l'equip de govern, a més estem dins el 100 dies de cortesia que se donen a tot equip de govern nou. Ja arribaran les "estirades"

¿A que tiempos pasados fueron mejores "becut vermell"?

corralet

becut

corralet | 21/07/2011, 22:13

becut, no he entés res del que dius o vols dir...?

becut vermell

becut

becut vermell | 21/07/2011, 21:47

On és el regidor d'alternativa que criticava l'actuació de l'anterior Govern pel tema del becut i ara que???? es veu que les pppastillas li han fet efecte...no pareix el mateix... idò ....saps pepe que el batle mai havia tingut tant de poder com ara i que diu alternativa d'això??? calla..... calla.... que no fos cosa.... no és elegant pepe estàs decepcionant el teus i els altres.sssssssssssssssssssss

Joan c

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Joan c | 21/07/2011, 15:46

Els que han fet les pintades són 4 caps de faves que no saben ni que escriuen. No crec que tenguin res a veure amb el moviment 15 M:

Garci

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Garci | 21/07/2011, 15:23

Trob que les pintades que es varen fer per molts llocs del poble no s'haurien d'haver fet. I molt menys en nom d'un col·lectiu (15M) al qual no representen. Ara els particulars hauran de netejar o repintar les façanes i portes per culpa d'unes persones que sense miraments. No li trob el sentit útil més enllà d'expressar la ràbia i indignació que senten algunes persones envers la situació actual. I expressar-ho pintant les cases de la gent no crec que sigui una bona manera.

un votant an+onim

un tema

un votant an+onim | 21/07/2011, 15:11

Bones! que en pensau sobre les `pintades que hi va haver els vespre de les eleccions de moros i cristians?

Ichigo

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Ichigo | 21/07/2011, 08:48

Bones notícies des de València:
Francisco Camps ha dimitit.
font:www.adn.es/politica/20110720/NWS-1186-Gobierno-Camps-presidente-valenciano-dimision.html
I tot per gastar 14131 laros en vestits elegants i el cas Gürtel. Però ho ha fet sense rencor.

Alternativa per Pollença

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Alternativa per Pollença | 21/07/2011, 08:42

A les 17:15 podreu sentir al nostre portaveu, en Pepe García, a Ràdio Pollença

Alternativa per Pollença

Re: Consens i protecció ambiental a Formentor.

Alternativa per Pollença | 21/07/2011, 06:45

Alternativa y PSM critican que el hotel Formentor tenga ´privilegios´ respecto al resto

Los dos partidos de la oposición recuerdan al pacto que debe consensuar la medida porque está en minoría

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/07/21/alternativa-psm-critican-hotel-formentor-tenga-privilegios-respecto-resto/688505.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb