URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollençalternativa: Gotmar.

Alternativa | 03 Setembre, 2011 06:00

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article i que farem arribar als regidors responsables.

Esperam que es millori la comunicació amb els ciutadans i aquestes coses s'arreglin aviat.

Aquestes imatges corresponen totes elles a la urbanització de Gotmar (moltes d'elles son del carrer Orenella), on l'estat de deixadesa d'alguns solars, aceres, etc. fa que la urbanització tengui un aspecte lamentable, a més de ser un perill en molts casos.

 

Fotos de Garry Bonsall de principis d'estiu.

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

Comentaris

jrv

UMP

jrv | 04/09/2011, 10:06

Seria gratificant que si en aquesta ocassió UMP pacta amb l'actual equip de govern, no ho fes a canvi d'un "plat de llenties", per anar de comparsa com a succeit en altres ocassions, en que als regidors de UMP li han pres el pel, o el s'han deixat prendre a canvi de la figurera, i en 4 anys no han fet practicament res possitiu pel Moll, tan sols han servit per recolzar governs municipals que el importava un ravec el Moll, i casi tot el municipi.

jrv

Carrer Oronella

jrv | 04/09/2011, 09:47

Seria una gran sorpresa, tal volta cosa de magia negra urbanística, si ara resultes que el Carrer Oronella no fos públic...amb dotació de serveis des de els anys 70: allumenat públic, asfaltat, clavegueram, pluvials i aigua potable, recollida de fems...Les voravies, una merda, com totes les de Gotmar, i usurpació a mes de dos trams d'aquestes voravies per part de veinats dessaprensius, també.Però tot pot passar, alla Rafel Morro hi va construir els mediambientalment i estèticament agressius xaletets del pujol de Gotmar, i qualsevol dia pacta amb qualsevol politiquet cutre, posar una barrera a l'inici del carrer, i tancar en clau, cap problema...

Pepe

Re: Pollençalternativa: Gotmar.

Pepe | 04/09/2011, 08:38

Sí Tomeu.
El tema del carrer Oronella l'haurem de comprovar.

Tofol Plomer

GOTMAR

Tofol Plomer | 03/09/2011, 20:25

Estau segurs que el carrer oronella pertany a gotmar? Des de fa molts d'anys, sempre que s'ha fet bacheo dins la urbanitzacio o s'han arreglat alguns desperfectes, sempre ens han fet deixar expresament aquest carrer perque segons els nostres mandos era privat.

Tomeu

Gotmar

Tomeu | 03/09/2011, 16:43

I que no hi vius tu per allà?

Pepe

Re: Pollençalternativa: Gotmar.

Pepe | 03/09/2011, 11:06

Estic totalment d'acord amb el teu comentari JRV. Volia afegir que actualment ja s'ha arreglat una part de Gotmar; infraestructures incloses, i si no n'hi ha retallades les obres haurien de continuar a la resta de la urbanització.

Aquestes obres de rehabilitació i adequació de les infrastructures s'han fet amb una subvenció de l'anterior govern balear de 550.839,71 euros (ajudes per a la rehabilitació integral de barris que gestionava Jaume Carbonero) i l'anterior equip de govern municipal no va pressupostar ni un euro dels més de 300.000 euros que ha de posar l'Ajuntament.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb