URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

I ara... hauria de dimitir.

Alternativa | 19 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  El punt principal de la Junta del 5 de juliol va ser la desestimació del recurs de reposició  interposat per l’Associació de Veïns del Port de Pollença contra l’adjudicació de les platges al Port on es pot constatar la incompetència del president de l'AAVV del Port de Pollença, el senyor Miquel Cifre Xumet, que si tingués una mica de decència dimitiria.

A aquesta acta de la Junta de Govern resta molt clar que l’exclusió de l’Associació de Veïns del Port de Pollença de la licitació de les platges, va ser per no haver constituït l’aval que exigia el plec per a participar-hi (3.000 euros) a favor de l’Ajuntament de Pollença. Una vegada exclosos de la participació, l’Associació de Veïns va perdre la seva legitimitat per impugnar l’adjudicació de les platges a l’actual empresa que les explota.

Com recordareu, en plena campanya electoral el senyor Miquel Cifre Xumet, president de l’Associació de Veïns, demostrant un clar partidisme, va declarar a la premsa que denunciaria al nostre candidat i regidor en Pepe García (a l’article podeu llegir el que va ser la nostra resposta). La raó era que a Alternativa haviem denunciar un tracte de favor per part de l’Ajuntament a l’Associació de Veïns, ja que a pesar de no haver presentat l’aval demanat, i contra l’opinió de l’interventor i la Secretària, el senyor batle i el regidor d’hisenda havien votat a favor d’adjudicar les platges a l’Associació. Com sabeu, el senyor Miquel Cifre Xumet mai va posar aquella denúncia anunciada a la premsa i  tampoc va respondre a les nostres demandes d’explicacions per aquesta amenaça. Explicacions que vam demanar-li per telèfon, via email i directament el dia del debat electoral al local de la seva associació. Ara aquesta acta deixa molt clar que Alternativa tenia la raó i que l'administració municipal no podia ocultar la incompetència d'aquest senyor com president de l'Associació.

En juny el senyor Miquel Cifre va escriure una llarga carta d’explicacions als associats, on detallava la incapacitat per contractar de l’empresa F&A Beach S.L. -empresa a la que s’havien adjudicat les platges. Res a dir sobre aquest punt, que ocupava 6 de les 8 pàgines de la seva carta.  Com van dir al seu dia a l’article “vivim del turisme?” l'empresa que explota actualment les platges segueix sense complir el  plec de condicions, però això no pot amagar la responsabilitat i mala gestió del  president de l’Associació de Veïns del Port de Pollença.  A la seva carta per  explicar l’exclusió de l’Associació del concurs de les platges només s’utilitzava un full i l’argument era que a una conversació l’interventor li havia dit que per presentar-se a la licitació era suficient l’aval que havien presentat al 2010. Com diu a l’acta, la versió d’en Miquel Cifre dista molt de la que va exposar l’interventor i el que és cert és que no va presentar l’aval i per això l'Associació de Veïns no ha pogut impugnar  l'empresa que explota actualment les platges, F&A Beach, que segueix sense complir el  plec de condicions. 

Després el president de l'Associació va decidir  retirar totes les instal·lacions de vestuaris, banys ...que havia a les platges i que s'ha demostrat que eren propietat de l'Ajuntament ,i que ara ha recuperat. Inclús van llevar les fosses sèptiques i les connexions en plena temporada amb un greu perjudici pel municipi. 

Per tot això pensam que la incompetència i la mala gestió del president de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, que ha portat a la mateixa a una situació molt complicada, i la seva responsabilitat en tot el que ha passat aquest estiu a les platges del Port haurien de comportar la seva dimissió.

 Fotografia Elena Ballesteros (Balears) 

Comentaris

cristina

platges

cristina | 20/08/2011, 19:19

està clar que hi ha i, hi ha hagut "mar de fondo" en tot això de les platges... els perjudicats : els usuaris.
però puc dir que les platges estàn més netes que altres anys!! i això s'ha d'agraïr.

Miquel Cifre

Re: I ara... hauria de dimitir.

Miquel Cifre | 19/08/2011, 17:42

És cert, en Miquel de Can Pol hauria d'haver dimitit fa temps. Si no ho fa i la resta de veins de l'assoaciació no li demanen la dimisió doncs que apechugin...
Lo de'n Miquel de Can Pol és mínim. Qui vertaderament a deixat el poble fet una MERDA és en Joan Rull, el pitjor batle que ha tingut Pollença. Aquí no hi haurà mai discusions per la Patrona, a n'aquest tipo no li haurien de donar ni el bon dia.
Estaria bé que algú informés de tot el que s'ha trobat per l'ajuntament que no ha fet i hauria d'haver fet aquest senyor. Quin desastre!!!

jrv

Emser

jrv | 19/08/2011, 12:13

Emser que gestioni les platges ja! no és possible, però si l'any que ve.

Joan C

PLATGES

Joan C | 19/08/2011, 08:56

La gestió de les platge a EMSER ja !!

Hans

Dimisión YA

Hans | 19/08/2011, 08:52

El CV de "My Way" se resume en:
Vacas Gordas, Vacas Flacas y Vacas locas. Tampoco queda Pasto... queda el recuerdo de algún escrito prepotente y del Frito en Son San Marti

Ichigo

FFFFFFUUUUUUU

Ichigo | 19/08/2011, 08:39

Ja vaig dir al meu dia i continuo dient: el sr Cifre Xumet hauria de dimitir... D'UNA VEGADA PER TOTES!!!
Ara les platges tenen una nota: FFFFFFFFFFUUUUUUUUUU!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb