URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ucronia

Alternativa | 06 Agost, 2011 06:00

Avui publicam un article i un dibuix original del nostre company Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Com sabeu UCRONIA és un mot creat per definir una història irreal que transcorre en un món alternatiu a l'actual. A diferència de la UTOPIA aquesta món no és necessàriament idíl·lic ni tan sols millor que l'actual. Una ucronia seria un món on els guanyadors reals d'una guerra serien els perdedors, com per exemple un país de tercera divisió de l'Europa occidental, on uns militars rebels contra el govern legítim haurien estat vençuts i afusellats i on l'actual partit potent de la caverna no existiria.

 

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Ucronia

Miquel Sánchez | 07/08/2011, 08:44

La gran errada de Catalunya va ser que va fer la vida impossible als inmigrants sudamericans i va afavorir la inmigració magrebina per questió d'idioma, si no arriben castellanoparlants és més fàcil integrar en català als inmigrants.

Ahir un altre episodi lamentable de "Plataforma per Catalunya" dient que "todos los niños moros se llevan las becas", por ser que tinguin raor però no és forma de plantejar el tema, ja que dins l'opició pública de dretes, d'equerres o de centre estan començant a pensar que els inmigrants tenen tracte de favor als ajuntaments, i no és d'ara.

Per tant tots el que som regidors de qualsevol ajuntament hem de demanar rigor amb aquestes actuacions municipals, i repeteix mirant cap un altre costat l'únic que acomseguirem serà que la bolla es faci més grossa, no em de tenir por per por que ens diguin "xenofobs" ni res per l'estil, "juguem" amb els doblers de tots i hem d'escoltar sobretot amb temes tan sensibles com aquest.

Pepe

Re: Ucronia

Pepe | 06/08/2011, 21:39

El que em fa més por és com un partit com el PP accepta llenguatges i postulats de l'ultra-dreta, però és cert que a Catalunya sobre tot ha hagut un creixement de partits d'ultra dreta amb un discurs fonamentat en la xenofòbia. S'hauria de prendre nota del que ha passat a Noruega.

anti-ultradreta

ultradreta

anti-ultradreta | 06/08/2011, 15:33

Crec que hauriem d'anar alerta amb l'ultradreta espanyola, de cada vegada són més no ho trobau? es veritat que estan molt dividits però fan por...
Aquestes eleccions geenrals en veurem més d'un de partit d'ultradreta a les urnes...

Ichigo

Re: Ucronia

Ichigo | 06/08/2011, 09:47

Amb aquest dibuix, ens hauria agradat que passés així. Podriem formular preguntes ucròniques com "I si Sinde haguès dimitit com a ministra d'(in)cultura després de que la seva llei fos rebutjat aquella vegada?", fins i tot.

Garci

Re: Ucronia

Garci | 06/08/2011, 08:12

El Consistorio pedirá al Consell que la fábrica de tapices deje de ser BIC.

ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-consistorio-pedira-al-consell-que-la-fabrica-de-tapices-deje-de-ser-bic.html#sf_comment_list

Dilluns sortirà el nostre comunicat sobre el tema, del que en surt una petita part a la notícia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb