URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

TENIM BONES INDIVIDUALITATS, ARA CAL FER UN EQUIP!

Alternativa | 04 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Si una cosa tenim clara a Alternativa per Pollença  és que Pollença compta amb un potencial enorme en tots els àmbits (paisatge, associacions, professionals) per sortir de la difícil situació actual. El que cal fer és aprendre de les errades d’aquets darrers anys i unir forces per aprofitar el màxim possible els nostres recursos.

Si ha un àmbit on tenim un gran potencial en recursos humans és en l’àmbit esportiu. Al voltant d’uns 30 llicenciats en Ciències de l’Activitat Física, diplomats en Magisteri o Fisioteràpia  a més a més de tota la gent que surt dels cicles formatius, tècnics esportius especialitzats en algun esport o la gent que simplement col·labora en la bona feina que cada dia fan els nostres clubs i associacions per fomentar la pràctica de l’Esport i l’Activitat física. Actualment no ens podem queixar de les instal·lacions de les quals disposam, al contrari del que succeïa fa uns anys. Tot i això en el que fa referència a la gestió, tant de les activitats com de les instal·lacions, encara hi ha molta feina a fer. La pregunta és, com és possible que tenint tant d’experts en matèria esportiva les coses no acabin de funcionar? Molts de nosaltres tenim clar que als esports d’equip normalment no guanyen les sumes d’individualitats sinó els vertaders equips. Tal vegada, allò que nosaltres tan sovint repetim als nostres alumnes, atletes, jugadors... és el que ens hauríem d’aplicar a nosaltres mateixos.

Actualment l’Àrea d’Esports amb prou feina té els recursos suficients per fer front al manteniment i la gestió de les instal·lacions esportives.  Per altra  banda, la situació de tots els professionals de l’Activitat Física, sobretot d’aquells que no hem aprovat unes oposicions, és prou complicada, i a tots ens hauria d’interessar aprofitar al màxim les possibilitats que el nostre Municipi ens ofereix per desenvolupar la nostra professió.

Una proposta senzilla seria la de convocar una assemblea en la qual poguéssim participar els professionals, entesos en matèria esportiva i representats de les associacions i clubs per tal d'exposar propostes i consensuar les principals mancances i els objectius d’actuació. Actualment tant el regidor d’esports com el tècnic tenen prou feina en solucionar l’allau de problemes del dia a dia.

Una assemblea on tant l’Àrea d’Esports com les diferents associacions i clubs poguessin exposar els seus problemes de la gestió diària, i on els professionals poguéssim exposar les nostres propostes i  debatre-les. Segurament entre tots seria més fàcil trobar solucions i al mateix temps seriem més conscients de les dificultats tant del propi ajuntament com dels clubs  i associacions.

Per superar la difícil situació actual no serà suficient la feina dels tècnics i polítics, sinó que cal posar en marxa mecanismes de participació que, ben organitzats, ens ajudin a treure  el màxim profit del nostre potencial.

Tenim bones individualitats, ara cal fer un equip!

Joan Cifre

Comentaris

Garci

Re: TENIM BONES INDIVIDUALITATS, ARA CAL FER UN EQUIP!

Garci | 05/08/2011, 19:46

La veritat és que a mi em pareix una bona proposta i si és acceptada per l'equip de govern, doncs millor.

Joan C

Re: TENIM BONES INDIVIDUALITATS, ARA CAL FER UN EQUIP!

Joan C | 05/08/2011, 14:28

El regidor d'esports m'ha comentat que la idea de l'assamblea li sembla prou interessant. Crec que ben organitzada pot aportar molt a l'area d'esports.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb