URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nosaltres no t'esperam.

Alternativa | 16 Agost, 2011 06:00

  Aquest dijous el Papa arribarà a Madrid, per a la Jornada Mundial de la Joventut,  en la seva doble condició de cap d’estat i cap de l’església catòlica.  Una visita amb un cost de  50,5 milions d'euros directes, més una quantitat, que alguns estimen similar a l’anterior, en despeses indirectes (seguretat, neteja, allotjaments en edificis públics, publicitat, descomptes als transport públic...).

El primer que hem de dir és que com cap d’estat de cap de les maneres s’hauria de rebre a Ratzinger, que és cap d’un estat oligàrquic, que rebutja la igualtat i que més d’una vegada  ha aprofitat les seves visites per criticar assumptes interns i lleis aprovades democràticament de l’estat que visita. Un exemple d’actuació similar al que van sofrir els feligresos a l’ofici de la Patrona

Com cap de l’església catòlica la seva visita s’hauria de considerar un esdeveniment  exclusivament privat  sense cap tipus de protocol institucional, i sense que aquesta sigui costejada directa o indirectament per part dels ciutadans.

Des del punt de vista catòlic ens ha sembla tolt interessant la declaració que ha fet el “foro curas de Madrid”., de la que transcrivim una part:

5.- Estimamos que la JMJ de Madrid tiene importantes aspectos ambiguos o negativos:

-El costo económico del evento es muy alto, más en tiempo de crisis, y creemos que no se compagina con el estilo de Jesús en el Evangelio.

-Para hacerla posible, ha sido necesario un pacto con las fuerzas económicas y políticas que refuerza la imagen de la Iglesia como institución privilegiada y cercana al poder, con el escándalo social que ello supone, particularmente en las circunstancias actuales.

-Escándalo originado al comparar la facilidad con que los poderes públicos financian este acontecimiento con tantos recortes en recursos económicos y en derechos sociales como se está exigiendo a la mayoría de los ciudadanos.

- Presenta un modelo de Iglesia triunfalista, que utiliza medios espectaculares, que confía demasiado en la fuerza de los números y las multitudes, mostrando una figura deslumbradora del Papa y de la Iglesia que consideramos poco evangélica.

-Los acentos de la Jornada están marcados por una visión demasiado conservadora de la fe. Parece pensada para ciertos grupos eclesiales más que para el conjunto más plural de los jóvenes católicos.

-A pesar de algunos esfuerzos en la preparación por evitarlo, se presenta como un acto puntual, masivo y de difícil continuidad.

-En consecuencia nos tememos que la JMJ será un bluf para quien pueda buscar notoriedad, éxito, números, triunfalismo, negocio o validación de su postura eclesial.

6. Reconocemos, con todo, que para algunos jóvenes y educadores la JMJ pueda ser ocasión de una experiencia religiosa sincera y honesta. Pero creemos que, como planteamiento general, este marco en que se va a desarrollar no es el más adecuado para “vivir esa experiencia del Señor Jesús resucitado" de que habla el Papa.

7. Por nuestra parte, en el camino hacia la experiencia del Dios de Jesús, objeto primordial de Ia educación cristiana, nos parecen irrenunciables algunos criterios como los siguientes:

-El lugar social y teológico de los pobres como fuente permanente de evangelización.

-La humildad o sencillez de medios, pues el evangelio está reñido con la ostentación, la arrogancia, la riqueza y el poder.

-El protagonismo de los sujetos en su educación que haga posible un proceso horizontal y participativo desde la base.

-Se trata de caminar con ellos para descubrir los valores que la acción del Espíritu está despertando hoy en estas sociedades y en estas generaciones de jóvenes, incorporarnos con nuestra tarea educativa, paciente y cotidiana a esa acción y hacerla fructificar para la vida del mundo.

 Al blog de Manel Fontdevila trobareu un bon grapat de bones vinyetes sobre el tema com aquesta.


A l’octubre del 2007 vam presentar una moció demanant separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós, moció que va ser rebutjada. A un estat aconfesional les institucions públiques no han de representar a cap religió en concret. L'àmbit o l'espai públic defineix allò que és comú. Les conviccions espirituals, religioses o no, pertanyen a l'àmbit privat.

 

Comentaris

JRVeterà

Integrista embullos.

JRVeterà | 20/08/2011, 16:54

En aquest moment, no hi ha ningú de Càritas, a Somalia. Comprovat. Ni un euro.
I Càritas és cristianisme, el Vaticà és una secta...

JRVeterà.

Clerical embullós. i mentider.

JRVeterà. | 20/08/2011, 16:47

I aquest de les 17,44 és d'un embullós suplantador que no sap ni que és Càritas (En maiuscula, home) que tan podria ser fanàtic de l'Islam, com de qualsevol sècta.

Alternativa per Pollença

Re: Nosaltres no t'esperam.

Alternativa per Pollença | 20/08/2011, 16:41

Benvolguts, per evitar problemes d'identitat i també males intencions, agrairem que no signeu amb noms que s'usen a aquest bloc. Ja està bé que es faci amb pseudònim, però intentar suplantar identitats no és correcte.

jrv

catòlic

jrv | 20/08/2011, 15:44

Aquest comentari que signa jrv a les 10:02, no és meu.
Evidentment vos puc assegurar que jo no som tan maligne. Si no fos per cáritas, molta gent si moriria de fam.
Tal volta podrien tenir un poc més de respecte.

Joan Ramon

Religió

Joan Ramon | 20/08/2011, 15:42

el tema no és com és gasten els doblers els catòlics, alguns dels falsos cristians, uns o fan just en mantenir la seva economia domèstica, altres ajuden al pròxim i altres o fan anant de putes, amb cocaina... , en això no es diferencien de la resta d'inmortals, res a dir.
El tema és que els doblers públics no són per gastar a institucions religioses al meu parer.
Salut

Miquel Sánchez

Re: Nosaltres no t'esperam.

Miquel Sánchez | 20/08/2011, 08:26

¡¡¡ Somos unos falsos profetas !!!

jrv

Caòlic que no cristià.

jrv | 20/08/2011, 08:02

I qui t'ha dit , "Charmant fanàtic", com han de ser els membres d'Alternativa? Res a dir que ens diguis que hem de fer, com hem de pensar, etc., però és no mereix cap crèdit quan ve d'un que és diu catòlic, que massa sovint simplement és sinònim de fanàtic suplantador dels vertaders cristians,i entre altres motius per que així li va bé per xuclar de la caixa pública, com ha fet el Papa amb 25.000.000 d'eurons públics ara mateix a Espanya.
Al meu entedrer això simplement son actes de paràsit a gran escala, si no fos així, estarià mes preocupat en evitar que la gent de Somalia, per exemple no es moris de fam, però aquesta preocupació la deixa pels agnostics o ateus carregats de justicia i caritat, la mateixa que ell predica i no practica.
Fariseus i hipcócrites!!!!!!!

Le discret charme

Burgesos

Le discret charme | 19/08/2011, 23:11

És curiós com aquests burgesos d'Alternativa que només se gasten els doblers en viatges i soparets li diuen com ho han de fer als catòlics. Hipòcrites!!!!! Ah, i també sóu uns "pijos".

turgut

Re: Nosaltres no t'esperam.

turgut | 18/08/2011, 14:27

JRV, no vull entrar amb aquest tema del papa, es molt complexe, te molts punts de vista i matisos, hi ha atacs demagogics per les dues parts, i dona per molta tinta i discusions. El que no pot ser es que quan els joves venen amb jo es perque tenen criteri i quan van amb els altres es que son manipulables. Alternativa semrpe ha tengut joves al seu costat i mai ha agradat que diguin que son manipulables.

jrv

Al catòlic però no cristià.

jrv | 17/08/2011, 21:24

"Catòlic", però no cristià: doncs, si , a mi tots els muntatges per prendre el pel i els dobers a la gent, i sobre tot a la gent jove, generalment mes manipulable, me fa rabia, perque és part de la injusticia que molts clerges vells han cuntribuit a muntar per viure del cuento, res a veura amb el predicat per Crist.
Avui mateix he vist passar`per davant casa meva un grup d'aquests joves, majorment manipulats, amb un capellà al davant amb cara i expressió de fanàtic il·luminat, i amb el nostre adèpte al concili de Trent local controlant que no és demadrassin mirant les banyistes en bikini o un poc menys, amb un parell de guitarres i un radiocassette a tota pastilla, un muntatge que no milloraría ni " El Jueves" en el seus millors moments d'inspiració. Si senyor, catolicisme, i un muntatge quan tot hom te vacances i poden venir, amb un capellà al poble a les antípodes dels evangelis, un bisbe a Mallorca digne dels moments mes brillants de la "cruzada d'assassins", i un Papa fariseu al que Jesucrit trauria del temple a coçes...

Pepe

Re: Nosaltres no t'esperam.

Pepe | 17/08/2011, 21:10

Cap ràbia.
El poder de convocatòria es demostra cada diumenge a les esglésies. Com diu el foro de curas de Madrid aquest acte és un "bluf para quien pueda buscar notoriedad, éxito, números, triunfalismo, negocio o validación de su postura eclesial." La majoria dels joves d'aquest país fa temps que donen l'esquena a l'església catòlica i no l'hem dit nosaltres sinó una recent enquesta de l'editorial catòlica SM

Què hi farem

Catòlic

Teniu molta ràbia

Catòlic | 17/08/2011, 19:55

Jo sí que esper el Papa. I estic molt content de que vengui a Espanya.
Ja veig que us fa molta ràbia veure el poder de convocatòria d'un vellet de més de 80 anys. I us fa ràbia veure tanta gent jove que vol viure millor el seu cristianisme.
Però el millor de tot és que aquest milió de joves que hi ha a Madrid és una petita representació de tots els catòlics del món, ja que la immensa majoria no esteim a Madrid aquests dies.
I us fa ràbia perquè voldríeu veure una Esglèsia recluida a les sagristies, envellida, sense força... Però no. Els catòlics ja hem perdut la por i ens volem fer presents. I volem dir la nostra en tot el que afecti els nostres principis.
I ho farem encara que això us faci ràbia.
Què hi farem

Comentarista

Quina Pena!

Comentarista | 17/08/2011, 11:42

No ho trobau que és una pena no poder realitzar aquest debat lliurament al bloc d'aquesta nina?

jrv

Coneixaments?

jrv | 17/08/2011, 11:11

Aixó de que els sous son proporcionals als coneixaments, en política, no s'ho creu ningú. Els coneixaments...i les capacitats? I el rendiment?.
La diferècnia amb la caixera, que està clar quina feina fa, perque ella mateixa ho ha explicat, la paga l'amo, o l'empresa. Als regidors i regidores, els hi paguem tots, jo també, aquí esta la gran diferència.
I en quan al "gran sacrifici" que amollen constantment els politics victimistes, tal volta sigui veritat en algun cas, peró...quans ni hi ha que cada eleccions es mouen dessesperadament i amollant parrafades per poder reenganxar? LA MAJORIA.
Per afany de poder, per vanitat, per tenir el sou assegurat durant 4 anys, per altres questions inconfessables. I no negaré qui encara ni hi ha, minoria escassa, que se presenten per altruïsme, per afany de millora...la minoria.
I si tan dur és , sempre es pot dimitir, paraula tabú en la politica espanyola. Peró majorment, la majoria quan son elegits , la cadira és converteix en un apèndix del seu cos, i no tan sols en Camps, n'està farcit el dia a dia polític.
Així que menos voler fer peneta, que no tots som collos.

Miquel Sánchez

Re: Nosaltres no t'esperam.

Miquel Sánchez | 17/08/2011, 09:16

Em perdonareu però tota aquesta discussió del preus de les hores de feina em fa rialles, fa un parell d'anys, saber que era el ciment i saber pegar una palada tenia més mèrit retributivament parlant que tenir estudis universitaris i fins i tot qualque tipus de master, si en aquella ocasió et donaven copets a l'esquena per no saber posar ciment i haver estudiat dient "amigo, te has equivocado de trabajo", ara tampoc ens hem d'escandalitzar per uns sous dels regidors, sous inferiors encara al que cobrava qualque oficial de la construcció fa uns anys.

Joana F

Princeseta

Joana F | 17/08/2011, 08:31

Bon dia "caixera":No se realment quina feina es la teva, pero com ha dit "turgut", el preu de l'hora es proporcional als coneixements, i a la categoria de la teva nomina.La meva hora (ho cap de comprobar, no ho sabia) es de 6,70 €, estic assegurada de ofic. 2ª admt.i com sempre sols passar, tens responsabilitats de categoria superior.i per cert, hara mateix, tenc a ca nostra una al.lota que netetja i hem cobra a 10 € l'hora..... igual a na Malena li conve mes aquesta altre feina, segur que no tendria tants de problemes, no tendria "tans de marrons" i per "la jefa" sempre ho feria be, cosa que per hara pareix que no fa.
Un ex-batle de Pollença, hem va dir, que tots els pollencins , haurien de passar, obligatoriament,un any a l'ajuntament i llavors podriem xerrar amb coneixement de causa.
I per cert, no som votant de la Lliga,pero crec que es just donar els 100 dies de gracia.

jrv

SMI

jrv | 17/08/2011, 08:03

Turgut, no crec que "caixera" faci demagogia, tan sols fa un comentari que jo comparteixo en bona part,amb dessacord dels que es queixen de que 9 eurons és poc, que tal volta s'hauria de mirar molt d'aprop, aixó dels 9 €, no se com ho ha calculat, ni se quina és la feina efectiva de un regidor o regidora, pot ser molta, moltissima, i pot ser poca, poquissima,pot estar molt implicat, i pot fer comedia, i cobrar igualment. I per fer de regidor, tampoc cal ni el graduat escolar, molt sovint tan sols cal fer d'embullós simpatic( que no és el cas de na Malena, de qui no dubto de la seva capacitat i implicació!). El que crec que te molt de valor, és la responsabilitat del càrrec i el seny en la actuació, que ja hem vist a la legislatura passada, en 6 casos, que és pot cobrar molt i no tenir aquestes qüalitats i capacitats, i poden passar 4 anys cobrant i no passa res, poden fer com que fan feina i arribar al llindar dels paràsits...
Penso que molts politics s'haurien d'acostar molt mes a les realitats incòmodes, com pot esser aixó de la llegió de caixeres, cobradors de salaris mínims, gent que està a l'atur i no hi vol estar, gent contractada a temps parcial i fa mes hores que un rellotge, i un llarg etcetera de gent que ho passa malament...
Per cert però, gracies Malena pèr donar la cara i contestar, no sempre és així per desgracia dels que poc o molt hem de confiar en els polítics, poca cosa mes hi ha..

Joan C

Re: Nosaltres no t'esperam.

Joan C | 17/08/2011, 06:28

Pues jo trob que 2800 euros al mes , amb 14 pagues està bastant bé. La que fa demagogia es la propia Malena quan fa aquesta proporció

turgut

Re: Nosaltres no t'esperam.

turgut | 16/08/2011, 21:56

Caixera, 9 euros l'hora es poc, no facem demagogia. No es una questio de traginar pales o estar dret davant una caixa, es una questio de coneixements. Per fer de caixera no has de tenir ni el graduat, amb tots els respectes ho dic, pero no fotem ara.

Caixera

Princeseta

Caixera | 16/08/2011, 21:33

Jolines 9€ hora, qui no els voldria, jo arrib just a 6 i mes de 10 hores dreta o traginant caixes i palés... Trob que es molt fort que s'atraveixi a dir que 9€ hora no es un xollo quan hi ha molta gent que no te feina o fent-na hi tot no arriben a final de mes. Ja m'agradaria a mi veurer-la a ella amb els seus modelitos i taconets treballant a un hiper! Quina vergonya!

Caixera

Princeseta

Caixera | 16/08/2011, 21:32

Jolines 9€ hora, qui no els voldria, jo arrib just a 6 i mes de 10 hores dreta o traginant caixes i palés... Trob que es molt fort que s'atraveixi a dir que 9€ hora no es un xollo quan hi ha molta gent que no te feina o fent-na hi tot no arriben a final de mes. Ja m'agradaria a mi veurer-la a ella amb els seus modelitos i taconets treballant a un hiper! Quina vergonya!

maria Zaletira

dedicacions

maria Zaletira | 16/08/2011, 20:40

crec que ja ha passat el periode de traspassos, i el tema d ela Sra. Estrany. Es estrany, consederant que formava part de l'executiva de l'equip de govern i a més que pels càrrecs que ha ocupat en la seva trajectoria i la campanya que ha muntat amb un mes. beneita no és.
qualque cosa falla!

Ichigo

Re: Nosaltres no t'esperam.

Ichigo | 16/08/2011, 15:59

Ah! I també l'expulsarem a Justin Babiós, que em cau fatal i canta de pena. Watashi no shikai no soto!!!

Ichigo

Re: Nosaltres no t'esperam.

Ichigo | 16/08/2011, 15:50

Fem-li fora a Rata-Txingue, i al traïdor de ZupaPo***s. Aquest any no hi ha perdó per a ells.

Garci

Re: Nosaltres no t'esperam.

Garci | 16/08/2011, 15:10

Ordre de notícies del telediario 24h d'ahir a la nit:
-Somàlia: una dona ha perdut 6 fills. Una altre ha fet 250 quilòmetres. Han intentat violar dones. Milers de nins han mort. Una dona diu que ha perdut fills, que ha caminat 12 dies, però que ha valgut la pena (viu en una tenda de campanya a un camp de refugiats, amb el sol de terra i senseres).
-Han arribat 5 pasteres amb 88 migrants a les costes espanyoles. Cares de persones desnodrides, deshidratades, dones embarassades que s'han jugat la vida...
-Tot està preparat per la visita del Papa. El cost és gran (50 milions), però no excessiu per l'envergadura de l'event -diu un home vestit amb sotana. El batlle de Madrid està prou content. Hi haurà talls de trànsit, regals i descomptes en transport públic.
-Cesc ja és a Barcelona, està content i li deu en gran part a Guardiola, a qui li agraeix. 29 milions d'euros més plusos, diu la comentarista que ha costat el fitxatge.

Conclusió: ràbia, impotència i oi. I una sensació de que tot està perdut que t'axava i et lleva la son.

Tofol Plomer

PAPA

Tofol Plomer | 16/08/2011, 14:52

Quina il·lusió, el Papa vindrà a Españya i només costarà uns cincuanta milions d'euros. La pena es que aquests doblers es gastin per l'església quan arreu del mon molta gent es mor de fam. Després demanaran llimosna per ajudar-los, però no amb aquests doblers, es clar son per anar a passejar.

Margalida Amengual

Papa

Margalida Amengual | 16/08/2011, 13:25

A la fi pareix que hi ha algú dins l'esglèsia cat`l.lica que te un poc de seny, no? amb molts segles de retard, per cert, per qué sempre han fet tot el contrari de lo que predica la seva filosofia.
A la Sra. Estrany jo li diria que ella devia sabre lo que passava dins l'Ajuntament ja que, fins fa ben poc, era membre del mateix partit que governava. Una de dues, o no estava tot lo informada que hauria d'haver estat o si, ho estava, d'informada, no va fer res per posar-hi remei. Se que la política és molt complicada però ella no hauria d'actuar, segons el meu parer, com si ara tot li vengés de nou. Jo no m'ho crec.

Garci

Re: Nosaltres no t'esperam.

Garci | 16/08/2011, 12:13

A primera vista, a mi em sembla que la resposta és un gest molt significatiu i que no hagués estat possible a la legislatura passada. Cap regidor s'hagués pres la molèstia de respondre.

La veritat és que la situació a l'ajuntament és crítica i és normal que tinguin muntanyes de feina per fer, actual i endarrerida.

Tot i que el repartiment d'àrees no és el que nosaltres proposàvem, si que enteníem que tres dedicacions exclusives eren necessàries vist el volum de feina existent. Però, l'important, no son tant les dedicacions com la feina que s'hi faci (productivitat se'n diu?).

Comentarista

disculpau se m'ha colat!

Comentarista | 16/08/2011, 10:51

Ja que a la Lliga de la Chica extraordinaria, no ha arribat la transparència i t'has de registrar per fer comentaris al seu bloc, deman que en trobau de articles com aquest que apareixen al seu bloc?

Comentarista

Que en pensau?

Comentarista | 16/08/2011, 10:49

SOBRE LES DEDICACIONS EXCLUSIVES
Aquesta és la resposta que la nostra tinent de batle i regidora Malena Estrany va donar davant un comentari al facebook sobre el perquè de la necessitat de tenir dedicacions exclusives quan hi ha assessors a l'Ajuntament.

"Entenc que vist des de fora, sembli que tal vegada s'haurien de reduir les dedicacions exclusives, cosa que ja hem fet passant de 6 dedicacions en l'anterior legislatura a 3 en l'actual. Tot i que ara vist com està l'Ajuntament podria dir que 3 no basten per posar l'ordre que tots volem en aquest Ajuntament en poc temps. Per tant, et diré alguns motius pels quals és NECESSARI que aquestes dedicacions exclusives hi siguin.
En primer lloc, la feina dels tècnics no és prendre decissions, això és responsabilitat dels polítics. Aquesta responsabilitat no va ser exercida durant la passada legislatura i tots estam patint les conseqüències. Et puc posar moltíssims d'exemples que ja m'he trobat en just un mes d'estar dins l'Ajuntament. Per tant, això és el mateix que demanar que a una empresa privada com que hi ha empleats no fa falta cap directiu que prengui decissions. O que a un vaixell no hi hagi capità. Cadasqú té un funció dins l'estructura, i el no cumpliment per part d'algú fa que l'estructura falli. Això és el que tenim ara, un Ajuntament amb els fonaments tocats. La nostra tasca actualment no només és prendre decissions dia a dia perquè les coses funcionin sino també arreglar aquests fonaments tocats per una situació de desgovern de 4 anys.
També he de dir que amb el meu sou de regidora amb dedicació exclusiva i tenint en compte les hores que hi dedic cada dia, sense comptar les hores del cap de setmana, l'hora me surt a 9€.
Com veis, no és cap xollo tenir dedicació exclusiva en aquest Ajuntament. No obstant això, el fet de presentar-me a les eleccions, i de pas vos dic que en cap moment me vaig interessar per demanar els sous que es cobraven, va ser una decissió molt meditada. Estic molt satisfeta del resultat de les eleccions i de poder tenir el privilegi de posar el meu granet d'arena en aquest Ajuntament per tal que el poble se'n pugui sortir beneficiat de la meva gestió. Amb aquest objectiu me vaig presentar, al igual que els meus companys, els regidors Tomeu Fuster i Martí Roca. Ells, que no tenen dedicació exclusiva i que per les àrees que duen estaria ben justificada, hi estan dedicant tot el seu temps lliure a fer el mateix que jo, a millorar les coses. Segurament si no ens haguèssim trobat una herència com la que hem trobat la situació no seria la mateixa.
Remontar una situació de desgovern du més feina que plantejar-te una legislatura de 4 anys sense arrossegar problemes del passat. Des de que hem entrat a l'Ajuntament, hem hagut de donar sol·lucions d'urgència a moltes coses, un exemple clar ha estat i és el Festival de música. Quan vaig arribar el primer que vaig demanar era còm estava aquest tema. La resposta va ser clara i rotunda: "no s'ha fet res". Just hi havia la proposta del director del fetival. Quedàven 3 setmanes per començar i s'havia de fer tot: aprovació dels preus, imatge del festival, suport publicitari, tots els contractes amb els músics, personal de suport al festival, etc..... Duc varies setmanes dedicant bona part del dia sol.lucionant problemes del festival. Un regidor sense dedicació exclusiva, i que per tant, que té la seva feina, no sé com hagués pogut treure aquest tema endavant.
Un altra tema importantíssim i que es repeteix cada dia és la falta de pagaments als proveïdors. Moltes empreses, i amb motiu, es neguen a fer res per l'Ajuntament si no cobren alguna factura de les que tenen pendent. Hi ha empreses que tenen factures pendents des de fa anys.
Un altra tema relacionat és el tema del pressupost. Encara no tenim pressuposts aprovats d'enguany. L'equip anterior no va deixar els pressuposts aprovats. A tot això se li ha d'afegir que la liquidació del 2010 encara no està feta, i el reconeixement extrajudicial de crèdit del 2010 (feines que es varen fer sense pressupost) no està aprovat. Podria continuar i no acabaria.
Duim gairebé un mes de govern, i se'ns han tirat a sobre una muntanya de coses que estan per arreglar, i moltes que estan en l'aire des de fa molt temps. Si ho visquessis des d'allà on som, ho entendries perfectament, i aquest plantejament del perquè de les dedicacions exclussives ja no seria un debat.
Ja que a la Lliga de la Chica extraordinaria, no ha arribat la transparència i t'has de registrar per fer comentaris al seu bloc, deman que en trobau de articles com aquest que apareixen al seu bloc?

Espero que vos serveixi per entendre un poc més com funionam i con funcionen les coses.
És bo que hi hagi un diàleg per aclarir els dubtes que té la ciutadania. L'Ajuntament maneja els diners de tots i per això tenim l'obligació d'explicar les coses."

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb