URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fotuts, banyuts i pagam es beure

Alternativa | 27 Agost, 2011 06:00

Ala idó, els mallorquins condrets  — els que volem conservar el poc que ens roman digne d'esser estimat de La Roqueta— tornam a estar fotuts, banyuts i pagant el beure. A les passades ereccions ens en duguérem un bon perboc en veure que el partit dels senyors s'enfilava cap amunt, i amb sa cara més destralera,  sense complexos com diuen, encetaven una política reaccionària esfereïdora en tots els camps.


I els contraris grossos —el que anomenaríem mal menor— que hi diuen?, ja ho val i no ho paga, ens han enflocat el candidat més desenfreït que han trobat: podeu creure i pensar que té la barra de prometre-nos el món i la bolla quan guanyi les ereccions, allà on ell ara ja el té el poder; perquè recent-mil dimonis no fa ara tot allò que diu que farà si arriba al poder!!!!

És ben cert que la majoria de polítics ens prenen per beneits, no és estrany que anem cot piu amb sos morros per en terra i amb ses ombres ben mortes.

I si qualcú del Cir Culo Bauear o del PP llegint aquest text no entén qualque modalitat balear de la llengua catalana que diuen defensar, que consulti les rondaies mallorquines d'en Jordi des Racó, açò en so ben entès que sabia llegir.

 

Article i dibuix original de Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure o publicar al nostre bloc, només heu d'enviar els vostres textos, dibuixos o fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb