URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Alternativa | 01 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article i que vam fer arribar als regidors responsables al darrer ple.

Esperam que el nou equip de govern millori la comunicació amb els ciutadans i aquestes coses del dia a dia s'arreglin més aviat.

Papereres del Paseig Voramar, segon el ciutadà que ens l'ha fet arribar totes eren plenes. Ja vam comunicar el tema a la regidora del Moll.

 

 

Brutor al torrent de la Gola, al costat de l'Eroski. Ja hem comunicat el tema a la regidora de medi ambient. Al cas dels torrents les competències no són municipals i la setmana passada es va parlar amb  el Consell, n'hi ha un bon grapat de torrents que necessiten neteja, especialment el de Gotmar.

 

 

Les faroles de Can Sionet segueixen encara enceses fora d'hores, igual que fa un any a un espai abandonat, al ple el regidor, en Martí, va dir que s'arreglaria. (article).

 

Els artefactes (cartells, marquesines de fusta) sense cap informació segueixen escampats pel municipi... Com el que vam aconseguir retirar a laTalaia d'Albercuix. Al ple es va dir que els becaris de medi ambient farian un llistat i diagnòstic dels mateixos i dels cartells de camins per després actuar.

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

 

Comentaris

j.

Avui es dia 1

j. | 01/08/2011, 15:23

Avui es dia 1, toca canvi d'aparcament a molts de carrers de Pollença, la policia local s'ha possat les botes de possar multa, es la seva feina. Me deman si alomillor un dia cada mes no poden possar multes a tots els que tenen el seu cus de fa cagadares pel carrer, ja que despres tots volem Pollença neta. Aquests que li han possat avui la multa el mes que be aniran alerta on aparquen i els que o han vist també, així que si posasin un parell de multes als amos dels cusos, arribaran anar més alerta tots

Pepe

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Pepe | 01/08/2011, 15:11

El regidor responsable de les casetes de musics de can escarrinxo m'imagin és el de joventut o sigui en Tomeu Fuster. Té un blog si el vols plantejar qualque tema.
h
ttp://tomeufuster.flog.cat/

un votant

can escarrinxo

un votant | 01/08/2011, 14:51

Bones, vos demanaria a veure si em podieu dir quin és el regidor encarregat de les casetes de musics de can escarrinxo o simplement no s'encarrega ningú i s'autogestiona?

Gràcies.

Salutacions.

Miquel Sánchez

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Miquel Sánchez | 01/08/2011, 14:32

Pepe, el problema és que no crec que sigui irònic

turgut

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

turgut | 01/08/2011, 14:24

Miquel, Garcia i Sanchez son els que no dubtava de pollencins. N'hi ha pertot :-)

Pepe

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Pepe | 01/08/2011, 14:21

La veritat és que el comentari de "pollenci de deveres" sona a irònic de pur excés.

Miquel Sánchez

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Miquel Sánchez | 01/08/2011, 14:20

Tutgut, supòs que ho deia per García i Sánchez

turgut

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

turgut | 01/08/2011, 14:18

Tema llinatges
Ochogavia: 67% dels Ochogavias d'Espanya son nascuts a Mallorca
Per comparar amb un llinatge ben pollencí, i per no sortir del nom del batle
Cifre: 63% dels Cifres d'Espanya son nascuts a Mallorca
Un 4% menys. Quin es mes autocton, el Cifre o l'Ochogavia?
Que ho ets de curt.

Miquel Sánchez

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Miquel Sánchez | 01/08/2011, 14:17

Que bo, jo per "entebenat" no em sent insultat, ara bé estic ben satisfet d'haver donat suport a la retallada de despesa en festes, malgrat això no s'ha votat i va ser decisió de l'equip de govern, però com si fos nostra.

De com s'han desenvolupat els actes, doncs no ho sé, comprendreu que aixencat-me a les 6 del matí a pocs actes puc assistir

turgut

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

turgut | 01/08/2011, 14:13

Volem focs, volem verbenes, volem sopar gratis,... i els que esperam per cobrar de l'Ajuntament, idò esperarem un poc mes. No fa reeeeeess!!!
Per la Patrona, a banda dels sentiments, aflora la curtó a les totes.

Joan Ramon

Curiositats

Joan Ramon | 01/08/2011, 13:16

PSE-EE, PNV, y PP han impedido que prospere la medida de austeridad propuesta en el Pleno extraordinario del pasado viernes en la que la alcaldesa de Andoain (Bildu) pedía rebajar su sueldo y el de los ediles del partido. La

maki

Pollenci " de deveres"

maki | 01/08/2011, 12:56

I que és un pollencí "de deveres"? Com se destrien dels pollencins postissos? Es el llinatge "Ochogavia" pollencí, o basc de l'alta Navarra? (Oxagavia)Quins llinatges son pollencins, quins son molleros? Te relació amb la llengua baleà? o és una simple variant de la llengua baleà, o una altra llengua??. Afecta això el cervell, o tan sols és cosa del mesclat i les canyes? Son millors les vervenes, o cal tornar a les verbenes?
Aquestes i altres questions de trascendencia vital son les que resolia en Marti Paraiso en un tres i no res( Paraiso de Pollença, amb una sucursal a Alcudia tambe anomenada Paraiso hostal, de la que l'Ajuntament de Pollença prenia mostra!!) i no bejanades de si pressupost, de si extrajudicials, i tonteries per l'estil. Allò eren dobers, si senyor, i no aquesta tacanyeria d'ara!

Joana F

Pollença alternativa

Joana F | 01/08/2011, 12:25

"Pollenci de deveres":en primer lloc, crec que per insultar, t'hauries de identificar, i aixi tots sabrem amb qui parlam.En segon lloc, sempre m'ha agradat la festa, les verbenes i els focs d'artifici, pero cuant no pot esser, no n'hi ha d'haver.I hara no pot esser, i com ja vaig dir a un altre comentari, lo que no es pot fer es cremar mils d'euros i que les empreses que feim feina per l'Ajuntament no cobrem fins passat un any.En cuant al Sr. Ochogavia, es clar que amb doblers es poden fer unes bones festes, el merit, esta en fer-las sense res, nomes tenir molta d'imaginacio i voluntaris que ajudin,i no baixar la cantidad ni la qualitat, i convença els pollencins que aquestes mesures han estat necessaries, i crec que estam d'acord.Per cert, he nascut a Pollença, concretament a la plaça del Moll, mon pare va neixa a on avui hi ha l'hotel Daina, ma mare va neixa a Inca, pero als dos mesos ja l'ha varen dur cap aqui.T'he don totes aquestes dates, perque igual que en Pepe i en Miquel, jo no som pollencina cent per cent, pero no crec que tu estiguis ficat a dins tantes comissions voluntaris com nosaltres tres.
I per cert, no t'enfadis que es la Patrona i hen de disfrutar, que ja tenim la resta de l'any per pensar amb problemas i crisis....

j.m

Contesta al pollencí de deveres

j.m | 01/08/2011, 12:23

Hola, ja que volem tantes festes, vervenes, focs, paperines, i tot el que faci falta, si pot esser m'agradaria que publicasin el cost de les ferstes de la patrona dels anys passats, i el d'enguany. segons quina diferencia de diners hi ha et donarè la raó, ja que tampoc han fuit tantes coses, perque el que ha volgut sortir ha sortit, votacions 8 del matí a plaça encara hi havia gent, cala gran cristiana a les 5 encara possaven música, marxa fresca si vares voler sortir fins a les 8, no hauries estat tot sol per plaça, que vols? fer les 10 del matí cada dia, despres aniras a fer net tú. Per la gent major i no tant major ball de pages, sopars solidaris, gegants i d'altres, diversos actes per la gent petita i per els esportistes. Ja me diràs que vols?

Garci

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Garci | 01/08/2011, 12:02

Visca el xovinisme, la intolerància, l'egocentrisme i el racisme.

Ho volem tot! És igual que els proveïdors i persones que han fet feines per l'ajuntament no cobrin!

Visquen els focs! I visca la cremadissa de milers d'euros en 10 minuts!

pollenci de deveres

Re: Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

pollenci de deveres | 01/08/2011, 11:46

Aquests dos de Alternativa estan entebenats, no s'han enterat que Pollença té les millors festes de Mallorca i encara li donan la raó al batle quen mos lleva vervenes i sobretot els focs artificials de final de festes, basta veure que tots dos tenen els llinatges forasters i pasen de del nostre estimat poble, a veure si vos entarau de que va la pelicula, volen vervenes, volem focs i volen tornar a ser les millors festes de Mallorca, això amb en Marti du Paraiso no pasaba, entebenats més que entebenats.

Visca Pollença i Visca La Patrona

Joan Ramon

Carretera vella de Lluc

Joan Ramon | 01/08/2011, 11:11

Sabeu si s'ha obert cap expedient per l'electrificació de la barrera que ocupa la Carretera Vella de Pollença a Lluc a les parcel·les 308 i 309 (l,Empeltada)?

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb