URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Auditoria i ...

Alternativa | 05 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Preguntes que vam fer al darrer ple i respostes.

- Pensen fer qualque tipus d’auditoria econòmica, encara que sigui una conciliació de saldos i factures entre l'Ajuntament i els seus proveïdors i creditors per conèixer exactament el deute de l’Ajuntament.

 - R. Si està previst fer una auditoria

- Ens podien facilitar una xifra aproximada de qual es el deute a curt termini de l’Ajuntament amb proveïdors, associacions, empreses....

 -R. Encara no. S'està fent feina per tancar el 2010 i arriben factures.

- Per què n’ hi ha cinc passos de vianants a la cantonada del carrer Llevant amb el carrer Metge Llopis al Port de Pollença?

 - R. N'hi ha quatre no cinc, va ser una errada quan es van fer les obres del pla E, un es deixarà esborrar.

- S’ha desmuntat ja l’antena que es troba a la cantonada del carrer Cecilio Metelo amb el carrer Camila Pers?

 - R. No te llicència d'activitat i s'ha obert un procés sancionador.

- Què mesures es pensen prendre per evitar les molèsties que està ocasionant als veïns el nou pub amb terrassa que s’ha obert al costat de la Gola?

 - R.Efectivament n'hi ha un munt de queixes dels veïns i informes de la policia. De moment només te llicència de restaurant encara que ha solicitat llicència d'amenització.S'ha obert un procés sancionador i s'ha demanat a Costes si te competències.

- Posar a la sala de regidors un ordinador en condicions per consultar de manera senzilla el registre d’entrada i sortida.

 R. Cap problema.

- A principi de febrer vam registrar a l'Ajuntament una proposta  per millorar el control de la plaga del becut vermell. El tècnic de medi ambient va concloure a un informe  que era una proposta  viable. Per tant demanam a l'Ajuntament que doni els passos necessaris, cercant ajuda del Govern, per realitzar la proposta o actuar més per aturar la plaga.

R. S'ens va respondre el que es va fer, que no és el demanat per a nosaltres. Ja se té autorització de l'agent forestal i aquests dies amb la presència de Protecció Civil i Bombers s'iniciarà la crema de les palmeres que n'hi ha al solar municipal. A més se col·locaran més   trampes de feromones.

-Demanam l’execució d’una sèrie de mocions aprovades a l’anterior legislatura que no s’han realitzat:

Obrir diligències prèvies de la situació del Camí públic del Coll d'en Patró. 

Realitzar un pla  bàsic d' accessibilitat. 

Millorar els taulers d'anunci municipals. Es mirarà

Redactar un projecte bàsic per a la creació d'un recorregut arqueològic. Es farà.

Realitzar un estudi  sobre la contaminació del torrent de Sant Jordi. 

Portat al ple l’expedient per donar el nom de Margarita Comas Camps al carrer que es diu “prolongació de la Gola”.

Portar al ple l’expedient per nomenar filla adoptiva de la Villa a la Sra Clara Hammerl 

- La darrera noticia publicada  a la pàgina de medi ambient és del 2010, i els emails de denúncies i avisos que s’envien a mediambient@ajpollenca.net no reben respostes. Demanam o bé actualitzar la pàgina o tancar-la i que es doni resposta als ciutadans que utilitzen el correu electrònic.

R.- Respecte a la pàgina web , s'està estudiant centralitzar totes les pàgines a un servidor i una empresa. Ja veurem quan es efectiu.

- Els correus, la regidora va dir que des de que és ella es contesten a tots.  Pots provar a veure si és veritat

- A les passades festes d'eu moll, enmig dels jocs dels nins, hi havia una taula que venia "alcohol" (mojitos, whisky, etc). Demanam que es controlin i eviten fets com aquests.
R.Es pren nota del tema.
- Demanam si a l'horari del mercat d'eu moll,  es pot retardar fins a les 13:30 hores l'entrada de vehicles en temporada alta i si els podien donar un borsa de fems als "marxandets" per tirar els fems i no deixar els mateixos al terra, fins i tot podia ser més ràpida la neteja, així es fa per exemple a Artà.

R. Respecte a l'horari s'estudiarà. Respecte a les borses, ja s'ha començat a repartir contenidors als marxandets.

- Ja arriba la patrona i encara no “ens han regalat” la publicació del seu pacte de govern com ens van dir al darrer ple. 

R.- Van dir que s'intentaria publicar abans de dia 2.

- A l'extrajudicial hem vist que es contnua pagant  del lloguer del local de Can Candali, area de servei, a pesar de que ja s'ha fet la nau al Polígon. estma parlant de 1.888,58 euros mensual

R.- Segon el contracte s'havia de comunicar la rescisió del contracte amb quatre mesos d'antelació i no s'havia fet. S'ha arribat a un acord amb els propietaris i agost serà el darrer mes de lloguer

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb